Download | Programy

procesy ve windows xp

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: procesy ve windows xp

Re: procesy ve windows xp

od NSBM » pon říj 12, 2009 09:57

Tento pocitac -> Vlastnosti -> Upresnit -> Spusteni a zotaveni systemu [Nastaveni] -> Spusteni systemu [Upravit] -> smaz ten JEDEN (upozornuju nic jineho nemazat.. pouze JEDEN prislusny radek) radek, kde mas WIN7 napsano :-)

mozna, pokud si v tomto nejsi jisty, bude lepsi kdyz sem posles obsah celeho souboru :-) a poradime Ti tu jak to "upravit" ;-) at si nesmazes neco jineho.... jako opravit to jde celkem lehce, ale mohlo by Te pak vydesit ze to nechce nabehnout :-)

Re: procesy ve windows xp

od milann9 » pon říj 12, 2009 06:15

Ahojte mám problem,PORAĎTE
Měl jsem nainstalovano WIN xp a zkušbní verzi win7. Oddil s win7 jsem odinstaloval ale v uvodu mě to dává na výběr z xp nebo win7 jak to mam odstranit.DĚKUJI. :( :( :(
radkator@seznam.cz

Re: procesy ve windows xp

od smallcritehero » úte črc 28, 2009 13:39

Anonymous2 píše:Jendou jsem narazil na stránku kde byli vyjmenovaný snad všechny procesy které mohou běžet na pozadí windows nevíte někdo jak se ta stránka jmenovala?
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=41

Re: procesy ve windows xp

od Anonymous2 » ned črc 13, 2008 17:31

Jendou jsem narazil na stránku kde byli vyjmenovaný snad všechny procesy které mohou běžet na pozadí windows nevíte někdo jak se ta stránka jmenovala?

od PCMark » stř zář 13, 2006 15:06

schvost.exe jsou většinou nějaké systémové služby a pokud sis je neladil, tak budeš mít určitě spuštěné i ty, které nepotřebuješ a které ti jen žerou systémové zdroje.
Služby se nastavují:
Start - spustit - services.msc
a tam vidíš které běží, které jsou povolené a zakázané
Ty které nepotřebuješ můžeš vypnout, ale pokud si nejsi jistý která je potřebná a která ne, tak se tu ještě poraď jinak ti pak něco třeba nebude fungovat.

procesy ve windows xp

od zdendah » stř zář 13, 2006 09:19

Mam problém. Nevim co znamená proces svchost.exe. Po spuštění pc s os windows xp profesional mě běží tři procesy svchost.exe. Jeden je network a dva system. Jeden ze systému mě zabírá celej výkon procesoru a pc zatuhne že s nim neni možno nic dělat. Díky za radu

Nahoru