Download | Programy

MAC

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: MAC

Re: MAC

od Sedlo » pát bře 07, 2008 12:11

Němčině skoro nevládná a angličtině už vůbec ne :(

Re: MAC

od zener » čtv bře 06, 2008 22:48

Tak jsem se po tom trosku koukal a GRUB to podle ohlasu bez problemu umi. Jinak, pokud trochu vladnes anglictinou, cti zde. To je presne Tvuj problem.
http://www.maconpc.org/showthread.php?t=725

Re: MAC

od Sedlo » čtv bře 06, 2008 22:36

No to pochybuju, v evropě jsou MACy tak málo rozšířený že sehnat něco inteligentního bude horor. Spíš mě napadlo to s tím druhým diskem, bych si jen v BIOSu nastavil bootování z druhýho disku a ty OS by se nijak neovlivňovaly

Re: MAC

od zener » čtv bře 06, 2008 21:36

Nikdy jsem teda MAC neinstaloval, ale urcite bych tam necpal nejaky Windows boot. At uz WinXP nebo Vista. Boot managery od Microsoftu najdou pouze systemy od Microsoftu a to jeste pouze starsi verze. Treba XP boot loader nedetekuje Visty. Proto bych volil uplne jiny boot manager. Dobre zkusenosti mam s "linuxovym" GRUBem. Ale netusim, jestli podporuje MacOS.

MAC

od Sedlo » čtv bře 06, 2008 20:31

Zdravim
Stáhl jsem si MAC Leopard (já vím je to tak trošku warez, ale chci vidět jen jak vypadá a jak se v tom dělá), už jsem si přečetl nějaké návody na instalaci a asi nic jednoduchýho to nebude, ale nějak to zvládnu, snad. Jenže jsem se dočetl že to přepíše boot loader ve woknech takže bych se pak bez úpravy nedostal zpět do woken. A tak se ptám. Pokud to nainstaluju do D:/ zapíše se novej boot loader nebo se přepíše ten stávající na "céčku"?? Pomůže kdybych si dal do kompu druhej disk na ATA a hodil ho jako primar a nainstaloval to na něj?

A je vůbec boot loader toto? c:/boot.ini Pokud jo dalo by se to určitě nějak upravit, jenže je tu zas problém že nevím jestli se dostanu do tohohle souboru z MACu (kdyby se mi ho povedlo nainstalovat)

Nahoru