Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte črc 17, 2018 18:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Fraps 3.0.0 DOWNLOAD
PříspěvekNapsal: sob kvě 20, 2006 10:12 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Fraps se používá především k zobrazení FPS při spuštěné hře, dokáže také dělat screeny při stisku navolené klávesy. Umí také nahrát video při hrání vaši oblíbené hry.

Fraps 3.0.0 můžete stahovat zde:

http://www.fraps.com/download.php
velikost: 2.0MB
Obrázek

//camazoo: vzhledem k tomu, že vyšla nová verze (3.0.0 ,podpora W7 a DX11) jsem příspěvek trochu updatoval

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 26, 2006 20:27 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned led 08, 2006 10:54
Příspěvky: 31
stímhle programem mám jen dobrí zkušenosti .. krom toho že u něj 10 vteřin zabere cca 100MB kvůli naprosto stejné kvalitě záznamu jako hry kterí ste hrály


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 29, 2006 19:09 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř kvě 17, 2006 19:01
Příspěvky: 60
Shotgunman píše:
stímhle programem mám jen dobrí zkušenosti .. krom toho že u něj 10 vteřin zabere cca 100MB kvůli naprosto stejné kvalitě záznamu jako hry kterí ste hrály


No kdyby video musel při ukládání ještě komprimovat, tak by to nejspíš zatěžovalo počítač a při hraní náročné hry by to asi nebylo moc dobré.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 29, 2006 19:50 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned led 08, 2006 10:54
Příspěvky: 31
mno no ot dělá itak .... když mm COD2 160 fps a při fraps jich mám 15 a to mán nastavený fraps na nahrávání pouhých 30 fps bez zvuku


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 29, 2006 20:02 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
ono to video v realu může spiš ukladat jen spectrator a nebo někdo, kdo má hodně rychly počitač

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Fraps - problém
PříspěvekNapsal: ned čer 04, 2006 10:11 
Prosím vás, kdo s tím máte zkušenost, nebo kdo máte dobrý nápad: najednou mi přestal pracovat Fraps - nezobrazuje se mi FPS a video ani snímek už nepořídím. Jsem z toho velmi zklamaný, ale neumím si poradit. Napadá někoho co s tím, nebo jakým programem Fraps nahradit? Díky všem za reakce!

---------------------------
concionator@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Fraps - problém
PříspěvekNapsal: ned čer 04, 2006 10:13 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Psychobolos píše:
Prosím vás, kdo s tím máte zkušenost, nebo kdo máte dobrý nápad: najednou mi přestal pracovat Fraps - nezobrazuje se mi FPS a video ani snímek už nepořídím. Jsem z toho velmi zklamaný, ale neumím si poradit. Napadá někoho co s tím, nebo jakým programem Fraps nahradit? Díky všem za reakce!

zkuste ten program přeinstalovat

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 04, 2006 10:44 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
fraps je dobrej, zacal jsem ho ted pouzivat, udelam videicko ze hry a pak si to prekonvertuju na flash a dam na web :)

viz: heroes 5

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: fraps
PříspěvekNapsal: úte srp 01, 2006 11:43 
portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: fraps
PříspěvekNapsal: úte srp 01, 2006 13:02 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
lupac píše:
portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo


po 30 vterinach? :)
na 30 vterin je omezena trial verze !

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: fraps
PříspěvekNapsal: úte srp 01, 2006 20:01 
maestro píše:
lupac píše:
portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo


po 30 vterinach? :)
na 30 vterin je omezena trial verze !



to bude asi ono, dá se to nejak obejít. :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: fraps
PříspěvekNapsal: úte srp 01, 2006 20:10 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
lupac píše:
maestro píše:
lupac píše:
portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo


po 30 vterinach? :)
na 30 vterin je omezena trial verze !



to bude asi ono, dá se to nejak obejít. :)


Koupit si plnou verzi, nebo nahravat po 30 vterinach a pak si videa spojit ;)

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: fraps
PříspěvekNapsal: úte srp 01, 2006 20:30 
maestro píše:
lupac píše:
maestro píše:
lupac píše:
portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo


po 30 vterinach? :)
na 30 vterin je omezena trial verze !



to bude asi ono, dá se to nejak obejít. :)


Koupit si plnou verzi, nebo nahravat po 30 vterinach a pak si videa spojit ;)


to je na nic, musim se kouknout po necem jinem. jinak dik


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: FRAPS
PříspěvekNapsal: čtv srp 31, 2006 17:51 
tenhle programek se mi moc libi ale mam s nim problem co me fakt sere-na notebooku to slo v klidu ale na stolni masine to pri nahravani ze hry zpozuje zvuk a to je pekne na pi.u poradte nekdo pls


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: FRAPS
PříspěvekNapsal: čtv srp 31, 2006 17:52 
tenhle programek se mi moc libi ale mam s nim problem co me fakt sere-na notebooku to slo v klidu ale na stolni masine to pri nahravani ze hry zpozduje zvuk a to je pekne na pi.u poradte nekdo pls


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 05, 2006 12:42 
prosim nauci me nekdo pracovat na tom FRAPSU???obradte se na 319-017-143 dikys :mrgreen: :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Fraps
PříspěvekNapsal: čtv zář 07, 2006 00:36 
Nema nekdo crack na Fraps? Je to super programek ale tech 30 vterin je fart na *****


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Fraps
PříspěvekNapsal: čtv zář 07, 2006 07:58 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Mefisto píše:
Nema nekdo crack na Fraps? Je to super programek ale tech 30 vterin je fart na *****

NE :evil: !

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 13, 2006 12:09 
Zdravim vsechny. Mam problem s timhle jinak supr programem. Driv jsem ho pouzival na nahravani z her, OFP, CS vse v pohode. Od doby, kterou neumim presne urcit me tenhle program dela jednu nepeknou vec, a to ze pri nahravani zaroven video komprimuje. Je sice hezke ze vysledny soubor ma jen par MB ale pri nahravani z toho nedam vic, jak 5 fps coz je me na nic... Nevim, cim se to stalo, skusil jsem uz odinstalovat, fraps, vsechny programy na prevody videa a znovu dat, jen fraps. Porad to ten chuj ale dela... PLS hlep.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 26, 2006 17:29 
Nic, zadna rada? To je skoda

Sarge


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group