Download | Programy

ntbook do 22k

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: ntbook do 22k

Re: ntbook do 22k

od Pockmat » sob zář 12, 2009 22:33

Osobně nejlepší kompromis cena/výkon jsou notebooky od Toshiby. Jeden jsem si teďka pořídil za 18 tisíc a nemůžu si na něho stěžovat. Akorát až na ten lesklý povrch, který se patle. Ale to teďka Toshiba zpozorovala vydala myslím novou edici noťasů, které nemají už lesklý povrch. Nedoporučuji Acer, Asus je taková střední třída, HP má kvalitní notebooky až cenově výš. S MSI mám dobrou zkušenost jenom se základníma deskama. Co se týče té Toshiby, tak má taky kvalitní a pevnou case.

Re: ntbook do 22k

od zener » stř zář 09, 2009 20:22

My Ti nevymlouvame notebook, to urcite ne. My Ti vymlouvame herni notebook. Jestli budes mit vykonny notebook, zvlast pak s vykonnou grafickou kartou, pocitej, ze Ti nejspis na celou cestu vlakem nevydrzi. A na vysoke se hraje stejne jenom counterstrike po siti (vlastni zkusenost) :D

Re: ntbook do 22k

od Anonymous2 » stř zář 09, 2009 19:16

Nbook rozhodně právě potřebuju, protože jdu studovat na VŠ a a právě pro ty cesty do Phy (asi 2h cesty) a pak na koleji ho chci mít a taky na něm pracovat (studuju pc) a občas si i zapařit..chci mít tu možnost používat ho v autobuse nebo si ho brát domů, takže rozhodně chci nbook

Re: ntbook do 22k

od zener » stř zář 09, 2009 18:37

arachnooo: Alza.cz je hodne kvalitni obchod. Jestli se nepletu, mel by to byt snad nejvetsi prodejce PC a elektroniky v CR. Urcite bych se tam nakupu nebal. Ale mozna jej sezenes i jinde a za nizsi cenu. Ja na alza.cz vybiram pouze z toho duvodu, ze tam maji propracovany vyhledavac notebooku. Jinak bych se nebal nakupovat asi skoro nikde. Zaplatis to na dobirku a mas ho doma. Pripadne reklamace muzes resit v autorizovanych prodejnach, nemusis vubec posilat stroj do obchodu, kde sis jej koupil.

Jeste bych ale urcite zvazil to, co rikal Camazoo. Herni notebook je sice pekna vec, ale komfort pri praci se zkratka nemuze rovnat praci u stolniho PC. Za nejakych 11 tis si muzes koupit hodne nadupany notebook na beznou praci, ktery zvladne i HD videa (http://www.alza.cz/toshiba-satellite-l3 ... 135067.htm). A za usetrene penize si koupit desktop. Za zbyle penize si muzes koupit hodne solidni (herni) pocitac, viz treba Sedlova sestava do 12 tis (http://pcmark.info/viewtopic.php?t=2058)

Re: ntbook do 22k

od Camazoo » stř zář 09, 2009 17:20

arachnoo: jenom dotaz, opravdu potřebuješ NB ? Znám hodně lidí (neříkám že zrovna ty) kteří si koupí "herní" notebook a stejně ho mají jenom na stole. Přeci jenom 20000 je dost peněz a dá se za to pořídit hodně výkonný desktop s luxusním monitorem a klávesnicí (prostě ergonomie a výkon úplně někde jinde)

Re: ntbook do 22k

od Anonymous2 » stř zář 09, 2009 16:50

jj ty paviliony mi přijdou hrozně atraktivní...z těhle dvou bych si vybral zrovna spíš to HPčko...a co ta alza ? máš s tím zkušennosti, je to seriozní obchod ?

Re: ntbook do 22k

od zener » stř zář 09, 2009 16:16

Notebooky MSI nejsou spatne, maji vyborny pomer cena/vykon. To plati i u zminovaneho GX23X. Na druhou stranu, maji (na muj vkus) spatnou klavesnici a casto se musi reklamovat ventilatory. A konkretne u tohoto notebooku se mi nelibi rozliseni. 1680x1050 je pekna vec, ale u 15,4" displeje je to silenost. Zalezi ale na vkusu, znam lidi, kteri to maji a nemuzou si to vynachvalit...

Co se tyka Toshiby, jsou to vyborne stroje. Odjakziva patri do te lepsi poloviny vyrobcu.

Pokud bych si mel vybrat, vahal bych mezi temito dvema
http://www.alza.cz/toshiba-satellite-a5 ... 132397.htm
http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6-1270-d126597.htm

Toshiba ma slabsi grafickou kartu, na druhou stranu, ma zase vic pameti. HP naproti tomu disponuje silnejsi grafickou kartou, ale "jen" 3 GB pameti. Oslovi ale treba take integrovany DVB-T prijimac.

Re: ntbook do 22k

od Anonymous2 » stř zář 09, 2009 08:18

zener píše:Popravde herni notebook a 13" LCD, to jsou dve veci, ktere k sobe absolutne nejdou. Pokud chces herni stroj, bude muset byt vetsi. Pokud chces mobilitu (mala hmotnost, dlouha vydrz...), pak to nebude zadne delo.

Tady je jakysi kompromis - 13,3" LCD s relativne vykonnou grafickou kartou. Na druhou stranu jenom 2 GB pameti
http://www.alza.cz/toshiba-satellite-u5 ... 132405.htm
v tom případě bych radši oželil ten menší displej a 2GB paměti se mi zdaj fakt pekelně málo :( a dá se na Toshiby spolehnout ? v životě jsem neslšel, že by jí někdo kupoval..a co ten, co jsem sem linknul já ?

Re: ntbook do 22k

od zener » stř zář 09, 2009 02:18

Popravde herni notebook a 13" LCD, to jsou dve veci, ktere k sobe absolutne nejdou. Pokud chces herni stroj, bude muset byt vetsi. Pokud chces mobilitu (mala hmotnost, dlouha vydrz...), pak to nebude zadne delo.

Tady je jakysi kompromis - 13,3" LCD s relativne vykonnou grafickou kartou. Na druhou stranu jenom 2 GB pameti
http://www.alza.cz/toshiba-satellite-u5 ... 132405.htm

Re: ntbook do 22k

od Anonymous2 » úte zář 08, 2009 22:54

ntbook do 22k

od Anonymous2 » úte zář 08, 2009 22:49

Ahoj,
dlouho jsem šetřil na novej NBook a proto se radši poradim a koupim něco, co opravdu bude stát za to, než abych vydřený peníze utratil za starej krám. Chci se koupit NBook do 22k, chci na něm pařit hry, všechno, rozchodit na něm crysis a HD videa...hlavně aby byl v prodeji, hodně se setkávám s tim, že zboží už neni..máte někdo nějaký návrhy, kam investovat a určitě to nebudou vyhozený peníze ? předem fakt moc děkuju za rady..
jo P.s: úplně mi stačí nějakej menší, klidně 13''

Nahoru