Download | Programy

Rozbitý notebook

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Rozbitý notebook

od mozek007 » pon bře 12, 2007 21:46

Jackal píše: HDD si zašifruj, nebo aspoň oddíl, kde máš data které nechceš ukazovat. ;)
Příště, teď už nemůžu. No, přecijenom to bych byl trochu paranoidní. Jen doufám, že to celé nebude právě diskem, nebo aby k tomu nepřišel "odborník", který nic nezkusí a vyměni desku + HDD a odešle zpět.

od Jackal » pon bře 12, 2007 21:41

Já bych to nedělal, podle mě musí být v záruce NB v celku a má jistě plombu. Určitě bych disk nevyndaval, nebo ti řeknou, že je to ten důvod proč ti to nejde a máš po ptákách. ;)
Odnes to na reklamaci a nech to na odbornících, oni si už poraděj a ty jsi čistej. HDD si zašifruj, nebo aspoň oddíl, kde máš data které nechceš ukazovat. ;)

od mozek007 » pon bře 12, 2007 20:12

Můžu vyndat HDD aby mi na něj nečuměli (soukromá data jsou soukromá data), nebo tím ztratím záruku? ASUS se může rozebrat na 2 fáze. 1 fáze je na přidání ramky, vidím i cpu. Druhá fáze by byla kompletní rozebrání a vyndání HDD, nevím jestli je tam plomba

od PCMark » pon bře 12, 2007 19:45

Zřejmě je tam někde nějaký špatný kontakt, podle mě ti nezbude nic jiného než servis nebo reklamace(kterou ti nemusí uznat, pokud zjistí mechanické poškození).

od xmickey » pon bře 12, 2007 19:29

No asi se v tom něco uvolnilo a při větším pohybu se to zase vypne. Ale možná jsem ted plácl kravinu..... Co by se v tom asi tak uvolnilo že ? :-o Ale každopádně toje divný :?

Rozbitý notebook

od mozek007 » pon bře 12, 2007 15:38

Zdravím, dnes ve škole se mi notebook vypnul po bouchnutí do stolu. Nebyla to velká rána. Nešel zapnout. Musel jsem vyndat baterku a znova jí tam dát. Když jsem přišel domů, notes jsem zapnul, fungoval 30minut na klíně. Pak jsem ho položil na stůl a znova se vypnul. Nyní nejde vůbec zapnout. Nějaké rady? Zkoušel jsem vyndat ramky nepomůže to.
Nechci ho dávat do opravny, to bych byl měsíc bez notesu a to se mi nechce, nehledě na to, že na notebooku mám veškeré zápisy ze školy a píšu vše do něj, takže by jsem si musel koupit sešity :-/

Nahoru