Download | Programy

Apple iPhone?

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Apple iPhone?

Re: Apple iPhone?

od 1742 » sob bře 08, 2008 21:21

Zas všeho s mírou, to zařízení by se mělo vejít do kapsy a ne zlomit se vejpůl, když se pro něco ohnu :-).

Re: Apple iPhone?

od Fox » sob bře 08, 2008 19:12

Hm jestli chces mobil s velkym displejem tak si kup nejake MDA to bude mit vetsi displej nez cely Iphone.

Re: Apple iPhone?

od 1742 » sob bře 08, 2008 00:46

Děkuji Zenere za recenzi, je pěkná a jsou tam hlavně i zápory... Nemožnost MMS, videa apod. není moc příjemná v mobilu za 13 000. Nevím, rád bych nějaký pěkný telefon s wifi, ale žádný jiný mě v dané cenně moc nezaujal... Sice wifi má dnes každá druhá nokia nad 10 000, ale na maličkém displayi se net moc pěkně nebude zobrazovat... Nemá někdo nějaký tip, alternativu...?

Btw Sebousi, tobě nevadí, že telefon neumí nahrávat videa? Já je tedy používám skoro pořád, pro soukromé natáčení... Neumím si představit, že by tu byla má dívka a já bych si vzal normální kameru. To mě na telefonu hrozně irituje...

Re: Apple iPhone?

od Sebous » čtv bře 06, 2008 19:39

Čau, asi ti poradím iPhone je naprosto boží telefon, no prakticky: u nás se stále nedá pořídit a sítě ho úplně nepodporují, ale když si koupíš verzi z USA za 399 dolarů 8GB verze, 499 dolarů 16GB verze, dále si necháš přehrát systém (nebo cracknout prostě s se s ním něco udělá) tak můžeš jet i na českých sítích a za ty peníze...jdu takhle po Brně a chytám 15wi-fi sítí a ten internetoivej prohlížeč je skvělej... telefon je desingová bomba a celé to má menu které ovládáš prstem z USA si to necháš poslat a za 8000 (16 GB verze) a cca 800 za přehrání softu..máš telefon k nezaplacení..nokia se symbianem se může jít zahrabat

Re: Apple iPhone?

od zener » čtv bře 06, 2008 17:15

Podle me by sis mel zkusit iPhone vyzkouset a podle toho se rozhodnout. Osobne jsem si s nim "nehral", ale kamarad rikal, ze je to bomba. Vse je pry plynule, zadne sekani apod. To je u Symbianu zcela normalni. System je opravdu pomaly. Ale i na to se da zvyknout. Na mobilmanii je jedna recenze, tak si ji precti, treba Ti k necemu bude. Je treba si uvedomit, ze iPhone neumi nejake zakladni veci jako jsou treba dorucenky nebo MMS celkove.

Tady je ona zminovana uzivatelska recenze (SK)...
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?r ... eview=1173

A pokud by sis chtel iPhone osahat, tady je obchod, ktery Ti to umozni...
http://iphone.videotube.sk/index.html

Re: Apple iPhone?

od Fox » čtv bře 06, 2008 16:20

Nez iphona si kup radsi nejakou nokii se symbianem. Iphone je predrazenej a jeho + je jen v tom dotykovym displeji jinak nic extra nez ostatni symbianovy telefony neumi.

Re: Apple iPhone?

od 1742 » úte bře 04, 2008 21:52

Všiml jsem si, špatný link :-). Nenapadlo mě, že MP4 přehrávač bude mít wifi :D. Každopádně názory na iPhone tu nevidím :-)

Re: Apple iPhone?

od Sedlo » úte bře 04, 2008 18:25

iPod asi nebude telefonovat :D:D

Re: Apple iPhone?

od patap » úte bře 04, 2008 17:40

Jsi si jistý, že je to telefon? :eek:

Kód: Vybrat vše

Revoluční MP3 přehrávač s dotykovým ovládáním a webovým prohlížečem přes WiFi, kapacita 16GB

iPod touch se může pochlubit stejným dotykovým displejem a způsobem ovládání jako iPhone. Prsty roztahněte fotografii a zvěčte ji. Přejeďte po displeji a listujte v knihovně písniček nebo filmů. Otočte iPod touch a procházejte vaši knihovnu pomocí Cover Flow.

Apple iPhone?

od 1742 » pon bře 03, 2008 20:33

Zdravím, pánové. Díval jsem se na telefon, který by splňoval mé požadavky (WiFi, pěkný vzhled a velká paměť + paměťovky, smartphone) a mé oko padlo na iPhone (http://www.esubashop.eu/?Mode=Sti&StiId=32720). Co si o tomto telefonu myslíte? Nějaké zkušenosti, postřehy? Jak je to s poruchovostí a operátory? Můžu tam narvat cokoliv (mám O2) ?

Nahoru