Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon pro 11, 2017 14:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: teplota CPU
PříspěvekNapsal: stř lis 21, 2007 15:42 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 16, 2007 05:48
Příspěvky: 170
Jaká je optimální teplota CPU v zátěži???50 stupňů???

_________________
CPU:Amd athlon 4200+@3.0|CHLAĎÁK:AsusSilentSquarePro|VGA:EAX1950pro|MB:AsusM2R32-MVP|ZDROJ:Seasonic S12II-500|RAM:2x1024 A-data Vitesta|TELEVIZE:HP Pavilion w2207h


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 21, 2007 17:47 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Záleží o jaký jde procesor.Ale většinou těch 50-60 by mělo být max.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 21, 2007 18:04 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
Optimální teplota je co nejnižší.
Po pár hodinách 100% zátěže je 50°C dobrý, 60°C už je opravdu horní hranice.

_________________
[ Intel E6750 2,66@3,4 Ghz + Scythe Ninja ][ Asus P5K Premium ][ 2x2 GB A-data @850Mhz CL5 ][ Gigabyte 8800GTS 512MB@760/1840/2270 ][ WD Raptor 74 GB + Samsung F1 750GB ][ Enermax Big Chakra + Enermax Liberty 620W ][ Asus DRW-20B1LT + Sony DDU1615S ][ Sound Blaster X-Fi XtremeGamer + Creative Inspire P5800 ][ HP LP2475w ][ MS Natural 4000 + MS Wireless Explorer ][Win XP Pro]


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 21, 2007 19:40 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 16, 2007 05:48
Příspěvky: 170
jo..já mám tk 45-50-zátěž!

_________________
CPU:Amd athlon 4200+@3.0|CHLAĎÁK:AsusSilentSquarePro|VGA:EAX1950pro|MB:AsusM2R32-MVP|ZDROJ:Seasonic S12II-500|RAM:2x1024 A-data Vitesta|TELEVIZE:HP Pavilion w2207h


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 21, 2007 21:28 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 16, 2007 05:48
Příspěvky: 170
Tk jsem prubnul v Everestu na 10 minut...jelo 1.jádro na 50,druhý tk 48...je to v poho????????????????????Ale potom v klidu má furt kolem 35!!!

Je to OK,nb radši koupit chlaďák???????????????

_________________
CPU:Amd athlon 4200+@3.0|CHLAĎÁK:AsusSilentSquarePro|VGA:EAX1950pro|MB:AsusM2R32-MVP|ZDROJ:Seasonic S12II-500|RAM:2x1024 A-data Vitesta|TELEVIZE:HP Pavilion w2207h


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 22, 2007 07:51 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Já mám maximální teploty do 50° na obou jádrech v plné zátěži a CPU také do 50°, ale viděl jsem můj processoru pařit i na 70° z Ninjou a šlapal v pohodě. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 22, 2007 09:47 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
Prosimvas procesor vydrzi klidne i 80 stupnu. A to co stejnak testujete v programech jako jsou prime95 ze vam to topi treba na 50 stupnu tak to stejne ve hrach tolika nemate protoze zadna hra ten procesor nevytezuje na 100% :cool:

_________________
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 22, 2007 14:59 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Pravda, boxované chladiče od intelu co byli na socket 478 jsou strašně náchylné na prach.Když jsem měl PC ještě v záruce byla tam plomba, takže prachu po 2 letech opravdu dost.Teplota se vyšplahala i někdy na 85 stupňů, ale CPU to přežil.Po vyčištění teplota v zátěži max 50 stupňů

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 22, 2007 16:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Já na svým druhým PC jedu kvůli boxovámu chladiči na 65 stupňů bez záteže a v maxu to jede na nějakých 75 stupňů a taky je v pohodě.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: ned úno 17, 2008 14:46 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát úno 15, 2008 18:59
Příspěvky: 13
Sedlo píše:
Já na svým druhým PC jedu kvůli boxovámu chladiči na 65 stupňů bez záteže a v maxu to jede na nějakých 75 stupňů a taky je v pohodě.

ja jsem si koupil novej pc... chladic tam je velkej jak z jadernyho reaktoru a na plny otacky mi to ten procesor chladi docela spatne...
mam docela strach protoze v zatezi mi everest ukazuje i 80 Stupnu ale jen vypnu hru tak to hned padne na 38 a tak rychle by se neschladil takze to podle me spis pocita z nejakyho vzorce pri zatizeni a tak.
Asus PC probe mi dycky v zatezi (hrani crysis) ukazuje tak 71-75 Stupňů a to me doslova děsi.
Mám se bát o ten procak bo bych neměl tak hysterčit :oops: :D :D ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: teplota CPU
PříspěvekNapsal: ned úno 17, 2008 15:37 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
A jaký procák máš?

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: teplota CPU
PříspěvekNapsal: ned úno 17, 2008 15:42 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát úno 15, 2008 18:59
Příspěvky: 13
patap píše:
A jaký procák máš?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Procesor 6400+
daval jsem tam vlastni chladic koupenej protoze ty boxovy to prej spatne chladi...
a jak jsem dopadl s timhle chladicem...docela spatne rekl bych...
ty teploty urcite v poradku nejsou.
Kód:
http://www.100mega.cz/product.jsp?artno=CPTI1002


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: teplota CPU
PříspěvekNapsal: ned úno 24, 2008 17:38 
Ahoj lidicky poradte mi prosim mam CPU AMD 4200+ a teploty mam 20-21 stupnu v klidi a max 38 stupnu v zateži
v burn in test cca 1h a viz nejde
Chtel jsem ho aktovat ale deska od MSI v biosu nic nema tak nezna nekdo soft na taktování?
a taky mi nejdou v dual core center dat silence a tak nevim proc?
poradte pls


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: teplota CPU
PříspěvekNapsal: ned úno 24, 2008 17:56 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
20-21 je hodně málo..kolik máš v pokoji stupňů?

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: teplota CPU
PříspěvekNapsal: ned úno 24, 2008 18:11 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 12, 2007 12:03
Příspěvky: 106
Bydliště: H A V Í Ř O V
Málo ? Já mám v klidu :

Přehled informací Hodnota
Teploty
Základní deska 33 °C (91 °F)
CPU 25 °C (77 °F)
1. CPU / 1. jádro 8 °C (46 °F)
1. CPU / 2. jádro 6 °C (43 °F)

_________________
AMD5000+BE@2800MHz , ASUS AM3 770 , A-DATA EE 2x1024 800 DDRII , 0,5TB Hitachi SATAII , HD3850 ,FORTRON 400W , CASE 455x200x430 , FREEZER 64PRO


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: teplota CPU
PříspěvekNapsal: ned úno 24, 2008 18:29 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
renda4 píše:
Málo ?

Ano, málo.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Re:
PříspěvekNapsal: ned úno 24, 2008 18:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
JacenNect píše:
Sedlo píše:
Já na svým druhým PC jedu kvůli boxovámu chladiči na 65 stupňů bez záteže a v maxu to jede na nějakých 75 stupňů a taky je v pohodě.

ja jsem si koupil novej pc... chladic tam je velkej jak z jadernyho reaktoru a na plny otacky mi to ten procesor chladi docela spatne...
mam docela strach protoze v zatezi mi everest ukazuje i 80 Stupnu ale jen vypnu hru tak to hned padne na 38 a tak rychle by se neschladil takze to podle me spis pocita z nejakyho vzorce pri zatizeni a tak.
Asus PC probe mi dycky v zatezi (hrani crysis) ukazuje tak 71-75 Stupňů a to me doslova děsi.
Mám se bát o ten procak bo bych neměl tak hysterčit :oops: :D :D ?


To bych viděl spíš na špatnou teplovodivou pastu. Pač takhle rychle by to nespadlo. Tak do 10s jo ale ne rychlejc.

renda4 píše:
Málo ? Já mám v klidu :

Přehled informací Hodnota
Teploty
Základní deska 33 °C (91 °F)
CPU 25 °C (77 °F)
1. CPU / 1. jádro 8 °C (46 °F)
1. CPU / 2. jádro 6 °C (43 °F)


No tak to je opravdu blbost. Pokud teda nechladiš vodou která ti de přes mrazák. :D

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Re:
PříspěvekNapsal: ned úno 24, 2008 19:23 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Sedlo píše:
renda4 píše:
Málo ? Já mám v klidu :

Přehled informací Hodnota
Teploty
Základní deska 33 °C (91 °F)
CPU 25 °C (77 °F)
1. CPU / 1. jádro 8 °C (46 °F)
1. CPU / 2. jádro 6 °C (43 °F)


No tak to je opravdu blbost. Pokud teda nechladiš vodou která ti de přes mrazák. :D
[/quote]

Asi tak.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: teplota CPU
PříspěvekNapsal: ned úno 24, 2008 19:46 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 12, 2007 12:03
Příspěvky: 106
Bydliště: H A V Í Ř O V
Tak toto je 100% zátěž , jestli to není normální teplota tak poraďte v čem to měřit , ať ho při dalším taktění neusmažím ? :

Obrázek

_________________
AMD5000+BE@2800MHz , ASUS AM3 770 , A-DATA EE 2x1024 800 DDRII , 0,5TB Hitachi SATAII , HD3850 ,FORTRON 400W , CASE 455x200x430 , FREEZER 64PRO


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: teplota CPU
PříspěvekNapsal: ned úno 24, 2008 22:43 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Příspěvky: 487
Bydliště: Praha
gpu dioda... 43°C... to je normalni teplota :) tak to ma byt.

_________________
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group