Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte říj 16, 2018 06:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Teploty, jaké máte vy ???
PříspěvekNapsal: stř kvě 23, 2007 17:41 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Teploty:

Základní deska - 33 °C
CPU - 35 °C
1. CPU / 1. jádro - 32 °C
1. CPU / 2. jádro - 37 °C
Grafický procesor (GPU) - 45 °C
GPU dioda - 51 °C
Paměť GPU - 45 °C
GPU prostředí - 43 °C
WDC WD3200KS-00PFB0 - 29 °C

Je to dobře uchlazenej počítač ?? Musel jsem něco dělat, včera jsem měl na HDD 49° a už jsem se bál. :-o :-o

Teploty jsou měřeny programem LAVALYS EVEREST ULTIMATE EDITION 4.00.976

Jak topíte vy ???? :D

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Naposledy upravil Jackal dne stř črc 11, 2007 21:54, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 23, 2007 18:03 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát dub 13, 2007 09:56
Příspěvky: 139
Bydliště: Žamberk
CPU - 33
GPU - 65
HDD Seagate - 39
HDD WDC - 38

_________________
ASUS EEE PC 900A


Naposledy upravil P-tech dne čtv črc 12, 2007 18:50, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 23, 2007 20:30 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Jde o to v jakém režimu je chlazení.... ticho nebo výkon??

Když mám ticho je:

CPU 37°C
GPU 60°C
HDD 40°C
Chipset 58°C

Když mám hluk (asi jako běžně neudržovaná kancl sestava s tříletým prachem uvnitř...) Prostě všechny větráky naplno... tedy 2x120 + 1x zdroj 120, 2x90, 1x80, 1x cca 50....milimetrů...

CPU 26°C
GPU 50°C
HDD 32°C
Chipset 48°C

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 23, 2007 08:49 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob čer 23, 2007 08:43
Příspěvky: 8
Bydliště: Rokycany
zdravim je mozne ze mam pouze jeden senzor na teplotu


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 23, 2007 10:04 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
Awast píše:
Jde o to v jakém režimu je chlazení.... ticho nebo výkon??

Když mám ticho je:

CPU 37°C
GPU 60°C
HDD 40°C
Chipset 58°C

Když mám hluk (asi jako běžně neudržovaná kancl sestava s tříletým prachem uvnitř...) Prostě všechny větráky naplno... tedy 2x120 + 1x zdroj 120, 2x90, 1x80, 1x cca 50....milimetrů...

CPU 26°C
GPU 50°C
HDD 32°C
Chipset 48°C


jde spis o idle/burn


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 23, 2007 10:05 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
majjkl píše:
zdravim je mozne ze mam pouze jeden senzor na teplotu

sezen si plnou verzi everestu. ten mi jako jedinej program nasel snad vsechny senzory ktery tam mam a meri to presne vsechny teploty. CPU, GPU, MB, HDD etc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 23, 2007 10:13 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob čer 23, 2007 08:43
Příspěvky: 8
Bydliště: Rokycany
StenCZ píše:
majjkl píše:
zdravim je mozne ze mam pouze jeden senzor na teplotu

sezen si plnou verzi everestu. ten mi jako jedinej program nasel snad vsechny senzory ktery tam mam a meri to presne vsechny teploty. CPU, GPU, MB, HDD etc


a nemas na nej nejakej odkaz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 23, 2007 10:40 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
plna verze tzn placena .) warez nesirim
tady je trial tak snad to bude mit vsechny schopnosti
http://www.lavalys.com/products/downloa ... UE&lang=en


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 23, 2007 15:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát bře 30, 2007 01:16
Příspěvky: 56
Trial mám a nemá všechny informace.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 24, 2007 13:58 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
StenCZ píše:

jde spis o idle/burn


Na to se tazatel neptal... má tam teploty pouze v idle...

Ale budiž... 100% load je CPU 55°C a VGA 75°C... zbytek je stejný jako u hlasitého chlazení...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 11, 2007 21:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř črc 11, 2007 21:48
Příspěvky: 14
tady je videjko, jak uchladit i ty největší výkony výkonů !!

Mineral oil

http://live.1web.cz/mineral-oil-cooling-play-295.html :P :P :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 11, 2007 21:57 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Tak to jsem ještě neviděl !! :D To se mi moc líbí. Dobrej nápad. :D

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 11, 2007 22:05 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Kdo to skusí jako první?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 11, 2007 22:08 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
S tím minerálním olejem to vypadá i bezpečně. Je to z jedna variant jak chladit, je sice nezvyklá, ale možná. Zkoušet to ale nebudu. :oops: :oops:

Edit: jen ti ventilátory se mi zdají jako navíc. Ve zdroji se pomalu zastavil, asi překonat ten olej je fuška. Ten olej má takovej odpor, že bych se nedivil, kdyby ten zdroj vyhořel. :D :D

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 11, 2007 22:16 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Bych řekl že by jsi všechny ventilátory mohl vytahat a nechat tam jen chladič bez větráčků. A mně se líbilo NADsvícení a bublinky. :D :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 11, 2007 23:01 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř črc 11, 2007 21:48
Příspěvky: 14
jj to videjko je super..shanim někde videjko jak jsem viděl nataktované Pentium Core 2 duo 2160 1.8Ghz na 6Ghz jedno jádro...fakt lahoda chlazená dusíkem...ale šlo to..teplotu drželi na 15°C


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Pentium core 2 duo
PříspěvekNapsal: úte srp 07, 2007 23:18 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte srp 07, 2007 22:01
Příspěvky: 10
Ehm..ale takovej procesor neexistuje :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 07, 2007 23:25 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Třeba to jedno jádro vyndali. Nebo ho jednoduše vypli. :D :D :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 08, 2007 08:49 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Existuje a nespamujte! Nebo bude zle!

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 08, 2007 08:51 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31
Příspěvky: 508
Jediný co si pamatuju hodinu po zapnutí PC (u kterého se teď reklamují RAM a HDD)

CPU: 22st. Everest, 22st. PC Doktor. :) (E2140 nepřetakt - zatím)
GPU: od 50st. po 55st. (8800GTS 320MB - Bez zátěže!) To by jsem měl zlepšit...

_________________
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group