Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 22, 2018 15:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hry a Vista???
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 20:33 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř říj 31, 2007 14:20
Příspěvky: 6
Bydliště: Vimperk
Cau,nevite nekdo proc mi pri hrani her napr. Kane and Lynch, COmpany of Heroes atd..pada celej komp?..vypne se monitor..za minutu se zapne..a za dalsi minutu se restartuje celej komp..mam windows vista, vsecky aktualizace..fakt uz envim co s tim..jo a neni to warez, origo..kdyby si nekdo chtel rejpnout..prosim poradte.diky moc..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 00:00 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 23, 2007 22:50
Příspěvky: 76
proto ze ty sicaci u vist se snazili vymyslet to, aby na nich neslo rozebehnout nic nelegalniho? pokud se ti to povedlo > me tez, muze byt toto rpicina jejich vymyslu

_________________
P5K-E,IntelCore2Quad6600,EN8600GT,2G RAM 667MHZ KINGSTOM, 500G HDD SATA2,19LCD Acer 16:10


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 08:25 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 17, 2007 08:19
Příspěvky: 83
Bydliště: Brno
Tak jako já mám taky visty hraju na nich skoro pořád jako nechcu tvrdit že vše mám origoš ale hraju tam aji pálené hry prostě všechny např.:Juiced 2 HIN , NFS Pro Street , CS 1.6 , LInage II , WoW Battlefield 2,, Battlefield 2142 , No prostě hodně a toto jse mně nikdy nestalo

_________________
AMD Athlo x2 4200+ 2,2@2,6GHZ|2x1024MB|Saphire radeon HD 2600 PRO 512mb DDR2|Samsung 320GB sataII|DVD Ram Samsung|Asus m2n-mx|Case Thermaltake Mambo 450w......


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 12:03 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv led 03, 2008 22:28
Příspěvky: 129
To samé, Visty mám, hraju v pohodě CSS, WoW, NFS, Crysis, DaoMaM, všechno to jsou originálky a všechno rozběhnu naprosto v pohodě


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 12:20 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř říj 31, 2007 14:20
Příspěvky: 6
Bydliště: Vimperk
Tak je to divny..ja mam visty OEM..takze fakt koupeny za poctivejch 3 900,-:D..a Company of Heroes sem dostal ke grafice, takze to je taky originalni..fakt nevim proc to dela..ale je fakt ze nektery aktualizace se mi nenaistalujou, takovy ty ty KB....takze treba je to tim..nevite jak to resit??.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 13:14 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
čekej na SP1

_________________
CPU:E4300 1,8GHz(2,7)+Noctua NH-U12F , Gigabyte DS4, Kingston 2*1Gb , ATI Radeon X1950XT+VGA ThermalRight HR-03 , Forton bluestrom II 500W, ASUS DvD RW, Tt Matrix..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 18:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Sice to je trošku OT ale kdy vyjde SP3 na XP? Četl jsem že by mohl zvýšit výkon systému.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 22:03 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
Sedlo píše:
Sice to je trošku OT ale kdy vyjde SP3 na XP? Četl jsem že by mohl zvýšit výkon systému.


v prvním pololetí 2008


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 18:41 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 17, 2007 08:19
Příspěvky: 83
Bydliště: Brno
Beta verze je už na stažení asi 3 měsíce

_________________
AMD Athlo x2 4200+ 2,2@2,6GHZ|2x1024MB|Saphire radeon HD 2600 PRO 512mb DDR2|Samsung 320GB sataII|DVD Ram Samsung|Asus m2n-mx|Case Thermaltake Mambo 450w......


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 18:48 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
Rosi píše:
Beta verze je už na stažení asi 3 měsíce


3 měsíce rozhodně ne a za druhé ne každý chce SP, který je v angličtine, že?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 22:02 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř říj 31, 2007 14:20
Příspěvky: 6
Bydliště: Vimperk
Cliff píše:
čekej na SP1


A kdy vyjde tenhle pack??..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 22:21 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
PajkaS píše:
Cliff píše:
čekej na SP1


A kdy vyjde tenhle pack??..


březen/duben


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Hry a Vista???
PříspěvekNapsal: sob pro 20, 2008 21:42 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Ahoj mam taky visty zatim me na tom nejede zadna hra...jsem holka ktera tomu moc nerozumi ale chtela bych treba visvetlit ktery hry na tom jedou.A musim si kupovat originalky??isa ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Hry a Vista???
PříspěvekNapsal: pon pro 22, 2008 13:25 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
deleted


Naposledy upravil pc manik dne pon pro 13, 2010 17:53, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Hry a Vista???
PříspěvekNapsal: čtv črc 08, 2010 22:26 
Ahoj... mám vistu a vůbec mi nejdou hry.. jedině ty online na netu.. vůbec to nechápu.. chtěla sem si stáhnout GTA san anreas ale to mi tak nejde .. :/ nevíte co s tim ?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Hry a Vista???
PříspěvekNapsal: sob pro 09, 2017 20:36 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned zář 17, 2017 15:52
Příspěvky: 37
hlavně nainstaluj všechny patche hry... podle mě by to mohlo pomoct... o fárce s vistama že nerozjedeš nelegalní soft teda nevim

_________________
www.banan.cz webové stránky zdarma


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group