Ahoj, mám problém v Gothicu 3. Nevím jak se moje postava může naučit perky, na které není žádný trenér (jako např. vylepšení brnění, odolnost proti jed,atd.). Někdo říkal, že se to dá nějak udělat přes konzoli,a tak se ptám, nevíte, jak??? Prosím, pokuď jste někdo tuto hru hrál, poraďte mi!!!!
da sa to.. vola sa to cheat.... ked chces cheatovat tak si pohladaj cheat na
Kód:
www.abcgames.sk
, daj si vyhladat gothic 3 a tam mas sekciu cheaty.. a tam pohladaj nejaky cheat na vsetky skusenosti alebo nieco take.. ale poviem ti.. ked zacnes cheatovat hra ta prestane bavit.. na tvojom mieste by som hladal ine sposoby ako ziskat nejake veci...
Ahoj, mám problém v Gothicu 3. Nevím jak se moje postava může naučit perky, na které není žádný trenér (jako např. vylepšení brnění, odolnost proti jed,atd.). Někdo říkal, že se to dá nějak udělat přes konzoli,a tak se ptám, nevíte, jak??? Prosím, pokuď jste někdo tuto hru hrál, poraďte mi!!!!
Registrován: sob led 20, 2007 10:09 Příspěvky: 2336 Bydliště: Ústecký kraj
Taky se snažím pařit bez cheatů, ale někdy to prostě nejde, aspoň nám přes 30 ne. Lara Croft je jiné masíčko, tak si to odskákat musím s cheaty i bez nich, ale v Gothic 3, je pomoc někdy nevyhnutelná.
_________________ Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Vše se tam dá najít cheaty jsou na nic rychle to s něma omrzí dá se to projet i bez nich.
_________________ Máte rádi svého domácího mazlíčka např. psa, kočku tak vám pomůže Pojištění zvířat. Jedete na dovolenou tak je třeba mýt Cestovní pojištění. Máte rádi své děti tak není nic lepšího než spoření.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Můžete zakládat nová témata v tomto fóru Můžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru