Download | Programy

E-mail server

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: E-mail server

Re: E-mail server

od Pockmat » pát zář 12, 2008 14:32

No, bylo by dobré Windows, sice se mně líbí více Linux, ale s ním neumím... :(

Re: E-mail server

od NSBM » úte zář 09, 2008 06:10

Pockmat píše:To je sice hezké, ale pořád mně to připadá takové složité, že to obcházím obklikou... Taky je tady termín archivace. Mně pořád láká ten mail server. Prostě mně to připadá jako nejschůdnější a nejelegantnější varianta... :cool:
na jake chces jet platforme?

Re: E-mail server

od Pockmat » sob zář 06, 2008 22:42

To je sice hezké, ale pořád mně to připadá takové složité, že to obcházím obklikou... Taky je tady termín archivace. Mně pořád láká ten mail server. Prostě mně to připadá jako nejschůdnější a nejelegantnější varianta... :cool:

Re: E-mail server

od zener » sob zář 06, 2008 15:16

Pockmat: Gmail nabizi v soucasne dobe 7107 MB misto pro kazdou schranku. A toto misto se stale zvetsuje. Viz http://www.gmail.com. Jinak muzu gmail opravdu doporucit. Nabizi nepreberne mnozstvi funkci, kde je stahovani zprav z jinych uctu temer samozrejmost. Navic jejich SMTP servery jsou bleskurychle. Drvi jsem pouzival centrum, kde bylo zkratka plno. Server(y) to nestihal(y). U gmailu si muzes byt jisty, ze kdyz das odeslat, posta odejde hned.

Re: E-mail server

od NSBM » sob zář 06, 2008 11:12

Pockmat píše:No jo, to už mě taky napadlo, ale má to menší háček! Při množství příchozí pošty, by schránka byla za chvíli plná a je tu taky problematická archivace. Tutu variantu jsem zvážil, ale je zamítnutá. Jedinou zatím reálnou a funkční variantou nadále je ten server, nic jiného, co by se dalo reálně použít zatím nemám... :(

doporucuji email server ale postaveny na Linu

Re: E-mail server

od Pockmat » pát zář 05, 2008 19:12

No jo, to už mě taky napadlo, ale má to menší háček! Při množství příchozí pošty, by schránka byla za chvíli plná a je tu taky problematická archivace. Tutu variantu jsem zvážil, ale je zamítnutá. Jedinou zatím reálnou a funkční variantou nadále je ten server, nic jiného, co by se dalo reálně použít zatím nemám... :(

Re: E-mail server

od Camazoo » pát zář 05, 2008 18:42

souhlasím se zenerem, ze zkušenosti bych doporučil gmail, tam to takhle používám už delší dobu

Re: E-mail server

od zener » pát zář 05, 2008 15:09

Netusim, jestli neco takoveho existuje. Ale osobne bych to resil trochu jinak. Vytvoril bych si nejaky e-mail - popr. pouzil stavajici - kam by se stahovala veskera posta z ostanich x mailovych adres. Tudiz by na jednom postovnim ucte byly zpravy treba z 10 uctu. Nasledne bych stahoval zpravy do klienta s tim, ze by se zpravy po stahnuti na serveru nemazaly. To by zajistilo stahnuti posty i na ostanich strojich.

E-mail server

od Pockmat » pát zář 05, 2008 13:46

Ahojec, mám takovou otázku z trošku jiného soudku, chtěl bych si na mém starší PC udělat e-mailový server, no server, popíši, co bych potřeboval-> V mém okolí je několik lidí a ti mají několik mailů. Doma mám 4 PC a na nich Thunderbird, což vede k tomu, že pošta není synchronizovaná. Chtěl bych, aby to PC stahovalo poštu na disk a z ostatních počítačů by byl na něho přístup pomocí Thunderbirdu s tím, že by pošta zůstávala na tom hlavním PC(není nutný IMAP, stačí POP3), kde by bylo možno i archivovat poštu. Bavím se o mailových schránkách, které jsou např. na Seznam.cz atd. Ne svoje vlastní na moji doméně. Chtěl bych se tedy zeptat, jak na to? Jinak je vyvstává ještě jedna otázka, jestli Linux nebo Windows. :?:

Předem děkuji za rady.

Nahoru