Download | Programy

multifunkcni tiskarna

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: multifunkcni tiskarna

Re: multifunkcni tiskarna

od case_fcs » sob bře 05, 2011 13:18

Re: multifunkcni tiskarna

od case_fcs » čtv bře 03, 2011 16:34

tak uz sem psala na servis a oprava je zbytecna, tak prosim o radu kterou tiskarnu? ted mam teda tuhle epson stylus sx415 mam koupit tu samou? nebo doporucite jinou stejne nebo vic vykonnou?

Re: multifunkcni tiskarna

od Camazoo » čtv bře 03, 2011 15:14

Taky mám v plánu pořídit prarodičům MP250, co jsem si tak porovnával cenu tisku v této cenové relaci, tak je v podstatě jedno, kterou vzít.
I když osobně bych šel do laseru.

Re: multifunkcni tiskarna

od NSBM » čtv bře 03, 2011 11:12

zalezi k cemu ji vic bude potrebovat.. rodice maji MP250 a ta je skvela (jsem s ni naprosto spokojenej - az na tu cenu naplni no.. ale pokud netisknes knihy, tak si myslim ze v pohode).. ja ted bydlim v novem byte a budu si kupovat taky 250tku :-) me vyhovuje ;-) cena/vykon si mylsim ze je ok :-)

Re: multifunkcni tiskarna

od case_fcs » čtv bře 03, 2011 10:05

tak to vypada ze se teda asi uz spis vyplati nejaka nova tiskarna a teda nejaky doporuceni jakou multifunkci? nebo aspon rada na co pri koupi koukat

Re: multifunkcni tiskarna

od NSBM » čtv bře 03, 2011 09:46

si zavolej na nejakej servis (nebo si dojdi) a oni Ti reknou odhadem kolik by to stalo.. pak uvidis jestli to stoji za to .. ale nove (dobre) multif. tiskarny stoji dnes treba litr tak je to na Tobe :-)

multifunkcni tiskarna

od case_fcs » čtv bře 03, 2011 09:18

ahoj mam multifunkcni tiskarnu a nejak se tam porouchal scaner a ted nic nefunguje ani tisk, u toho scaneru se nak zasekla cela ta cteci hlava nebo co to je, nikam se neposouva, papiry od tiskarny nemam, takze ani neni mozna reklamace jenom placena oprava a ja se chci zeptat jestli to stoji za opravu nebo mam radsi koupit novou tiskarnu a prave jestli doporucujete koupi novy tak jakou, tahle je inkoustova, tak asi by klidne mohla bejt znova inkoustova, ty laserovy sou docela uz drahy

Nahoru