Download | Programy

CERNY OBRAZ

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: CERNY OBRAZ

Re: CERNY OBRAZ

od Anonymous2 » ned čer 08, 2008 07:06

Sorry. Omylem jsem smazal tvůj příspěvek, tak ten tvůj dotaz shrnu: Ptal ses, jakou mám grafiku:


Já mám nivida FX 5700. Našel jsem nějaké info k tomuto problému: nvidia totiž do starých ovladačů již vypíná funkce pro starší grafiky, takže řešení: pokud má někdo starší grafiku, ať si stáhne starší ovladače se starým nastavováním(nvidia) a poté si pohraje s funkcí overlay(překrytí). To by tento problém mohlo vyřešit!

Re: CERNY OBRAZ

od Pockmat » pát čer 06, 2008 16:15

No, já mám obdobný problém, ale jen u DVD filmů. Mám jen černou obrazovkou. Než byli nové ovladače ke grafárně nvidia, tak jsem si vždycky pohrál s nastavením videa a rozjelo se to, ale v těch nových ovladačích, které jsou dle mého názoru na houby(po stránce ovládání), nevím co s tím ... :cool:

Re: CERNY OBRAZ

od SptF^ » ned dub 27, 2008 04:01

to byly prvni kodeky ktere jsem vyzkousel, pote padli Codek Pack All in, a nasledne Ace mega codecs pack. Porad stejny vysledek.

Re: CERNY OBRAZ

od zener » sob dub 26, 2008 20:17

Popravde si nedokazu predstavit, ze by byla chyba jinde, nez v kodecich. Zkus si stahnout K-Lite Mega Codec Pack. Instalator techto kodeku Ti nabidne, aby jsi odinstaloval vsechny kodeky, co v PC najde. To udelej. Tim se ujistis, ze mas cisto. Pak nainstaluj K-Lite Mega Codec Pack a zkus to.

CERNY OBRAZ

od SptF^ » sob dub 26, 2008 19:40

mam problem s prehravanim videa kdekoli. Videa spustena na internetu pres prehravac WMP jdou, ale pouze jde zvuk, obraz je cerny. To same je i na HDD. Nejde zadne video!!! krome prehravace Nero 4, ale obcas se stane ze je take cerna obrazovka, takze video musim zapnout hned nekolikrat. Sam sem se ujistil ze kodekama to neni, vyzkousel jsem tri nejlepsi kodeky k dostani a zadna zmena! Uz me to vazne **** ptz je to strasny, clovek se ani v klidu nemuze podivat na svuj oblibeny film, serial a v neposledni rade videa na netu (RM). :cry: :cry: :bomb:

Nahoru