Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je sob čer 06, 2020 11:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat odpověď
Uživatelské jméno:
Předmět:
Tělo zprávy:
Vložte sem vaši zprávu, může obsahovat maximálně 60000 znaků. 

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:
Velikost písma:
Barva písma
Možnosti:
BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[flash] je vypnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí
Zakázat BBCode
Zakázat smajlíky
Zakázat URL adresy v tomto příspěvku
Potvrzení příspěvku
Pro ochranu před spamem administrátor vyžaduje potvrzení odpovědi. Kód je zobrazen v obrázku pod touto zprávou. Pokud obrázek nevidíte, kontaktuje %s Administrátory%s.
Ověřovací kód:
Vložte kód přesně tak, jak ho vidíte na obrázku. Mezi velkými/malými písmeny není rozdíl.
   

Přehled tématu - NVidia GeForce 5500
Autor Zpráva
  Předmět příspěvku:  Re: NVidia GeForce 5500  Odpovědět s citací
v nastaveni 3d marku prepni z hardware T&L na sofware a pokud to pojede stejne tk je chyba v grafice
Příspěvek Napsal: pát úno 06, 2009 09:45
  Předmět příspěvku:  Re: NVidia GeForce 5500  Odpovědět s citací
cus mam dotaz stahl sem si hru Mu online a seka se mi kdyz ji spustim nevite co s tim moje grafika je nvidia geforce fx 5500 pry na to existuje nejaky program ktery se nainstaluje a hra normal bezi prosim o pomoc diky predem
Příspěvek Napsal: stř úno 04, 2009 14:55
  Předmět příspěvku:   Odpovědět s citací
A potřebuješ z těch výsledků napsat jen ty první 2 čísla,nebo to sem mám opsat vše :?:
Příspěvek Napsal: sob črc 15, 2006 20:10
  Předmět příspěvku:   Odpovědět s citací
ted mě nenapadá moc věcí, čím by to mohlo být. Zřejmě je tam nějaký softwarový problém s nějakou komponentou, nemusí to být jen grafickou kartou.
Stáhni si program SIS Soft Sandra:
http://pcmark.info/viewtopic.php?t=69

V tom programu si udělěj výkonostni testy:
CPU Arithmetic benchmark
CPU Multimedia benchmark
Memory bandwitch benchmark
Cache a memory benchmark

výsledky tu pak napiš, podle toho se pozná, zda je slabý jen grafický výkon, nebo je to problém celého PC.
Příspěvek Napsal: sob črc 15, 2006 17:08
  Předmět příspěvku:   Odpovědět s citací
S těma původníma ovladačema je to ještě horší...
Příspěvek Napsal: sob črc 15, 2006 16:39
  Předmět příspěvku:   Odpovědět s citací
před tou instalací operačního systému tam byly taky ovladače NVidia ForceWare 91.31 ?
pokud ne, tak bych tam zkusil nainstalovat verzi, co tam byla původně. Nové ovladače pro hodně staré karty jako tvoje, totiž často znamenají o něco snížený výkon.
Příspěvek Napsal: čtv črc 13, 2006 07:21
  Předmět příspěvku:  graf.karta  Odpovědět s citací
No tak vůbec nic se nezměnilo... :cry:
Příspěvek Napsal: stř črc 12, 2006 23:17
  Předmět příspěvku:   Odpovědět s citací
629B je strašně málo, tahle karta musí dát aspoň 4000b v 3DMark2001SE.

zkus si nainstalovat ovladače k desce od intelu
Kód:
http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=949&OSFullName=Windows*+XP+Home+Edition&lang=eng&strOSs=45&submit=Go%21

ale jen drivers tj. body 4-9, body se 1-3 se týkají biosu, tak ty nestahuj.
nainstaluj si ty ovladače, pak reset a pak vyzkoušej PC, jestli je to už lepší, třeba i znova v 3DMark2001SE (s 3DMark2001SE se pracuje tak, že se spustí, pak se klikne na Benchmark a čeká se než se dokončí testy a vyplivne to počet bodů)
Příspěvek Napsal: úte črc 11, 2006 05:41
  Předmět příspěvku:   Odpovědět s citací
No já PC zase tak nerozumím, takže nevím...Mam WinXP Home, Directx 9.0c, ovladače na graf. sem instalovala z CD a potom sem stáhla z netu NVidia ForceWare 91.31WHQL, sestava :

-DDR 512MB PC 3200 400 MHz/
-Intel Celeron D325 2,53GHz 256kB L2 533MHz 478pin BOX/
-INTEL D865PERLL,socket 478,Rock Lake,P4 s FSB až 800,DDR 400,333,AGP8X,
IEEE-1394,SATA150+RAID 0+1,HT,LAN 10/100,ATX/
-Seagate ST3120026A Barracuda 7.200, 120GB 8,9ms, 7200RPM, 8MB, ATA 100/
-1,44 MB 3,5" ALPS/
-BENQ LCD 17"- FP731(25ms, 450:1, 250cd)/
-AXLE GeForce FX 5500 128MB 128bit DDR 400MHz,TVout/DVI,
AGP8x s kabelem S-VIDEO a redukcí DVI/VGA 15pin/
-DVDRW TEAC DV-W516GA/
-čtečka 9.1Eurocase/
-ACORP TV karta + FMradio Brooktree 878 chipset/
-Middle Tower Eurocase MDL Q11 350WP4 PFC...nevím co z toho je potřeba! Ten program 3DMark2001SE neznám,netuším jestli sem správně použila, nějaké testy mi to udělalo a nahlásilo mi to na konci jen: 629 3DMarks,tak nevím...Díky za trpělivost! :roll:
Příspěvek Napsal: pon črc 10, 2006 21:00
  Předmět příspěvku:   Odpovědět s citací
ahoj, napiš tu jakou máš celou sestavu, je možné že jsi po přeinstalování windowsu zapoměl(a) nainstalovat třeba ovladače chipsetu a windows použil svoje, které jsou málo výkonné.
Napiš taky verzi DirectX, ovladačů grafiky a verzi Win, kterou používáš.
Grafický výkon můžeš zkusit změřit třeba v programu 3DMark2001SE nebo 3DMark03 - (díky nižšímu výkonu 5500 bude asi lepší ten 3DMark2001), pak by jsme věděli, jestli je výkon v pořádku, nebo ne.
Příspěvek Napsal: pon črc 10, 2006 12:36
  Předmět příspěvku:  NVidia GeForce 5500  Odpovědět s citací
Ahoj, mám problém. Po přeinstalování Windows mi nějak zlobí graf. karta u her, hra, která před přeinstalací windowsu normálně chodila se sice spustí,ale pak se hrozně seká, prosím, poradtě mi někdo co s tím! :cry: Ovladače i DirectX mám nainstalované.
Příspěvek Napsal: pon črc 10, 2006 12:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group