Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon říj 15, 2018 21:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 31, 2007 21:32 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:11
Příspěvky: 72
no moze to byt viac vecami, napr kedy si naposledy preinstalovaval windows??? taktiez defragment disku by nezaskodil, precistenie od virusov, spywaru a podobnych hovadin, skus preinstalovat samotny steam(cely; tento pocitac/pridanie alebo odstranenie programov, cez to..) a nasledne ho nainstaluj, taktiez je mozne ze tvoje pc nezvlada cs.. teda, 1.6 hadam hej, ale napr source moze robit nejakym zostavam problem, takze napis tvoju zostavu a aky counter strike hras, moze byt chyba aj v cd a tym padom sa pokazi cela instalacia, skus to na inom pc nainstalovat (na takom kde este nieje a ani nebol steam a cs) a ak to bude robit aj tam tak reklamuj hru...

_________________
CPU: Intel C2D E6600 2.4 GHz, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: 2xCorsair 1024MB TWIN2X Dominator, VGA: ASUS GeForce EN8800Ultra 768MB, HDD: 2xWD Caviar 320GB Sata2, 2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Fortron Epsilon 700W, Case: CoolerMaster Stacker 830Evo Black


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 20, 2007 13:25 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte črc 31, 2007 19:44
Příspěvky: 3
no tak driv jsem hraval na ns a v pohode nainstaloval jsem steam hral jsem na nej 2 tydny v pohode a potom se to zacalo sekat a i ns to delal takze cdckem to nebude windows jsem reinstaloval asi tak pred 1 rokem disk jsem defragmentoval nepomohlo to antivi jsem spustil nic spyware jsem spustil nic a hraju cs 1.6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 11:31 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
lidi ja sem hral na serveru superhero a mi dali ban a zistil sem to as vcera vecer :bomb: :skul: :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 21:15 
Ahoj... Normálně hraju ale co krok tak se mi to sekne mám to celý jakýsik posekaný. Pls čím to je? A ping mám malej a hraju na normálním serveru.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pát bře 07, 2008 07:47 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 13, 2007 16:08
Příspěvky: 43
Nevím, ale tyhle problémy jsem měl při hře na velmi starém notebooku (P2 450Mhz, 192MB ram, 16MB int. grafika..)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pomuze nekdo??
PříspěvekNapsal: sob čer 21, 2008 12:55 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
shooterrr píše:
ahoj..hral jsem non steam asi pul roku koupil jsem si steam po 5 dnech hrani kdyz se pripojim na server tak po max 10 min hrani se to sekne a restartne se me kompl nevi nekdo cim to je?


MAs moc pretaktovanou grafickou kartu mne to delalo taky.MAm aj steam aj nonsteam :pal:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pát črc 18, 2008 20:34 
No grafika prave neni pretaktovana, ale v ni bude ten problem:-)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: sob srp 16, 2008 19:39 
Zdravim , mam takovej mensi proble v CS 1.6 vždycky chvilku jdu a pak se mi to na malou chvilku jako by zaseká že se nemůžu hýbat (na necelou vterinu) . pls poradte co s tim mam steam , non-steam sem ted ani nezkousel , mám novej PC na starým to v poho šlapalo ale ted na tom novym mě to pěkně štve , vim neni to nic exztra ale při trochu lepším hraní to dělá problém . mám počítač co se s ním hrálo Mistrovstvý evropy v CS 2007 . Bude tam asi jenom nějaka chyba v nastaveni , zkoušel jsem přeinstalovat steam ale nic , pingem to není . Za každou radu jsem rád ;) poraďte .


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pon srp 18, 2008 07:15 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
zkusil bych ovladace ...

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: CS 1.6 problem v chatu
PříspěvekNapsal: pon srp 18, 2008 18:47 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Prosím pomozte v chatu jak pro vsechny tak pro tym mi to nezobrazi hraovu zprávu ale jen : cstrike_chatAllDead nebo cstrike_chatTeamdead T a nebo podobnou zprávu nevim jeslti píšu uiplne presne ale prosim pomozte :cry:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: stř srp 20, 2008 09:59 
Máš nainstalovanou češtinu přeinstaluj CS a neinstaluj češtinu a povalí ti to .


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: stř srp 20, 2008 10:00 
to NSMB : mám novej počítač nainstaloval jsem ovladače pak CS a nevalilo tam problem nebude , pls help me .


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pát říj 10, 2008 17:25 
Prosimmmmmmmm !!!!! helppppppp :( :( :( koupil jsem si steam!a vcera rano jsem zapl compa a obevilo se tam ze jsem dostal nejakz ban za cheatovani :((((( ale ja necheatoval !!!!!!nikdy!!!! nechapu too! staci mi kdyz mi nekdo poradi kam se mam obratit prosimmmm diky moc vsem kteri se snazi mi pomoc diky :( :(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pon lis 10, 2008 17:30 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
nejdemi cs pres internet kdyby ste nekdo mel nakej napad tak napiste na sadrovejtrpaslik@seznam.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pát lis 21, 2008 14:31 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
nainstaluju si CS 1.6, zapnu ho a obevi se mi cerna obrazovka na cca 1-2 sekundy, pak to spadne a nic se nedeje, nekdy se neobevi ani ta cerna obrazovka, napiste pls tady nebo na mail ntmfp@seznam.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: ned pro 28, 2008 20:31 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Zdar potrebuju pomoct.Mam problem s mysi u cs1.6a to takovej pri pohybu s mysi de mis za pohybem neboli je opozdena cs sem nekolikra prein staloval a nic to se deje ale i u vseho i u icq a tak neim co stim


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: ned pro 28, 2008 20:32 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
odepiste na email :radimzaza@seznam.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Problem big velky
PříspěvekNapsal: ned led 11, 2009 09:25 
Cautře,
mám problem u non-steam mám patch 21 22 23b a když dám internet tak mi to tam nic nenajde ale když dam favorites a dam tam nějaky server tak to jde což by nebyl problem ale nemám milion ipeček v halvě odpovidejte pls na mail Paveljurvit@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: čtv úno 19, 2009 20:05 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
aj ja mam problem s tymto strike_chatAllDead nebo cstrike_chatTeamdead T cestine to neni


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pon bře 09, 2009 16:31 
:cry: :oops: :P :x :lol: :cool: :) :( :D ;) :stop: :-o :? :bomb: :lock: :smt046 :skul: :lups: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :ot: :eek: :brv: :pal: :smil: :evil: :roll: :prayer: :heart: ja bych potreboval vjedet jak mam mit verejnou IP adresu na counter strike 1.6 non steam. :D :prayer: :list:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group