Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon pro 11, 2017 14:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nedarí sa mi zohnať doplnky :(
PříspěvekNapsal: čtv led 25, 2007 20:14 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte led 23, 2007 19:11
Příspěvky: 14
asi nikto z vás nevie, kde by sa dali zohnať tie červéné spínače, čo bývajú v stíhačkách, odpaluju sa nimi rakety :) (to som videl vo filme:) za info dik


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 25, 2007 21:40 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 04, 2006 10:41
Příspěvky: 257
Bydliště: Ostrava --> Hultschin --> Brno
ale jo :) http://www.tuningshop.cz/Interier-Spina ... d2632.html a delaji se i levnejsi ale ty jsou jak bych to rekl...vice prumyslove proste :)

_________________
ISAAC + Fortron blue storm 400W ATX12 2.0, AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2,6GHz (1,35V), DFI s.939 NF3 Ultra-DAGF, Kingston HyperX (HX3200AK2/1G) 2×512 MB DDR 400MHz K2-3-2-6-1 (2,6V) @ 400MHz 2-3-2-5-1 (2,7V), Sapphire ATI Radeon 9600 @ pro, SAMSUNG 200GB PATA 7200rpm + další spotřební harampádí


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 14:45 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
To je drahé !!!! U Vietnamcu za babku :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 16:18 
omg tie su fakt niake drahe, racej pockam kym mi na dvor nepadne stihacka :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 16:32 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
:D :D :D To jo aby jsi pak nečekal místo stíhačky F-11 , nějaký vlaštovky ty žádný červený spínače nemaj (jedině zobák) :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 19, 2007 13:17 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Můžu vědět na co to chceš píchnout?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon čer 04, 2007 05:48 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2007 16:17
Příspěvky: 77
overclocker123 píše:
Můžu vědět na co to chceš píchnout?

Já jsem to tež hledal ale tak tech 400kč bych do toho vrazil a hlavne bych si to dal na zapinaci spinac.Jenom je blbe ze je to pro auto tunning myslite ze by to slo dat i na pc ?? spolu i s tim spinacem ??


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát čer 08, 2007 21:39 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř kvě 17, 2006 19:01
Příspěvky: 60
Tyhle spínače můžeš použít na co chceš, ne jen do auta :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 12, 2007 21:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
:-o :-o No já jsem si je chtěl taky dát na svuj mód. Dokonce jsem je i tady u nás v Budějovicích našel v kamenný prodejně. A ceny nebyly tak brutální. Za podsvícenej s barevnou transparentní krytkou chtěli 185,- a za nepodsvícenej s barevnou neprůhlednou krytkou 150,-

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nedarí sa mi zohnať�oplnky :(
PříspěvekNapsal: čtv led 28, 2010 21:32 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 29, 2008 13:10
Příspěvky: 40
Bydliště: Votice
Jestly jsi to ještě�ekoupil tak jsou tady http://www.gme.cz/cz/p-b068br-p631-017.html sám�e mám �vypadají krásně �še�když se ti � hodí do krám� xD

_________________
Asus P5B Premium, Intel C2D 2,4 gHz, Patriot 4Gb, Gigabyte GTX460, Samsung F3 1TB+Hitachi 250Gb
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nedarí sa mi zohnať doplnky :(
PříspěvekNapsal: sob pro 10, 2011 23:23 
Já to koupil za 40 korun v elektru :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group