Kompa jsem si vzdycky stavil sam a pak pretaktil atd. Jenomze to bylo naposledy asi pred 2-3 roky takze tedka do toho nejak moc nesvitim, ikdz za posledni dva dny jsem si projel fora a recenze atd, ale stejne mam plno otazek.
Tedka mam Athlon T-bred (1,52 ci kolik @ 2000Mhz) 2x512 nake 333ddr ramky, ati9600pro -lehce pretaktenou a desku epox8rda3+ rev.2.0, case nakou levnou mr*ku, ale zdroj Chieftec 360W - kamos to koupil s casem a dal mi ho. Kazdopadne tento komp chci dat segre - ktera ma kompa ze stejne doby ale GeForce4ti atd...a ten jeji poslu domu na vysluzbu a vcil to prijde - musim si neco koupit noveho, teda asi nemusim ono by to klidne pockalo, ale az do ledna se mi cekat nechce a tedka pred vanoci ceny dolu asi nepujdou, co?

Sice jsem vic naklonen AMD a ATi, ale nebranim se nicemu - ba naopak po precteni testu atd, bych mozna nakeho svojeho prvniho Celeronka ( D 352 nebo 356) vklidu taktil - ale fakt nevim. Proto se tu ptam

Samo ze jsem limitovan cenou - ne vic jak 13-18 s dph - bez periferii.
No a s grafikou jsem na vazkach taky ? jestli 1300XT nebo 1600PRO ci co jsem dneska precetl 7300 s DDR3 ?? nebo 7600 ?? fakt nevim :o( moc uz gamesky neparim - kolejni doba je ta tam, ale sem tam si neco protocim.
No a deska se odviji od rozhodnuti s procikem

Diky moc za nazory.