Download | Programy

USB - problemy s FAT tabulkov

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: USB - problemy s FAT tabulkov

Re: USB - problemy s FAT tabulkov

od Megi » sob črc 26, 2008 00:08

Nuz, bola by som rada keby sa zachranili, ale ten kluc mi nejde asi rok, bo som s nim nevedela, co robit...takze z casoveho hladiska mi uz tie data az tak nechybaju (aj tak mam uz strednu skolu za sebou)...ale brat ma pri tom formatovani strasil, ze mi to napadol nejaky virus a ze preto by to nebolo vraj vhodne formatovat...ale pohnut s tym tiez nepohol...
...no ked tie firmy okolo mna nevedia pohnut ani s mojim pocitacom, uz ho mam mesiac v oprave, raz v jednej a teraz v druhej, tak pochybujem, ze by mi pomohly...ale za pokus to stoji...
---teda dik za radu---

Re: USB - problemy s FAT tabulkov

od zener » stř črc 23, 2008 14:36

Pokud Ti nejde o data, ktera na flash disku jsou, formatovani by to melo spravit. Pokud ovsem o data stojis, bude to problemove a v takovem pripade bych radsi nechal obnovu dat na nejakej odborne firme.

USB - problemy s FAT tabulkov

od Megi » stř črc 23, 2008 13:20

Nevie mi niekto poradit, co mam urobit s USB klucom, na ktorom mi padla FAT tabulka? Ide o znacku "SanDisk Cruzer Micro".

Niekto mi tvrdil, ze je to uz zrele iba na preformatovanie ;) , ale pocula som uz aj to, ze by som to nemala robit, lebo sa uplne pokazi a bude nepouzitelny. :stop:

Za pomoc dakujem.

Nahoru