Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon črc 23, 2018 16:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: MSI H55-GD65 nejde zapnout na cpu intel core I5-760.
PříspěvekNapsal: sob lis 20, 2010 21:31 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon lis 24, 2008 12:15
Příspěvky: 13
Mam základni desku MSI H55-GD65 a mam problem ji zapnout s cpu intel core I5-760.Chtel jsem jsem vyskouset misto 2 jadroveho cpu intel core I3 4jadrovy intel core I5-760 a stalo se to,ze jsem to vymenil,vse jsem zapojil tak jak puvodne bylo a zapnul jsem to a nic.Comp ani nepipne.Delal jsem to tak 2krat pri vymene cpu z I3 na I5 a vzdycky to same.Resetoval jsem bios,vytahnul baterku ze zakladni desky aj jine komponenty a porad to same.Comp se nezapne.Co s tim je.Ze by byla zakladni deska spatna.Mam ji reklamovat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: MSI H55-GD65 nejde zapnout na cpu intel core I5-760.
PříspěvekNapsal: ned lis 21, 2010 18:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Já bych viděl problém v tom že ten procesor nepodporuje, viz http://www.msi.com/index.php?func=prodc ... incat_no=1

Edit: Moje chyba ta 760ka tam je, už mlčim.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: MSI H55-GD65 nejde zapnout na cpu intel core I5-760.
PříspěvekNapsal: ned pro 19, 2010 16:41 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned pro 19, 2010 16:38
Příspěvky: 1
taky sem si koupil tuto desku a proseror taky stejny a nejede mi to. nemohl by nekdoporadit co mam kde spatne? š xzapipa spikr a nic ,vetraky se vsady toci ale do monitoru nic nejde


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group