Download | Programy

WinXP death aneb kmixer.sys

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: WinXP death aneb kmixer.sys

od PCMark » ned led 21, 2007 10:40

chkdsk se seknul když se pokoušel opravovat indexy ....

od Alpha007 » ned led 21, 2007 10:32

Oprava nekdy zabere, dalsi moznost je pustit chkdsk -L, nekdy dokaze opravit i vadny bootovaci sektor, pokud uplne znicite neco ve widows, existuje moznost spustit: SFC -SCANNOW. Tento program vyžaduje CD windows. Funguje vlastně jako automatická oprava, projde systémové knihovny a ty, které jsou jiné než základní, nahradí opět základními.

od PCMark{neprihlasen} » pát led 19, 2007 12:21

tak "super" dneska zase jina modra smrt a win opet mrtvi. Pri pokusu o preinstalaci ci opravu to neprojde pres scandisk - sekne se to na 25 procentech.
Kdyz spustim live cd win, tak na c: nejde dokoncit ani scandisk ani chkdsk, data z disku cist jsou, obcas to napise ze data jsou corupted a ze bz to mel spravit chkds, ten se vsak nikdy nedokonci.
Disk jsem si i projizdel utilitkou od seagate a ta nezjistila zadne fyzicke poskozeni.
Vidim to tak, ze budu muset data zalohovat v jinem pc a pak provest kompletni format jednotky ...

od PCMark » čtv led 18, 2007 17:40

dík za tip na hot fix

snad to ted už bude fungovat správně ...

od maestro » čtv led 18, 2007 16:52

od PCMark » čtv led 18, 2007 16:51

tak nakonec kupodivu pomohla oprava win co nábízi instalační cd - tj v podstatě přeinstalace se zachováním nainstalovaných programů

WinXP death aneb kmixer.sys

od PCMark » čtv led 18, 2007 12:36

Vcera vecer jsem se dival na video a najednou se objevila "modra smrt" a ze je problem mozna v nejakem kmixer.sys. Po restartu vsak jiz win nenabehnul. Jakmile se to pokusi nacist boot data z HDD, tak se to jakoby restartuje {objevi se info o hw ale bez pipnuti}. Pokud zmenim bootovani na CD a dam do pc cd win xp live, tak z cd win najede a data na HDD jdou cist bezproblemu. Nevidel bych to na HW poruchu, asi to je jen sw porucha win xp, takze me asi ceka reinstal {zase po mesici grr.....} ...

Nahoru