Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv zář 20, 2018 01:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: stř úno 21, 2007 20:31 
lidi potřebuju help..... sc normalně funguje...mam nonsteam staženej z netu...ale nejde mi to šplhani po stenach(vyskočit a držet šipku dopředu.... a neni to mou debilitou že bych to neuměl pže u kamoše to davam... :?
to neni to nejhorší ale nějaký mapy se mi vubec nespustej..treba jump mapy atd...stahnu je oni se uložej....ale př logovani mi to cs zamrzne u 15ty čarky logovani...a nehne se ani za lejno..je to jen u par map.napš kz alpin atd, ale štve mě to a kamošovi to de :-o nevite v čem je chyba??? :roll:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 22, 2007 07:21 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
Přeinstalovat Patch a kdyžtak celou hru. Patch nainstaluj V26 nebo V23B


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 17, 2007 16:16 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte dub 17, 2007 16:12
Příspěvky: 2
hol lidi mam problem s cs 1.6 non steam vzdy kdyz se chci prihlasit na nejakej servr tak mi to napise invalid CD-KEY pls lidi pomoste co mam delat


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 19, 2007 20:17 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:11
Příspěvky: 72
Citace:
hol lidi mam problem s cs 1.6 non steam vzdy kdyz se chci prihlasit na nejakej servr tak mi to napise invalid CD-KEY pls lidi pomoste co mam delat


mas nonsteam a snazis sa pripojit na steam server... najdi si nonsteam servre alebo si kup steam..

_________________
CPU: Intel C2D E6600 2.4 GHz, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: 2xCorsair 1024MB TWIN2X Dominator, VGA: ASUS GeForce EN8800Ultra 768MB, HDD: 2xWD Caviar 320GB Sata2, 2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Fortron Epsilon 700W, Case: CoolerMaster Stacker 830Evo Black


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 21, 2007 11:47 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte dub 17, 2007 16:12
Příspěvky: 2
prosim poradte mi co mam delat vcera sem spustil hru a kdyz chci jit do predu tak se m seknou vsechny pohyby a de mi to asi 5metru do predu a pak to de chvili normalne a za 5 sekund to udela znova :? pls poradte :stop: :roll:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 27, 2007 17:08 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:11
Příspěvky: 72
nehras nahodou na servri? a nelaguje nahodou ten server? tj niesu vysoke pingy?

_________________
CPU: Intel C2D E6600 2.4 GHz, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: 2xCorsair 1024MB TWIN2X Dominator, VGA: ASUS GeForce EN8800Ultra 768MB, HDD: 2xWD Caviar 320GB Sata2, 2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Fortron Epsilon 700W, Case: CoolerMaster Stacker 830Evo Black


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: problém
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 10:11 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv kvě 03, 2007 10:07
Příspěvky: 2
Zdarec lidi, už docela dlouho se s kamarádam snažíme propojit CS přes server, je tu nějaký znalec, který by nám s tím pomohl? A jde to vůbec, když mám pevnou IP adresu? Díky za pomoc... čabas


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 14:36 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: stř kvě 02, 2007 14:39
Příspěvky: 102
Bydliště: Hradec Králové
toms16 píše:
prosim poradte mi co mam delat vcera sem spustil hru a kdyz chci jit do predu tak se m seknou vsechny pohyby a de mi to asi 5metru do predu a pak to de chvili normalne a za 5 sekund to udela znova :? pls poradte :stop: :roll:


Pořid si lepší počítač :) tohle způsobuje grafika která nestíhá vykreslovat, ale pomáhá si otevřít správce uloh a nastav si prioritu pro proces "hl.exe" na nejnižší to ti pomuže. taky mě tohle občas dělalo

_________________
AMD Athlon 64 7750 2.7GHz + AC Freezer 64 rev.2 - 4GB DDR2 1066MHz A-DATA EE,Gigabyte MA74-GM - WD3200AAJS 320GB - Samsung Spinpoint F3 500GB - ASUS EAH5770/DI2/512MB DDR5 - Seasonic 400W T3,Genius HomeTheater 5050

Po dvou letech opět pořádná mašinka :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 14:36 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: stř kvě 02, 2007 14:39
Příspěvky: 102
Bydliště: Hradec Králové
fricek.jr píše:
Zdarec lidi, už docela dlouho se s kamarádam snažíme propojit CS přes server, je tu nějaký znalec, který by nám s tím pomohl? A jde to vůbec, když mám pevnou IP adresu? Díky za pomoc... čabas


IP na to nemá vliv hrát mužeš odkudkoli kde máš net

_________________
AMD Athlon 64 7750 2.7GHz + AC Freezer 64 rev.2 - 4GB DDR2 1066MHz A-DATA EE,Gigabyte MA74-GM - WD3200AAJS 320GB - Samsung Spinpoint F3 500GB - ASUS EAH5770/DI2/512MB DDR5 - Seasonic 400W T3,Genius HomeTheater 5050

Po dvou letech opět pořádná mašinka :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 04, 2007 18:12 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:11
Příspěvky: 72
djkukuc, fricek.jr podla mna myslel cs server a nie hrat csko...
tak to poviem pre obe temy kedze neviem presne co si myslel fricek.jr...

1) spojazdnenie cs servra: pre jeden 12 slotovy server ti bude stacit obycajna masina s CPU aspon 1000mhz, 512 ram, a par giga na disku ak ratas aj s mapami a modmi... zvoleny operacny system je na tebe, ale najskor to bude u teba windows lebo nepredpokladam ze vies pracovat s linuxom. samozrejme linux je 100000x lepsi ako windows pri servroch.. ale budis. ak nevies s linuxom nic ine ti nezostava.. a co je podstatne, potrebujes pevnu a verejnu ip adresu, nejaky lepsi net, ziadne dsl a pod. ak hovorime o 12 slotovom servri tak ti treba aspon 2 mbit net, pricom doleziti je upload. aby ti pri 12 slotoch server nelagoval tak by bolo dobre nieco nad 512kbit/s upload. jeden slot "berie" z uploadu okolo 30-40 kbit/s... samozrejme na tom stroji kde bezi server uz nemozes hrat a pripajat sa do hry lebo v tej chvili server zacne lagovat a pingy stupnu na 600-1000 co je nehratelne... tento typ servra, tj. private server je vhodny ako tg/cw server pre neprofesionalny klan, alebo pre zopar kamosov ktory si chcu vecer zahrat...

2) hra cs cez internet:
ak chces hrat cez internet cs, tak ti treba bud steam zakupeny v obchode, napr Anthology pack ktory obsahuje cs 1.6, condition zero, condition zero deleted scenes (singleplayer), deathmatch, ricochet a oblubeny day of defeat (podobne cod), pri tomto originale nemusis mat starost so ziadnym patchom ani nefunkcnostou... stoji necelych 600sk v eshopoch a okolo 700 v kamenych obchodoch. vyhoda je ze mozes hrat na steam aj nonsteam servroch, budes brany na servroch vazenejsie ked mas steam. nevyhody, ak dostanes ban na steam id na nejakom servri tak sa na ten server uz nedostanes.. ale mozes hrat na ostatnych niekolkych tisicoch servroch ktore su na svete :), ak ti ukradnu steam heslo tak mas smolu a mozes si ist kupovat novy.. stava sa to ale vacsinou nepozornostou a naivitou hracov.... alebo ak sa ti nechce "vyhadzovat" 600sk, mozes si stiahnut nonsteam ktory musis nasledne ale patchovat niekolkymi verziami patchu. nonsteam je len cs 1.6... vyhody: usetris par korun, ak dostanes ban a mas dinamicku ip mozes sa o zmene ip vratit na server. nevyhody: neocakavaj nejaky respekt ked mas nonsteam, treba si nainstalovat vhodnu verziu patchu, nemozes hrat na steam servroch ale iba na nonsteam ktorych je onoho menej, ns je nelegalny...
ako dalsiu vec okrem cs potrebujes hocijaky pocitac ktory zvlada aspon win 98, a internetove pripojenie aspon dsl. s dialupom si velmi nezahras... co sa ip tyka tak isty vpliv to ma.. ak hras na superhero alebo podobnych servroch kde sa hra na tzv. experience, tak tie sa ti zvacsa ukladaju na ip... a ked mas dinamicku tak vzdy budes hrat na 1 lvly.. ale ak mienis cheatovat tak mas vyhodu ze po zmene ip mozes hrat znova a znova mozes otravovat s tym nechutnym cheaterstvom hracov... :eek: ... ak mas staticku ip a rozhodol si sa pre povolanie cheatera tak budes musiet casto hladat nove servre lebo ked dostanes ban na staticku ip tak sa tam uz nedostanes.. teda ak dostanes permanent ban samozrejme.. ale ako dj kukuc povedal samotna ip na cs nema vpliv...
ak mas este nejaky otazku, pytaj sa..

_________________
CPU: Intel C2D E6600 2.4 GHz, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: 2xCorsair 1024MB TWIN2X Dominator, VGA: ASUS GeForce EN8800Ultra 768MB, HDD: 2xWD Caviar 320GB Sata2, 2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Fortron Epsilon 700W, Case: CoolerMaster Stacker 830Evo Black


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 05, 2007 14:28 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv kvě 03, 2007 10:07
Příspěvky: 2
Ahoj, tak ti díky za pomoc, ale abych řekl pravdu, tak sem z toho nějak zmatenej... Nedokázal by jsi mi napsat postupnej návod na to, jak si zahrát CSko přes hamachi. Od jeho spuštění až po hru? Byl bych ti moc vděčnej... čabas a díky...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: non steam server
PříspěvekNapsal: stř kvě 09, 2007 15:14 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř kvě 09, 2007 15:11
Příspěvky: 3
PLS PORADTE NEKDO JAK VYTVORIT NON STEAM SERVER.ja ho vytvoril s patchem v23 aale kdyz kamosovi poslu ip tak se mu ten server nezobrazi aji kdyz to poslu nekomu jinemu tak nic nevite cim to je pres ten server sme kalili pres hamachi uplne v klidu ale kdyz nekomu napisu IP tak mu
to nenajde dik za odpoved MUJ email

592277@seznam.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 09, 2007 19:58 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:11
Příspěvky: 72
asi nemas verejnu ip.. alebo ak mas tak je mozne ze mas siet doma a davas mu sietovu ip... ako mas doma zapojeny net? siet alebo len modem a tvoje pc?

_________________
CPU: Intel C2D E6600 2.4 GHz, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: 2xCorsair 1024MB TWIN2X Dominator, VGA: ASUS GeForce EN8800Ultra 768MB, HDD: 2xWD Caviar 320GB Sata2, 2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Fortron Epsilon 700W, Case: CoolerMaster Stacker 830Evo Black


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 10, 2007 13:14 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř kvě 09, 2007 15:11
Příspěvky: 3
mam internet zapojeny do kavove krabicky a pak kabelem propojene s pocitacem.a pc mam dobre.dik za odpoved.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 10, 2007 14:22 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř kvě 09, 2007 15:11
Příspěvky: 3
(takove ne kavove)!!!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 10, 2007 14:27 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob bře 03, 2007 13:50
Příspěvky: 23
Nemáš veřejnou IP. To znamená, že tě není "vidět" v internetu. Veřejnou IP si můžeš domluvit u svého poskytovatele připojení k internetu. Většinou to stojí nějaký příplatek měsíčně.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 14, 2007 22:38 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:11
Příspěvky: 72
Kód:
Ahoj, tak ti díky za pomoc, ale abych řekl pravdu, tak sem z toho nějak zmatenej... Nedokázal by jsi mi napsat postupnej návod na to, jak si zahrát CSko přes hamachi. Od jeho spuštění až po hru? Byl bych ti moc vděčnej... čabas a díky...


jednoduche:
Nainstalujes si hamachi a vytvorite si miestnost, alebo sa pripojite do uz existujucej.
Zapned CS a bud ty alebo tvoj kamos vytvorite server
Normálne das new game, das mapu, nastavis co chces a zapnes. Tak a server mas.
Tvoji kamosi si daju find server a zalozku LAN.
Tam by mali vydieť tvoj server. Este odporucam nainstalovat novy patch(napr 23B). Ak po kliknuti na Lan neuvidis vytvoreny server, prostrednictvom konzoly zadaj prikaz SLIST a malo by vyhodit existujuci server. Ale nie vzdy to funguje...

_________________
CPU: Intel C2D E6600 2.4 GHz, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: 2xCorsair 1024MB TWIN2X Dominator, VGA: ASUS GeForce EN8800Ultra 768MB, HDD: 2xWD Caviar 320GB Sata2, 2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Fortron Epsilon 700W, Case: CoolerMaster Stacker 830Evo Black


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát čer 15, 2007 14:29 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát čer 15, 2007 14:26
Příspěvky: 1
Saaw píše:
Kód:
Ahoj, tak ti díky za pomoc, ale abych řekl pravdu, tak sem z toho nějak zmatenej... Nedokázal by jsi mi napsat postupnej návod na to, jak si zahrát CSko přes hamachi. Od jeho spuštění až po hru? Byl bych ti moc vděčnej... čabas a díky...


jednoduche:
Nainstalujes si hamachi a vytvorite si miestnost, alebo sa pripojite do uz existujucej.
Zapned CS a bud ty alebo tvoj kamos vytvorite server
Normálne das new game, das mapu, nastavis co chces a zapnes. Tak a server mas.
Tvoji kamosi si daju find server a zalozku LAN.
Tam by mali vydieť tvoj server. Este odporucam nainstalovat novy patch(napr 23B). Ak po kliknuti na Lan neuvidis vytvoreny server, prostrednictvom konzoly zadaj prikaz SLIST a malo by vyhodit existujuci server. Ale nie vzdy to funguje...


furt se mi seká a mám vysokej ping čím to je pls poradte :cry:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát čer 15, 2007 14:53 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:11
Příspěvky: 72
Citace:
furt se mi seká a mám vysokej ping čím to je pls poradte

kde ti to seka? pri hre cez hamatchi? alebo normalne na servri? mas steam? nonsteam? aky mas net? stahujes popri hrani nieco? ake mas pingy?

_________________
CPU: Intel C2D E6600 2.4 GHz, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: 2xCorsair 1024MB TWIN2X Dominator, VGA: ASUS GeForce EN8800Ultra 768MB, HDD: 2xWD Caviar 320GB Sata2, 2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Fortron Epsilon 700W, Case: CoolerMaster Stacker 830Evo Black


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: pomuze nekdo??
PříspěvekNapsal: úte črc 31, 2007 19:50 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte črc 31, 2007 19:44
Příspěvky: 3
ahoj..hral jsem non steam asi pul roku koupil jsem si steam po 5 dnech hrani kdyz se pripojim na server tak po max 10 min hrani se to sekne a restartne se me kompl nevi nekdo cim to je?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group