Download | Programy

notebook

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: notebook

Re: notebook

od pc manik » čtv zář 24, 2009 16:26

Zvukovku máš v pořádku?

Re: notebook

od case_fcs » čtv zář 24, 2009 02:23

tak sem nakonec pořídila ten lenovo, ale mam teď problém, když chci nainstalovat audio ovladače pro win xp, který mam stažený ze stránek lenovo, tak mi to vypíše, že zařízení pro ovladače nebylo nalezeno, ale reproduktory tam jsou, tak se chci zeptat jestli byste někdo neměl radu jak to vyřešit, předem díky

Re: notebook

od zener » úte zář 22, 2009 16:33

Rozdil neni nijak vyrazny, obe graficke karty jsou integrovane, tedy zadny uzasny vykon nemuzes ocekavat. Procesory jsou vykonostne dost podobne.

Re: notebook

od case_fcs » úte zář 22, 2009 06:25

a je to moc velký rozdíl ve výkonu u grafické karty? a co procesor, je tam taky nějaký výkonostní znatelný rozdíl?

Re: notebook

od zener » úte zář 22, 2009 00:37

Urcite Lenovo. Hlavne znacka Lenovo je mnohem lepsi nez Acer. Navic ma Lenovo procesor od Intelu, ktery mene hreje. Na druhou stranu Acer ma o neco vykonnejsi grafickou kartu.

Co se tyce graficke karty (GMA4500), neni to nijak oslnivy vykon, ale da se na tom hrat nejak rozume. Starsi hry (dva roky a vic) nebudou asi problem, novejsi pak asi ano.

Re: notebook

od case_fcs » pon zář 21, 2009 21:41

díky za informace :)
a ještě se chci jenom zeptat, jestli na tom notebooku http://www.alza.cz/lenovo-g550-d134760.htm rozjedu aspoň nějaký hry nebo je naprosto antiherní :) a taky se chci zeptat jestli by mu mohl konkurovat tenhle http://www.alza.cz/acer-extensa-ex5430- ... 137504.htm o něm sem uvažovala původně a teď nevím který z nich, tak jestli by byla možná zas nějaká odborná rada, tak předem díky

Re: notebook

od zener » stř zář 16, 2009 22:33

Lenovo koupilo v roce 2005 od IBM divizi vyrabejici osobni pocitace - tedy i notebooky. IBM se povazovalo vzdycky za to nejlepsi, co se da sehnat. Samozrejme cena tomu take odpovidala. Po odkupu Lenovem kvalita zustala zachovana, cilovy segment se posunul o kousek nize - i pro bezne uzivatele a probehlo lehke omlazeni sasi atd. Kazdopadne kvalita je porad spickova.

Re: notebook

od case_fcs » stř zář 16, 2009 22:00

ty jo tak díky moc, ta konfigurace je skvělá za tu cenu, značku teda neznam,ale nechci to odsuzovat kvuli své neznalosti

Re: notebook

od zener » stř zář 16, 2009 21:41

Na herni notebook muzes v teto cene zapomenout. Mrkni na tento kousek, je to novinka, ma LED podsviceni, HD Ready rozsliseni, 3 GB RAM a nejlepsi integrovanou grafickou kartu. A hlavne je to Lenovo = zaruka nejlepsi kvality.
http://www.alza.cz/lenovo-g550-d134760.htm

notebook

od case_fcs » stř zář 16, 2009 21:25

zdravím, žádám o radu, doporučení. chtěla bych si pořídit nový notebook, tak nějak bych potřebovala pomoc při výběru, aby mi vyhovoval co nejvíce. moje požadavky jsou následující, chtěla bych na něm rozjet nějaké ty hry, i novější, (ale asi nepředpokládam že by bylo možný ty nejnovější hry, protože by to asi nebylo možné pořídit v ceně kterou uvedu) neni potřeba na plný rozlišení a tak, taky aby byl trochu multimediální a aby se to pohybovalo v cenové relaci kolem 10 000,- vzhledově by byl nejlepší matný tmavě šedý či černý :) já vím hrozné požadavky :) tak za jakoukoliv radu, doporučení, odkaz moc děkuju

Nahoru