Download | Programy

problém se složkou

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: problém se složkou

Re: problém se složkou

od NSBM » úte čer 09, 2009 21:50

Camazoo píše:to jo, aspoň instalace, když už nic jiného :)
Ty jsi mi ale zarputily mrkvozrout :-) (v dobrem) ;) wokna mam taky rad.. ale radsi mam linux.. prijde mi, ze se s nim da lepe pracovat - rychleji, efektivneji, flexibilneji..

Re: problém se složkou

od Camazoo » úte čer 09, 2009 20:33

to jo, aspoň instalace, když už nic jiného :)

Re: problém se složkou

od NSBM » úte čer 09, 2009 20:02

zener píše:Uz to taky neni takova pravda. Linux se za poslednich par let hodne zlepsil v podpore HW. Navic mi prijdou ty "problemy" spis neznalost. Kdyz si instalujes windows, taky se Ti treba nelibi, ze mas listu a Start dole a chces jit mit nahore (napr). V Linuxu to woknari hned nazyvaji problem, protoze to neumeji vyresit. Resp. umeji, ale trva jim to dlouho, proto to nazyvaji problem. Neber to nijak osobne, nejsem az tak extremni zastance Linuxu. Ale sam pro sebe si odpovez - kdyz si nainstalujes Windows, tak se spokojis s cistou instalaci a nic vic nedelas? Neladis? Neresis "problemy"?
AMEN :prayer: uz jen samotna instalace asi nejznamejsiho Ubuntu je mnohem vice "user-friendly" nez instalace Windows

Re: problém se složkou

od zener » úte čer 09, 2009 01:16

Uz to taky neni takova pravda. Linux se za poslednich par let hodne zlepsil v podpore HW. Navic mi prijdou ty "problemy" spis neznalost. Kdyz si instalujes windows, taky se Ti treba nelibi, ze mas listu a Start dole a chces jit mit nahore (napr). V Linuxu to woknari hned nazyvaji problem, protoze to neumeji vyresit. Resp. umeji, ale trva jim to dlouho, proto to nazyvaji problem. Neber to nijak osobne, nejsem az tak extremni zastance Linuxu. Ale sam pro sebe si odpovez - kdyz si nainstalujes Windows, tak se spokojis s cistou instalaci a nic vic nedelas? Neladis? Neresis "problemy"?

Re: problém se složkou

od Camazoo » pon čer 08, 2009 21:01

ale tak jo, ve výsledku možná tu operaci na Linuxu zvládne o 2,5s dřív než na Win. To, že stráví laděním systému a řešením všemožných problémů celé dny už nikoho nezajímá :)

Re: problém se složkou

od zener » pon čer 08, 2009 20:33

Camazoo: Je to o zvyku, to samozrejme. Na druhou stranu, psani je ve vysledku rychlejsi nez klikani. Osobne je pro me treba mnohem snazsi spustit malovani pres WinKey+R --> mspaint --> OK. Nez abych ho nekdo doloval ze startu.

Re: problém se složkou

od Camazoo » pon čer 08, 2009 20:27

eh ? mě pár kliků jako těžkopádnost tedy nepřijde, místo jakéhosi dávno přežitého psaní příkazů do konzole (terminálu). I když chápu, někoho to třeba i baví. ;)

Re: problém se složkou

od NSBM » pon čer 08, 2009 16:48

Ovladaci panely -> Moznosti slozky -> Zobrazeni -> (odskrtnout) Pouzivat zjednodusene sdileni souboru (doporuceno)

Prave tlacitko na slozku -> Vlastnosti -> Zabezpeceni -> .... zde bys mel videt svou prezdivku a kdyz na ni kliknes dole se Ti objevi jaka mas prava.. pokud mas admin.ucet tak si muzes menit potrebujes :-) pokud ne prepni se (nebo se obrat na) admina a pouprav co je treba.. pokud vse vymazes (coz nevadi) doporucuji pridat pak svuj nick (-povolit vsechny prava), pridat admina (->rovnez vsechny prava - pro pripad nouze), everyone (muzes bud nechat bez prav, tzn. nikdo kdo neni admin nebo "tvuj nick" nema sanci delat cokoliv se slozkou.. nebo nastav prava jak uznas za vhodne)


btw. zase si rypnu a trosku rozfoukam OT: zde je videt tezkopadnost WINDOWS :-) v linuxu by stacilo do konzole napsat: sudo chmod 755 nazev_slozky a je to ;-)

Re: problém se složkou

od angelus » pát čer 05, 2009 16:19

nefunguje po zmáčknutí unlocker se objeví nějaká chyba

Re: problém se složkou

od Camazoo » pát čer 05, 2009 15:55

problém se složkou

od angelus » pát čer 05, 2009 15:10

zdarte mám xp nemůžu otevřít obyčejnů složku napíše to že přístup byl odmítnut přesto mám administrátorské práva

Nahoru