Download | Programy

Problém

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Problém

Re: Problém

od zener » stř zář 24, 2008 17:22

holby21: Zkontroluj teploty komponent.

Re: Problém

od Anonymous2 » stř zář 24, 2008 13:24

dobry den chtel bych se zeptat jestli nevite proc kdyz treba zapnu nejakou hru nebo icq atd. tak se mi restartuje pocitac nevitec cim to muze byt??

Re: Problém

od bk2601 » úte srp 26, 2008 22:50

Windows snese výměnu HW tak akorád CPU,Ram a GPU,jakmile přehodíš základní deskua nebo rovnou celý HW je to horší.a na 90% se ti Win nerozběhne bez nové instalace.Může se ti také stát že pokud máš legální Win a poprvé jsi instaloval na svou původní desku,tak při instalaci na druhou základovku ti to může nahlásit že CD-klíč už byl použitý,tohle si ale jen myslím.

Re: Problém

od zener » pon srp 25, 2008 17:06

Ono je pri takove vetsi zmene hardwaru lepsi kompletne nova reinstalace. Ovladace se mezi sebou mohou hadat a vznikaji pak problemy. Zalohuj data z disku, zformatuj ho a nainstaluj system.

Problém

od GeorgeS » pon srp 25, 2008 15:47

Zdravím, nevěděl jsem, kam svůj problém dát, tak jsem zvolil tuhle kategorii, ale můžete to klidně přehodit jinam. Jde o to, že jsem bráchovi pořídil novej zdroj a case a hodil mu tam železo ze svýho starýho kompu + jeho harddisk. Problém je v tom, že po zapnutí mi to nahlásí, že se windows nespustil kvůli změne hardwaru nebo softwaru a dá mi to klasicky na výběr možnosti jako "sputit normálně", "spustit v nouzovém režimu", "spustit v nouzovém režimu ms dos" apod. Ovšem po zvolení nějaké možnosti se počítač po chvíli zase restartuje, nenapadá vás v čem je problém a jak ho vyřešit? Díky za rady.

Nahoru