Download | Programy

Minitar Wireless AP - da sa zitiť heslo do WEB rozhrania?

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Minitar Wireless AP - da sa zitiť heslo do WEB rozhrania?

Re: Minitar Wireless AP - da sa zitiť heslo do WEB rozhrania?

od Zdenek » pon čer 09, 2008 20:28

Musí se sehnat od výrobce nebo prodejce AP program na opravu firmwaru. Tím se resetují tovární nastavení včetně výchozího hesla. Je důležité znát typ zařízení a nastudovat si hlavně IP a masku bootstrapu pro záchranu FW a pak výchozí heslo. Postup vyžaduje přístup k zařízení, jako dálkový hack je to nepoužitelné, čímž je zajištěna čistota řešení.

od dexter07 » úte led 22, 2008 15:34

No a som tu späť aj s výsledkom, ktorý je....veľkááá NULA :cry: Pustil som Brute Force útok na APčko a nič z toho. Skúsil som všetky variácie slova, ktoré zadával technik a nič. A tie stránky som preliezol opäť, ale už som nenašiel nič, čo by mi pomohlo... Please HELP :!:

od dexter07 » ned led 20, 2008 15:12

díkes za stránky, prešustroval som ich obe a našiel jeden programček, ktorý teraz skúšam... Neskôr napíšem, že či pomohol...

od Ryan » ned led 20, 2008 11:52

zkus soom.cz nebo blackhole.sk

od dexter07 » ned led 20, 2008 11:36

no nemal som na mysli zrovna hacking, skôr nejaký program alebo odkaz na stránku, kde by sa takým niečím mohli zaoberať. To by úplne stačilo. Ak sa niekomu niečo podarí nájsť, prosím pošlite mi to na mail dexter.lab@inmail.sk Vďaka

od Ryan » sob led 19, 2008 18:58

jde to, ale postup neprozradím. ostatně hackingem se zde nezabýváme :!: :evil:

Minitar Wireless AP - da sa zitiť heslo do WEB rozhrania?

od dexter07 » sob led 19, 2008 12:10

Zdravím všetkých. Chcel by som sa spýtať, či by sa dalo nejakým spôsobom zistiť heslo do Access pointu, ktoré si pýta pri prihlasovaní cez Web rozhranie? Prípadne nejako obísť. Viem, že meno je admin, ale chýba mi heslo. Keď som si ho pýtal od ISP tak povedal, že aj keď je set v mojom vlastníctve, tak heslo mi nepovie kvôli tomu, aby som nemenil nastavenia - Vadná eDoma. Prosím, ak niekto viete ako sa dostať do APčka bez zresetovania (nechem aby vedeli, že som tam bol), budem Vám veľmi vďačný :prayer:

Nahoru