Download | Programy

Internetovy prohlizec od Google

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Internetovy prohlizec od Google

Re: Internetovy prohlizec od Google

od Zdenek » úte zář 30, 2008 17:17

Ten prohlížeč má jádro WebKit, když už. To je jeho hlavní výhoda při testování kompatibility stránek. Jinak s přidáváním funkcí půjde nahoru i využitá paměť, vždyť je to naprosto holý program. A samostatný proces na každou záložku taky na výkonu v budoucnu nepřidá. Až bude dost pluginů, uvidím.

Re: Internetovy prohlizec od Google

od Zelenka » ned zář 28, 2008 11:23

já jsem ho již stáhnul a jsem s ním spokojený. Má automatickou kontrolu pravopisu (nemusí se instalovat pluginy). Jediný problém co mám, je že hraju hru, která běží na flash playeru a nedaří se mi do Google Chrome nainstalovat Flash player 9. Při stažení mi nenabídne žádnou možnost a atutomaticky se nainstaluje do Opery, kterou již v počítači nějakou dobu nemám.

Re: Internetovy prohlizec od Google

od NSBM » úte zář 09, 2008 06:21

ja jsem ho nezkousel a ani to nemam v planu :D zlata opera :-) uz je jako moje sestra :-))))

Re: Internetovy prohlizec od Google

od patap » ned zář 07, 2008 12:00

Zkoušel jsem ho. Moc pěkný, ale od Firefoxu zatím neodejdu. ;)

Internetovy prohlizec od Google

od zener » úte zář 02, 2008 23:22

Narazil jsem na velice zajimavy pocin firmy Google. Jedna se o plnohodnotny prohlizec webovych stranek...

Hraju si s nim asi 10 minut a musim rict, ze me velice prijemne prekvapil. Je to prohlizec, nic vic, nic min. Je delany minimalisticky. Tedy zadny prostor neprijde v nivec. Zadny stavovy radek, zadne menu, zadny pruh s nazvem aplikace, nic. Jsou zde jen dva radky - lista zalozek a adresni radek. Vsechna ostatni plocha pripada na samostnou stranku. Urcite doporucuji vyzkouset. A pokud se bojite nekompatibility, nemejte strach, prohlizec je postaven na jadru Gecko. Tedy klasicky Firefox. Muzete se tesit i na podporu klasickych zkratek jako je Ctrl+W, Ctrl+T, Alt+D apod.

Popravde docela premyslim, ze bych na nej presel z Firefoxu. Mam otevrenych 7 zalozek a prohlizec ukusuje pouze 48 MB operacni pameti. Jen nevim, jak je to s pluginy. Asi mi bude chybet kupa veci z Firefoxu. Uvidime... Urcite Vam jej doporucuji aspon vyzkouset, stoji to za to.

http://www.google.com/chrome/index.html ... ampaign=cs

Nahoru