Download | Programy

Movie Maker vs VirtualDub vs ??

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Movie Maker vs VirtualDub vs ??

Re: Movie Maker vs VirtualDub vs ??

od Sedlo » úte pro 30, 2008 19:48

Pinnacle Studio je pěkná vecička. Sám ho používám je to myslím ještě dokonce 9 a jsem s ním spokojenej. Umí to hafo věci a pak to umí uložit asi do 15 různých koncovek a u každýho si můžeš dle libosti nastavit kvalitu. Já jsem s nám spokojenej

Re: Movie Maker vs VirtualDub vs ??

od zener » pon pro 29, 2008 14:31

Je to sice dost stara verze - 9.6, nyni existuje 12 - ale pro demonstraci by to melo postacit...
http://www.edownload.cz/sw/pinnacle-studio/

Re: Movie Maker vs VirtualDub vs ??

od Anonymous2 » pon pro 29, 2008 11:00

Nojo, ale to jsou mnohem složitější programy nebo ne? Vím, že jedno z toho (tuším, že to byl Sony Vegas bo Pinnacle) jsem zkoušel a zíral jsem do toho jako Rus do polívky.
Každopádně, podívám se na netu, jesi někde není aspoň ten Pinnacle zdarma k vyzkoušení, trochu bych to oťukal a pak se uvidí. ;)

Re: Movie Maker vs VirtualDub vs ??

od zener » pon pro 29, 2008 01:14

Ackoliv se to zda byt zvlastni, Movie Maker a VirtualDub, to jsou program trosku z jineho soudku. Movie Maker je situovan pro co nejjednodussi praci s videem a jeho kompletovani. Neni zde temer zadne pokrocile nastaveni. Naopak VirtulDub neni az tak vhodny primo ke strihani, naopak je vhodny na pokrocile volby. Tedy komprese videa, aplikace filtru apod. Nespornou vyhodou je vsak jejich cena - zdarma.

Pokud hodlas delat neco vic, nez jen soukrome video z dovolene, na ktere se podivas 2x za zivot, zkus nejake polo-profi programy. Za sebe muzu vrele doporucit Pinnacle Studio. Za solidni penize (zakladni verze za 1000 Kc) ziskas kvalitni software, ktery naplni Tvoje ocekavani, ba dokonce je i v mnohem predci. Programy podobne Pinnacle Studio jsou treba Ulead Video Studio nebo Sony Vegas.

Movie Maker vs VirtualDub vs ??

od Anonymous2 » pon pro 29, 2008 00:13

Zdravíčko,
před časem jsem tu psal, že mám problém s Movie Makerem a zdali by mi někdo nemohl poradit nějakou jinou alternativu namísto MM. MM nejede korektně stále, takže u něho asi nezůstanu. Zkoušel jsem, jak už mi tu někdo poradil, i VirtualDub, jenomže mi tam chybí něco, co by mi umožnilo stříhat a různě kompletovat do sebe muziku, zvuky apod. Zároveň by měla být zachována i editace videa, jako stříhání, přidávání jednoduchých efektů atd. Zkrátka tohle všechno v jednom, jako MM, ale aby to nebyl MM. :oops:

Pokud stále bloumáte, jaký program by to měl být, má sloužit k vytváření krátkých filmů. Efekty a všelijaký ty složitější carapatičky vytvářím v AAE, celý "film" pak zkompletuju, patřičně ozvučím (případně přidám titulky, ty by tam taky měly být) a woala, můj trhák je na světě! :D

Předem díky za odpověď!

Nahoru