Download | Programy

Pls pomoc

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Pls pomoc

od Jackal » stř bře 07, 2007 15:30

Co máš za grafiku a monitor ??

od misa » stř bře 07, 2007 14:17

a jeste mi to pise 94.1 Khz/150.7Hz freqency out of rangetry other resolutions a taky musim restartovat počítač a jak ho restartuju tak my vyskočí okno Ati CATALYST CONTROL CENTER a napíše mi to grafický adaptér byl restartován

od misa » sob bře 03, 2007 18:08

eXp10it píše:nepopisujes co se deje dal, ale s nejvetsi pravdepodobnosti se ti prehriva graficka karta, ktera se po zatizeni odmlci...je mozne ze mas vadny nebo zapraseny ventilator na graficke karte. Dalsi moznost je prehrivani CPU, vadna nebo spatne nataktovana RAM, ale to je mene pravdepodobne protoze by se ti tato situace stavala i v beznem provozu.
pak se nedeje nic proste musim restartovat pc a díky moc za radu

od eXp10it » sob bře 03, 2007 15:07

nepopisujes co se deje dal, ale s nejvetsi pravdepodobnosti se ti prehriva graficka karta, ktera se po zatizeni odmlci...je mozne ze mas vadny nebo zapraseny ventilator na graficke karte. Dalsi moznost je prehrivani CPU, vadna nebo spatne nataktovana RAM, ale to je mene pravdepodobne protoze by se ti tato situace stavala i v beznem provozu.

Pls pomoc

od misa » sob bře 03, 2007 14:50

nevím kam to zaradit tak jsem to dal sem vždycky když hraji nějakou hru tak po chvíli mi monitor napíše POWER SAVING THE ENABLE MONITOR SHUTDOWN nevím co s tím prosím pomozte

Nahoru