Download | Programy

Rada ohledně projektu

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Rada ohledně projektu

Re: Rada ohledně projektu

od zener » ned pro 06, 2009 18:35

Mas realtivne snadnou prezentaci, jelikoz okolo kodovani se toci vsechno, ac si to nekdo uvedomuje.

Hodne bych to zameril na unicode kodovani, kde jsou kodovany vsechny abecedy. Takze v ramci jednoho kodovani jsou dostupne vsechny znaky (latinka, azbuka, arabstina...). Nevyhody jsou vyssi datova narocnost, kde se chytis k internetu - driv pomale linky, kde to bylo podstatne usetrit kazdy bajt, nyni neni potreba a je prakticky nutnost vyuzivat Unicode.

Rada ohledně projektu

od Ergroilnin » ned pro 06, 2009 17:21

Dobrej den. Potřeboval bych pomoc. Mám do školy vypracovat prezentaci na téma "Podstata Kódování" minimálně na šest slidů, ale nevím co bych měl psát. Učil jsem se, že podstatou kódování je zobrazení určité kombinace bitů na výstupním zařízení. To je ovšem jedna věta a mě nenapadá co bych měl dál psát. Pokud by to bylo možné, nemohl by jste mi někdo prosím napsat alespoň pár dalších myšlenek, který bych mohl uvést a případně nějak dál rozpytvat? Díky mockrát.

Nahoru