Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob črc 21, 2018 01:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: hra a uložení
PříspěvekNapsal: sob bře 03, 2012 19:10 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř led 11, 2012 16:46
Příspěvky: 2
Nainstaloval jsem hru na PC, uložím ji a po opětovném načtení tam není.
Na jinem PC (na dalších dvou) jde ukládata a hru znovu načítat v pohodě.
Čím to může být???
Dík moc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hra a uložení
PříspěvekNapsal: pon kvě 14, 2012 09:20 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv bře 01, 2012 14:36
Příspěvky: 10
My to taky s jednou horu dělal a bylo to tím, že byla moc velká a paměť malá a prostě se tam nevlezla. Jinak se mrkni do nastavení ukládání, tam bys možná mohl zjistit více.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hra a uložení
PříspěvekNapsal: čtv čer 07, 2012 07:27 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv čer 07, 2012 07:22
Příspěvky: 6
A z čoho sťahuješ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hra a uložení
PříspěvekNapsal: stř čer 27, 2012 11:40 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv kvě 31, 2012 08:05
Příspěvky: 3
A naozaj to ukládáš? Teda klikáš na uložiť alebo save? Potom ma ešte napadá, že by to mohlo byť tým aký si na danom PC typ užívateľa v OS?

_________________
Ak Vás zaujíma tvorba webových stránok, výborná firma je internet123.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hra a uložení
PříspěvekNapsal: úte lis 27, 2012 11:47 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 06, 2011 15:37
Příspěvky: 60
No, a zkoušel jsi reinstall? :-)


____________________
školení a kurzy pro všechny typy klientů


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hra a uložení
PříspěvekNapsal: ned zář 17, 2017 15:57 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned zář 17, 2017 15:52
Příspěvky: 37
občas se mi stane že člověk musí spustit jako správce ...aby se to v klidu uložilo. obzcvlášt jestli máš hry v program files na C

_________________
www.banan.cz webové stránky zdarma


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group