Download | Programy

Propojeni 3 PC

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Propojeni 3 PC

od Foxconn.Mainboard » úte srp 07, 2007 16:56

Ja jsem ty windowsacky firewally zkousel vypnout uplne ale nepomohlo to...takze predpokladam ze tohle by asi nepomohlo taky...nebo dyztak kde se to nastavuje? (ale myslim ze tim to nebude) Nemuze tomu branit treba antivir NOD 32 ?

od ladarozan » úte srp 07, 2007 15:33

Bude třeba na noteboocích ve firewallu zapnout sdílení souborů.

od Foxconn.Mainboard » úte srp 07, 2007 07:08

Nic tam takovyho v nastaveni neni.... z niceho nic mi to pri pingovani zacalo psaat na jednom notebooku ze casovy limit vyprsel a na tom druhym ze cilovy hostitel neni dostupny....pred tim psali oba ze casovy limit vyprsel..... :? Nechapu jakto zte oni dva spolu nekomunikuji kdyz je v tom nastaveni vidim ze jsou pripojeni. Jo a nemuze to byt tim ze na jednom notasu jsou Visty a na druhym XP ? Ale zase XP mam i na tom stolnim a s tim ten notas s Vistama komunikuje......
Jeste bych se chtel zeptat co je to spaning tree?

od maestro » pon srp 06, 2007 21:16

koukni do nastaveni wifi routeru jestli tam nemas nastaveno "client isolation". ale nejsem si jistej jestli to zpusobuje zrovna toto.

Propojeni 3 PC

od Foxconn.Mainboard » pon srp 06, 2007 19:09

Zdravim....
Mam tri PC, dva notebooky a jeden stolni PC. Mam je propojene pres wi-fi router a to tak ze stolni je propojeny pres kabel a notebooky pres wi-fi. Na vsech funguje internet, ale kazdy notebook komunikuje pouze se stolnim PC ale mezi sebou notebooky nefunguji. Co s tim?

Predem dekuji za radu...[/img][/url]

Nahoru