Download | Programy

Chyby v pamětech

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Chyby v pamětech

od Maarvin » čtv led 31, 2008 18:17

Nedalo mi to a zkusil jsem je otestovat na default taktech i napětí. Žádný chyby.
Jelikož jsem teď stavěl další PC (bez přetaktování), dal jsem tam svoje 4x1 GB moduly, a vzal si nový 2x2 GB. Ty i po zvýšení frekvence jsou v Memtestu čistý.

Stejně by mě ale zajímalo, jestli i když memtest najde pár chyb, jestli je možný, aby se to v normálním provozu neprojevilo.
Awaste, co ty na to? :)

od Trillian » stř led 30, 2008 20:44

asi bych to dal na reklamaci...dokud to mas v zaruce.....ale zalezi na serioznosti a ochote prodejny......

od hajcur » stř led 30, 2008 20:38

Jen jsem to zkusil testnout taky, kvůli podobnosti sestavy... A žádné errory nic, nedávno když jsem měl vše jak teď akorát paměti na CL5, tak mi pc zamrzal, po CL4 už je to v pohodě... tohle mi zůstava záhadou :) možná a nejspíš to bylo něčím jiným ...

Chyby v pamětech

od Maarvin » stř led 30, 2008 12:51

Nedávno jsem testoval jeden počítač Memtestem, a jak jsem tak měl CD v ruce, nechal jsem otestovat i svůj počítač. Zarazilo mě, že přes noc Memtest našel asi 97 chyb (Errors, ECC Errors žádný). Používám tyto paměti asi 4 měsíce a ještě jsem nenarazil na jakýkoli problém.
Takže se ptám - mám to nějak řešit? Nebo se to třeba nemusí nikdy projevit? Asi bych to začal řešit, kdyby to začlo zlobit, ale jak říkám - žádny restarty, zamrzání, trhání, prostě nic, všechno funguje. Je to vůbec možný?

Nahoru