Download | Programy

Jak omezit stahovani uzivatelu v siti?

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Jak omezit stahovani uzivatelu v siti?

Re: Jak omezit stahovani uzivatelu v siti?

od zener » pon kvě 17, 2010 18:39

Nekoukal jsi nahodou na nejakou jinou demoverzi? :D

Vzdyt je to tam jasne napsano. V prvni casti si nastavis rychlost sveho pripojeni a rychlost nedefinovanych uzivatelu. V druhe casti (Bandwith Control) nadefinujes dana pravidla. Tedy IP adresu (popr. rozsah adres), rychlost a prioritu.

Re: Jak omezit stahovani uzivatelu v siti?

od Patrik654 » pon kvě 17, 2010 12:35

Koukal jsem na tu demoverzi, ale vypada to z toho, ze jde nastavit jen garantovana rychlost stahovani. Tj. maximalne celkova deleno poctem uzivatelu? Jde tam take omezit pro kazdeho uzivatele maximalni rychlost pro upload/download? Diky za pomoc!

Re: Jak omezit stahovani uzivatelu v siti?

od zener » ned kvě 09, 2010 11:15

Osobne mam bohate zkusenosti s routerem Zcomax WA-2204 (http://i4wifi.cz/?cls=stoitem&stiid=26), stoji par korun a umoznuje QoS.

Demoverze nastaveno tohoto routeru je dostupna na adrese
http://www.i4wifi.cz/inc/_doc/Promo/WA- ... me.asp.htm

Pro zobrazeni moznosti QoS staci vlevo v menu kliknout na Management --> QoS.

Re: Jak omezit stahovani uzivatelu v siti?

od Patrik654 » sob kvě 08, 2010 21:27

Jake relevantni funkce maji bezne routery? Potrebuji omezit download kazdeho pripojeneho uzivatele na urcitou hodnotu. Nemam s tim zadne zkusenosti, jen jsem cetl, ze bezne funkce beznych routeru na to nestaci. Doporucite mi nejake konkretni spolehlive zarizeni? PC nepripada v uvahu.

Re: Jak omezit stahovani uzivatelu v siti?

od zener » stř kvě 05, 2010 17:57

Co je to "poradny bandwith manager"?

Pokud Ti nedostacuji funkce beznych routeru, muzes si do site postavit normalni pocitac, ktery bude funkci routeru nahrazovat.

Re: Jak omezit stahovani uzivatelu v siti?

od Patrik654 » stř kvě 05, 2010 10:08

Idealni by byl wifi router s QoS a poradnym bandwidth managerem, ale zadny takovy jsem nenasel. Narazil jsem jen na controllery s LAN konektory, zadny nema wifi.... Existuje nejaky?

Re: Jak omezit stahovani uzivatelu v siti?

od zener » stř kvě 05, 2010 00:42

Zarizeni na vyber je hodne. Prakticky cokoliv, co ma funkci QoS - Quality of Service. Tak se rika funkci pro omezeni danych uzivatelu.

Jak omezit stahovani uzivatelu v siti?

od Patrik654 » pon kvě 03, 2010 20:57

Mam wifi internet od providera a chci ho rozdelit pro cca 10 lidi a potrebuji jim pridelit max download a upload. Jaky je nejvhodnejsi a zaroven cenove prijatelne zarizeni? Napr. Micronet Broadband Bandwidth Controller SP883B? Do to bych pripojil dalsi switch a nejaky wifi router. Pujde to bez problemu? Doporuci mi nekdo nejaka osvedcena zarizeni? Diky!

Nahoru