Download | Programy

Serious Sam

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Serious Sam

Re:

od Fly » pon úno 11, 2008 12:49

Kdysi jsem si tuhle pařbičku jen tak otočil.
Teď jsem si koupil kolekci klasiky, kde je first i secound a znova to jedu.
Řekl jsem si, že si to dám na nejtěžší a že si skusím splnit statistiky (počet zabitých monster a tajné) a hned mám problém ve třetím kole "Tomb of Ramses", kde sice všechny tajné mám najité, ale za boha nemůžu zabít všechna monstra. Vždy mi 2 chybí (skusil jsem si to jen tak pro test dát na nejlehší "tourist" obtížnost a to samé). Nevíte, jestli to náhodou není nějaká chybka hry a nebo nějakej tip, radu, kde by ty dvě blbky mohly být? :?: :idea: :?:

od Jackal » čtv led 03, 2008 22:42

První díl jsem viděl, ale nehrál. II díl je bomba, jak graficky, tak i herně, je to mela. Tupá střílečka, to mám rád. ;) ;)

Serious Sam

od Sedlo » čtv led 03, 2008 22:40

Tak se pochlubte, kdo hrál tuhle legendární mega střílečku? Vcelku by mě zajímalo jak jste udělali v SS The second encounter tu místnost kde se propadne most, a je tam skákající podlaha. A vlítnou tam ty sebevražedníci, bejci, kostry a všechno možný okolo. Asi půl dne jsem to zkoušel a pak jsem skončil na nesmrtelnost :cry:. Připoměl jsem tuhle pařbu kámošovi co byl v reprezentaci UT tak snad bude umět pařit, dal si firsta na hard a nadával jak je to težký, že se nedá rozrasit 400 nepřátel naráz :D

Nahoru