Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř říj 18, 2017 12:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: málo místa
PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2012 16:14 
Mám mega problém, když si zapnu CS 1.6 tak mi to píše "Available memory less than 15MB!!! -34570240" v překladu "dostupné paměti méně než 15MB" :lool:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: málo místa
PříspěvekNapsal: čtv kvě 31, 2012 09:58 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv kvě 31, 2012 09:55
Příspěvky: 1
Tak je třeba si zvýšit pamět, to není takový problém.

_________________
Nejen tvorba www stránek je důležitá, ale také grafický návrh webu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: málo místa
PříspěvekNapsal: stř čer 06, 2012 08:04 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř čer 06, 2012 07:59
Příspěvky: 6
No jak se to veme, dost to stojí, ne?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: málo místa
PříspěvekNapsal: stř čer 13, 2012 09:55 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 06, 2011 15:37
Příspěvky: 60
No ano, stojí, jako všechno. Zkus se podívat po různých e-shopech (doporučuji Alfa.cz :). Jestli chceš poradit konkrétně, napiš specifikaci svého PC, jakou hru chceš hrát atd.
_________________
Děláme zpětné odkazy i další služby


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: málo místa
PříspěvekNapsal: stř črc 11, 2012 09:16 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte bře 27, 2012 07:51
Příspěvky: 4
To je dobré vědět, manžel hraje nevím přesně tan název, je to Řím či co, ale nainstaloval nový win7 a tam mu to nejde spustit, máte nějaké rady?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: málo místa
PříspěvekNapsal: čtv lis 15, 2012 19:06 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 06, 2011 15:37
Příspěvky: 60
zdenulinka113 píše:
To je dobré vědět, manžel hraje nevím přesně tan název, je to Řím či co, ale nainstaloval nový win7 a tam mu to nejde spustit, máte nějaké rady?


Jaká to je přesně hra? Má to podporu u Win7? Co to přesně dělá, resp. nedělá?

_________________
Správa sítí s Quadronetem, průvodcem vším s internetem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: málo místa
PříspěvekNapsal: ned zář 17, 2017 15:59 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned zář 17, 2017 15:52
Příspěvky: 12
možná třeba máš plný disk zkus něco smazat, popřípadě zvětšit virtuální pamět ?

_________________
www.banan.cz webové stránky zdarma


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group