Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát srp 23, 2019 23:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem s PC
PříspěvekNapsal: úte říj 30, 2007 18:04 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte říj 30, 2007 17:58
Příspěvky: 7
takze kupil som novu grafarnu Radeon X1950Pro 512MB AGP ... nahodil som ho tam slape ... lenze ked napr pustim akukolvek hru alebo aj mozilu tak mi zrazu vyskoci CPU na dakych 70% a zachvylku klesne ked hram je tam skoro stale 100% vyuzitia cpu ... no a co mi dost vadi tak pri hrani CS 1.6 neda stabilnych 101 fps ... a mam pocit ze to je nieco s procakom ... znami mi hovoril ze mam skusit restartovat bios a stiahnut novy chipset ci co ? ... ak tu niekdo pozna riesenie alebo aspon oboznamenie problemu tak sem stim budem rad ...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 30, 2007 18:07 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Takže nám sem vypiš celou sestavu a neopomeň do detailu rozepsat zdroj...

Jinak BIOS se restaruje pomocí Jumperu na desce a ovladače na chipset budem řešit až pak...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 30, 2007 18:22 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte říj 30, 2007 17:58
Příspěvky: 7
no takze P4 2.8GHz , DDR 1024 MB a ten zdroj EuroCase 450W jo este 2 disky jeden 40 dalsi 120 GB , DVDRW , floppy


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 30, 2007 18:26 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Tak zdroj máš pěkný shit, ale jestli to způsobuje to nevím.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 30, 2007 18:36 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Ten zdroj by to měl zvládnout... sic je to EC.

Máš 100% jistotu, že se Ti nic nepřehřívá a žes nechytil vira??

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 30, 2007 18:37 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte říj 30, 2007 17:58
Příspěvky: 7
no neviem ci sa nieco prehrieva teda grafika urcite nie a procak som este neskusal ... vira asi ne mam noda ktory sa kazdy den aktualizuje + 2 firewalli takze wir a asi ani spyware ... btw asi pred 2-3 tyzdnami som formatoval


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 30, 2007 18:44 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Není to jenom nějaký konflikt ovladačů nebo softwaru po reinstalu??

IMHO dva firewally jsou na nic... pokud je to kombinace hard a soft.. .tak je zbytečná. Pokud je to soft a soft, tak se tyhle dva vůbec nemusí mít v lásce a mohou způsobovat ony problémy...

Btw NOD je sice super... ale není neprůstřelný... žádný antivir není...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 30, 2007 20:49 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte říj 30, 2007 17:58
Příspěvky: 7
no to prave neviem skusim asi coskoro este jeden reinstal a hodim tam len ten jeden firewall ktory je v SP2... ovladace tam dam iba tie co stiahnem tie posledne a uvidime ci mi to bude robit

ale vazne mi to vadi a neviem co spravim ak to bude robit stale aj po reinstale

staci dat refresh webu alebo nieco podobne a hned mam 40-50 % vytazenost cpu co si myslim ze neni uplne normalne ... je mozne ze tam bude daky softwarovy problem kedze sa tam miesali drivery zo starej grafiky a s tejto novej ... ak to bude robit stale tak co mam spravit ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 30, 2007 21:08 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Hele používej tlačítko upravit....

No IMHO reinstal sám o sobě nepomůže... spíše si otevři task manager ( Ctrl + Alt + Del) a vysleduj co vlastně Ti ten CPU tak zatěžuje...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 30, 2007 21:22 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte říj 30, 2007 17:58
Příspěvky: 7
tak som to osefoval ... a ked pustim napr to CS-ko tak najviac v priemere 80-90% cpu bere hl.exe


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 31, 2007 05:24 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Tak pokud se nepletu, tak hl.exe je spouštěcí soubor pro CSko.... takže to by mělo být OK.... (CSko snad vychází z half lifu, že jo??)

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 31, 2007 09:29 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte říj 30, 2007 17:58
Příspěvky: 7
jo ale dnes som si vsimol ze pri tom hrani mi dost zatazuje aj subor ccc.exe co by mal byt catalist control center ... a podla mojho skromneho nazoru bude asi z casti aj tam chyba


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 31, 2007 10:28 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Příspěvky: 487
Bydliště: Praha
no nevim co ti na to rict. ati catalysty jsou nenazrany. veskery inet browsery pri spusteni jsou nenazrany. kazda hra se pokud mozno snazi vysmahnout procak do mrte at uz ho potrebuje nebo ne. nejak nechapu co je za problem. cs neda 101 fps stabilne nikdy. kolik tam mas teda fps? mas nastaveno fps_max? vyplou vertikalni synchro? nastaveni dobre opengl?

_________________
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 31, 2007 12:06 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte říj 30, 2007 17:58
Příspěvky: 7
cs da 101 fps ... tak mam max 101 ked sa pozrem do vacsich priestorov tak klesne na takych 70 - 60 co je dost malo ... a tu sinchronizaciu neviem a opengl som nic nenastavoval takze defaultne


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group