Download | Programy

prekladace C

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: prekladace C

Re: prekladace C

od RePRO » sob črc 12, 2008 18:35

To jo, to je pravda. Dev-C++ není špatnej. Dále nevím, jestli je C dobrej krok pro úspěšné programování. Nevím, každý má svůj vlastní názor. Když už, tak se učit nějaký ten prvotní, nebo pokročilý jazyk. Příklad: Assembler (hodně složité, ale opravdu se to hodí v něm umět), C# (vývojově vyspělý jazyk). Vývojové prostředí slouží k tomu, aby se Ti zobrazovala, doplňovala a ztučnovala syntaxe. Potom můžeš svůj napsanej code převést - zkompilovat - (překladač - kompilátor) do strojového jazyka v podobě jedniček a nul, jemuž procesor nezbytně rozumí.

Re: prekladace C

od zener » pát črc 04, 2008 13:47

Trochu to upresnim... Prekladac je program, ktery prevede zdrojovy kod do spustitelne podoby. Kdybych to mel demontrovat konkretne na jazyku C. Podstrcis prekladaci soubor.c a on z nej udela soubor.exe. Vyvojove prostredi je jakasi nadstavba nad prekladacem. Obsahuje "textovy editor" se zvyraznenou syntaxi kodu. Navic pro preklad (spusteni) souboru staci vetsinou nejaka hotkey a nebo klavesova zkratka. Pokrocilejsi vyvojove prostredi umi doplnovani syntaxe, ruzne napovedy apod., ktere vyrazne usnadnuji a zrychluji praci.

Re: prekladace C

od NSBM » pát črc 04, 2008 12:15

chlape !! chces programovat a nejsi schopen si najit prekladace (popr. vyvojove prostredi), kdyz uz jsme Ti dali nazvy !?! :-o

co takhle treba zkusit http://www.google.com -> "DevC++ download" ?????? Co si tak asi myslis ze se stane ;-) :ups:

Re: prekladace C

od Anonymous2 » pát črc 04, 2008 09:14

jenom kde to vezmu a jak se to pouziva ??? nikde na netu sem nic takovyho nenasel :(

Re: prekladace C

od NSBM » pát črc 04, 2008 08:56

co jak s nima je? :-)

Re: prekladace C

od Anonymous2 » pát črc 04, 2008 08:40

jj diky moc, prave jsem este nikdy nic neprogramoval, se to ucim, dik moc za vyvojove prostredi a jak je to s tema prekladacama ???

Re: prekladace C

od NSBM » pát črc 04, 2008 06:27

primlouvam se za DevC++ .. ja s nim mam osobne zkusenosti (ac opravdu neni nejak extra kvalitni) .. je free a do zacatku podle me uplne bezvadny :-)

ja osobne jsem ted uz presel na Visual C++..

ale urcite zkus na zacatku DevC++

Re: prekladace C

od zener » čtv črc 03, 2008 22:51

To je docela zajimavy problem :-) Zrejme jsi nikdy nedelal ani v jinem programovacim jazyce, ze? Kazdopadne, pouze prekladac silne nedoporucuji. Doporucil bych nejake vyvojove prostredni. Pro jazyk C existuje napr. Microsoft Visual C++ nebo Borland C++ Builder. Obe vyvojove prostredi jsou vsak placena. Dale existuje free reseni Dev-C++. Ackoliv ho osobne nemam moc rad, pouziva se temer pro vsechny zacatky a hlavne je zdarma.
http://www.stahuj.centrum.cz/vyvojove_n ... atni/devc/

prekladace C

od Anonymous2 » čtv črc 03, 2008 21:17

hoj, potrebuju pomoct. Zacinam se ucit programovani jazykem C a dozvedel jsem se o prekladacich, potreboval bych sehnat nejaky prekladac jazyka C, nic takovyho nikde na netu nemozu najit, a ani nevim jak to vypada, co to je jestli je to nejakej program nebo co, pls pomozte mi diky moc...

Nahoru