Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned zář 24, 2017 11:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2011 16:59 
Dustin píše:
poradte mi pls...kdyz se ci pripojit na server nabehne mi stahovani mapy napr.: de_dust3 ale v pulce mi to napise: Could not download sprites/scope_arc_nw.tga: File does not exist.
pls poradte na icq 373217740
dik

aj ja maam takýý probleem, čím to je?? :/


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: úte lis 15, 2011 12:21 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte lis 15, 2011 11:11
Příspěvky: 20
pokud máš slabý komp tak to načítání trvá déle a jak dáš pák okýnko na lištu nebo ctrl+alt+delete tak se ti komp sekne celý.

_________________
Jedete na dovolenou? Tak je třeba mýt cestovní pojištění.
Hledáte půjčku? Klikněte na předchozí odkaz.
Hledáte informace o odškodnění úrazu? Tak neváhejte a klikněte na předchozí odkaz.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: sob bře 31, 2012 11:44 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob bře 31, 2012 11:42
Příspěvky: 1
Hele, když zapnu CS , tak se mi restaruje Pc a hodí mi to takovou modrou obrazovku?? Co te je?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: ned lis 27, 2016 11:10 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 27, 2016 11:08
Příspěvky: 1
Zdarec lidi,

mám problém připojit se na některé servery (Classic a Oldschool) při snaze připojit se to vždy to skončí stejně ->"Zakládám připojení k serveru" -> "Opakování připojení k serveru (1/2/3)" -> "Chyba kontaktování serveru". Přitom se to děje pouze u těchto dvou serverů. Ostatní jedou v pořádku. Už jsem checkoval http://csko.cz/forum/showthread.php?...E1n%ED-serveru , ale ve firewallu se nezdá být problém. Provedl jsem i reinstal. Nic nepomohlo. Nemáte někdo zkušenost? Nevíte co s tím? Díky!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Counter strike 1.6
PříspěvekNapsal: čtv dub 06, 2017 21:02 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv dub 06, 2017 20:57
Příspěvky: 2
No záleží, jestli problém je fakt u tebe nebo u nich.

_________________
Android hrya aplikace pro tablety i mobilní telefony


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group