Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon pro 11, 2017 14:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Teploty v everstu při zátěži
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 14:05 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 11, 2007 10:52
Příspěvky: 78
Kolik je taková normální teplota CPU na 100% vytížení CPU v everestu já mám stále 40stupňů+- na každym jádře to je dobré či ne??

_________________
|CPU: C2D E4500 2.2@3.0|RAM: 2*1GB a-data ee|VGA: Gigabyte 8800GT|MB: Gigabyte P35-DS3|Chladič:Scythe Ninja|Zdroj:Seasonic 500W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 14:11 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Je to dobré ;)

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 14:42 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Zkus jiný prográmek... třeba intel TAT nebo CoreTemp... 40° je docela podezřele málo... pokud nemáš v místnosti +5°C

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: d
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 14:49 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 11, 2007 10:52
Příspěvky: 78
mohl bys mě hodit nějáký linky na download

_________________
|CPU: C2D E4500 2.2@3.0|RAM: 2*1GB a-data ee|VGA: Gigabyte 8800GT|MB: Gigabyte P35-DS3|Chladič:Scythe Ninja|Zdroj:Seasonic 500W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: d
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 15:25 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 11, 2007 10:52
Příspěvky: 78
Tak stejně test prběhl 30min v zátěži .měřil jsem pomocí CoreTemp ale teploty max 43 průměr tak kolem 40

_________________
|CPU: C2D E4500 2.2@3.0|RAM: 2*1GB a-data ee|VGA: Gigabyte 8800GT|MB: Gigabyte P35-DS3|Chladič:Scythe Ninja|Zdroj:Seasonic 500W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 16:29 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 02, 2007 11:26
Příspěvky: 197
Bydliště: Ostrava
Čím si zatžoval cpu? Orthos? TAT? A jaký máš chladič

_________________
Gigabyte P35-DS4rev2, C2D E6750@3,4GHz (425x8), Arctic Cooling Freezer 7 Pro, 2x 1024MB A-Data Vitesta EE DDRII@850MHz 4-4-4-12, Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 GV-R485ZL-512H, Samsung SpinPoint T166 3.5" 500GB HD501LJ, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Audio, Corsair Power Supply HX520 520W, Thermaltake VB6000BWS Swing + 2x Scythe S-FLEX SFF21E, Logitech Z4


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 16:43 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 11, 2007 10:52
Příspěvky: 78
scythe ninja mám a liquid pro pastu

testuju to v everestu teploty mám z everestu a CoreTemp

teď jsem taktl na 220FSB a když se pustil tes po chvilce to napsalo nějáký upozornění a test se vypl.Není to něco vážného?

_________________
|CPU: C2D E4500 2.2@3.0|RAM: 2*1GB a-data ee|VGA: Gigabyte 8800GT|MB: Gigabyte P35-DS3|Chladič:Scythe Ninja|Zdroj:Seasonic 500W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 17:03 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Může to něco znamenat, třeba máš velký takt, ale jestli projdes PCMarkem 2005, Everestem, Orthosem, tak bych neřešil. Zkus Test stability v Everestu. Ten zatíží naplno CPU a RAM. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: d
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 18:53 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 11, 2007 10:52
Příspěvky: 78
Athlon64 píše:
Může to něco znamenat, třeba máš velký takt, ale jestli projdes PCMarkem 2005, Everestem, Orthosem, tak bych neřešil. Zkus Test stability v Everestu. Ten zatíží naplno CPU a RAM. ;)


jj v tom sem testoval bylo to na taktu asi 2,45 CPU a ram na 880 a hlásilo to nějákou chbyu po chvilce

_________________
|CPU: C2D E4500 2.2@3.0|RAM: 2*1GB a-data ee|VGA: Gigabyte 8800GT|MB: Gigabyte P35-DS3|Chladič:Scythe Ninja|Zdroj:Seasonic 500W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 19:11 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Jde hlavně o stabilitu v náročných aplikacích, třeba hrách. Jde o to, aby ti to nepadalo tad ........ Radši menší takt na processoru a RAM, než trápit počítač restarty atd ..... Musíš to vysledovat sám, ale nehnal bych to do extrémů, ale to záleží na tobě. ;)

Udělej ještě test na RAM v Memtestu, když je máš přetaktované. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: tak
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 19:18 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 11, 2007 10:52
Příspěvky: 78
tak se to taktnul na 11*210fsb(původní 11*200) a ejhle je to ok a v 3dmarku výsledek 10390(zlepšení o 500)

_________________
|CPU: C2D E4500 2.2@3.0|RAM: 2*1GB a-data ee|VGA: Gigabyte 8800GT|MB: Gigabyte P35-DS3|Chladič:Scythe Ninja|Zdroj:Seasonic 500W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 19:21 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
V jakém 3DMarku ?? O 500 bodů kde ?? Na processoru, nebo celkově ??

Edit: jestli je to test 3DMark 2006, tak tam se projeví přetaktování processoru a někdy dost výrazně. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Naposledy upravil Jackal dne stř pro 26, 2007 19:22, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: s
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 19:22 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 11, 2007 10:52
Příspěvky: 78
v 06 celkově

_________________
|CPU: C2D E4500 2.2@3.0|RAM: 2*1GB a-data ee|VGA: Gigabyte 8800GT|MB: Gigabyte P35-DS3|Chladič:Scythe Ninja|Zdroj:Seasonic 500W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: s
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 19:23 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
azuro píše:
v 06 celkově


Vždyť máš v podpisu, že jsi na 3Ghz, nebo jsem něco přehlédl ???

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: d
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 19:24 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 11, 2007 10:52
Příspěvky: 78
hh to je předběžné :-D

_________________
|CPU: C2D E4500 2.2@3.0|RAM: 2*1GB a-data ee|VGA: Gigabyte 8800GT|MB: Gigabyte P35-DS3|Chladič:Scythe Ninja|Zdroj:Seasonic 500W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 19:26 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Jo aha. :D :D To jsem netušil. :D

Edit: když zvedneš processor na 3Ghz, tak čekej ve 3DMarku 2006, tak přes 11 tisíc bodů určitě. ;) Když ne, pořád je to silnej počítač a hlavně ve hrách poznáš jak máš dobrou grafickou kartu. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: f
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 19:34 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 11, 2007 10:52
Příspěvky: 78
hele když to dám na těch 220FSB tak v mem testu to hází chybu ksusim podtaktit ramky a uvidim


edit: Jakou teplotu by měl mít ten CPU na tomto mtaktu?? 2,5GHZ

_________________
|CPU: C2D E4500 2.2@3.0|RAM: 2*1GB a-data ee|VGA: Gigabyte 8800GT|MB: Gigabyte P35-DS3|Chladič:Scythe Ninja|Zdroj:Seasonic 500W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 19:35 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Jestli máš RAM na 880MHz, tak je stáhni. ;)

Edit: myslím, že Scythe Ninja si s tím poradí. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: d
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 20:47 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 11, 2007 10:52
Příspěvky: 78
hele ty teploty při přetaktu sou těď 45(+- 2 stupně)
stále to je málo
tak sem snížil ram a jede to už ok

_________________
|CPU: C2D E4500 2.2@3.0|RAM: 2*1GB a-data ee|VGA: Gigabyte 8800GT|MB: Gigabyte P35-DS3|Chladič:Scythe Ninja|Zdroj:Seasonic 500W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 20:56 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Teploty jsou v pohodě. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group