Download | Programy

Problém s internetem

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Problém s internetem

Re: Problém s internetem

od zener » sob říj 18, 2008 15:21

Opravdu si myslim, ze je chyba v UPC. S timto se asi nic neudela. Jedine bombardovat podporu. Popr. napsat nekam vys s tim, ze je kompletne preinstalovany system, bez firewallu atd. Tim vylouci chybu v pocitaci a budou to resit. Snad.

Re: Problém s internetem

od Nifty » sob říj 18, 2008 00:34

Mám úplně stejný problém. technik mě včera zapojil upc internet a sám ho zcela nesprovoznil, řekl mi že mám chybu v PC. Načte se třeba seznam, google, ale youtube a podobně prostě ne. Na technický podpoře mi opět zopakovali že mám problém v PC. Ale to není možný protože jsem dneska zkoušel ten net píchnout do jiného noota s Vistama ( předtím XP) a problém přetrvával i na druhým PC. Tak mi sakra neřikejte že mám problém v PC. Widle sem taky přeinstaloval, všechny viráky a wally vypnutý, zakázaný a problém přetrvává. Nevím si rady ...

Re: Problém s internetem

od zener » úte říj 07, 2008 20:22

blair: Trochu nechapu. Chybu jsme analyzovali nekde v modemu, popr. u UPC. Ty s tim nemuzes uz nic delat. Krom bombardovani podpory.

Re: Problém s internetem

od Anonymous2 » úte říj 07, 2008 19:32

no prave tak mi to co jsi psal,nepomohlo to..Co ted?Ja uz vazne nevim:( :prayer: prosim pomoc

Re: Problém s internetem

od zener » pon říj 06, 2008 20:27

Blair: Nevim tedy konkretne, jak u UPC, ale u rady dalsich poskytovatelu je tento pristup zcela bezny. Operator vidi, ze je zakaznik pripojeny a jestli mu jdou jenom nejake stranky apod., to je uz vedlejsi. Tito operatori nemaji vetsinou ani zadne technicke informace, proto nevedi nic o upgrade firmwaru apod. Je to nemile, ale je to tak. Kazdopadne hlavni je, ze Ti to pujde.

Re: Problém s internetem

od Anonymous2 » pon říj 06, 2008 19:44

děkuji velmi za rady, ukázalo se, že problém je opravdu na straně UPC, davají nový firmware a u nás nejde nainstalovat, takže to teď zkouší, nechápu ale, proč když jsem tam volala poprvé, tak mi řekl, že je chyba u mě :|

Re: Problém s internetem

od Anonymous2 » pon říj 06, 2008 17:44

ne, ne, nic jsem neinstalovala, zkoušela jsem dnes volat na UPC, ale mají pořád obsazeno... :?

Re: Problém s internetem

od Pockmat » ned říj 05, 2008 22:22

U UPC nemáš k modemu žádný přístup, teda alespoň ne oficiálně.
Ještě mě napadla jedna věc, nenainstaloval jsi do počítače nějaký firewall či antivir? Pokud ano, tak je možné, že nějak filtruje určité www stránky a brání ti k nim přístup.

Re: Problém s internetem

od zener » sob říj 04, 2008 22:19

Kazdopadne, vadu pocitace jsme jiz vyloucili. Problem je nekde vys. A to bud v modemu a nebo na strane UPC. Zkusil bych updatovat firmware v modemu - pokud tuto moznost nabizi.

Re: Problém s internetem

od Anonymous2 » sob říj 04, 2008 21:50

mám jen jeden počítač...

Re: Problém s internetem

od Pockmat » sob říj 04, 2008 21:19

U UPC je přidělování IP adresy automatické. Nesmíš mít nic ručně nastavené, IP atd. Pokud máš více připoejných PC, tak musíš mít router. Ale pokud ti jdou opravdu jen některé stránky, tak to vidím na vadu modemu či nějaký problém u UPC.

Re: Problém s internetem

od Anonymous2 » sob říj 04, 2008 20:52

UPC

Re: Problém s internetem

od zener » sob říj 04, 2008 20:45

Pokud jsi reinstalovala windows a neimportovala zadne nastaveni, vsechno ciste instalace, pak musi byt chyba opravdu u poskytovatele. Popr. jeste v routeru/modemu. Jakeho mas poskytovatele?

Re: Problém s internetem

od Anonymous2 » sob říj 04, 2008 19:16

to už jsem také zkoušela pořád nic, dokonce jsem byla tak zoufalá, že jsem přeinstalovala Windows, taky nic, teď mi začal jít i Atlas, Centrum se pořád nechytá...

Re: Problém s internetem

od zener » sob říj 04, 2008 18:58

Ono je to trochu tezsi na vystlovani, ale ta funkcnost jen nekterych webu muze byt zpusobena poskytovatelem. Kazdopadne, pokud Ti rekli, ze chyba u nich neni, budeme jim verit. Zkusil bych vratit pocitac o par dni zpet - kdyz to jeste slo. A to konkretne pomoci bodu obnoveni. Start --> Programy --> Prislusenstvi --> Systemove nastroje --> Obnoveni systemu.

Re: Problém s internetem

od Anonymous2 » sob říj 04, 2008 17:22

Tam jsem volala a bylo mi sděleno, že chyba je na mé straně... že oni mě mají normálně online, hlavně mi přijde divný, že některé stránky jdou normálně...

Re: Problém s internetem

od zener » sob říj 04, 2008 17:12

Pokud se do pocitace nic neinstalovalo a tato chyba nastala sama, je na vine nejspis poskytoval internetu.

Problém s internetem

od Anonymous2 » sob říj 04, 2008 15:36

asi predevčírem mi přestal z ničeho nic jít internet, nic nepomohlo a sama si s tím nevím rady, nyní mi jdou jen určité stránky, např. seznam, ale centrum nejde...

moc se v tom nevyznám a nevim co mám dělat, byla bych moc vděčná za pomoc, předem děkuji

Nahoru