Download | Programy

okraje v mozile

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: okraje v mozile

Re: okraje v mozile

od tifus » stř kvě 21, 2008 09:06

NENE určitě je tam český windows..proč bych tam dával anglický a natavení je všude české jazyk čeština prostě tak jak je na všech počítačích stejné ale na tom jednom ..po všech různých aktualizacích ..kontrolovaní nastavení stále ukazuje okraje v palcích ...už jsem opravdu bezradný ..poraďte mi někdo ...díky

Re: okraje v mozile

od zener » úte kvě 13, 2008 19:30

A nemas jine (anglicke) windows v onom pocitaci, ktery zlobi? Ja bych to nevidel na chybu windows, ale na chybu v nastaveni. Jdi do ovladacich panelu, tam do "Mistni a jazykove nastaveni". Zkontroluj, jestli mas spravne nastavene jednotky.

okraje v mozile

od tifus » úte kvě 13, 2008 19:00

Zdravím už mám delší dobou problém s nastavením okraju v mozile,když dám soubor,vzhled stránky,okraje tak se mi vždycky ukáže nastavení okrajů v palcích a ne jak potřebuju v mm.Nechápu proč mám na firmě asi 6 pc domácí sít všem jsem instaloval nový windows ..a nasdílel stejné tiskárny,stejné verze mozily,nic jsem nedělal s nastavením,je tam hozená normálě čeština ale jen na tom jedním mi to ukazuje nastavení okarju v palcích opravdu si nevím rady.

Nahoru