Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je pon čer 01, 2020 14:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jakou grafickou kartu
PříspěvekNapsal: pon led 05, 2009 19:01 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon led 05, 2009 18:19
Příspěvky: 9
Tak jsem dnes objevil monitor který by jsem vzal:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X000000HEC

???????? :rigth: :down:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jakou grafickou kartu
PříspěvekNapsal: pon led 05, 2009 19:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Ten vypadá dobře, jdi do něj.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jakou grafickou kartu
PříspěvekNapsal: pon led 05, 2009 22:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
jj, takřka stejný mám já..
jenom zrovna monitor jsem kupoval u nás ve Zlíně v kamenném obchodě (TS Bohemia) abych si zkontrolval vadné pixely, no samozdřejmě že první vybalený měl vadný (nesvítící pixel), tak se vzal druhý panel, který již byl OK..a nevím jak to je s vrácením monitoru u nákupu po internetu, respektive vím..nad 3 vadné body by ti to vyměnili (akorát Phillips a myslím některé modely Fujitsu-Siemens mají garanci 0 vadných bodů) ale pokud by byl vadný jeden, dva, nebo tři tak nevím jak by se k tomu postavili (i jeden vadný pixel dovede pěkně naštvat a celý dojem z monitoru je fuč :) )

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jakou grafickou kartu
PříspěvekNapsal: úte led 06, 2009 13:02 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon led 05, 2009 18:19
Příspěvky: 9
Dal jsem dotaz na Alfacomp a bylo mi řečeno,že když uvedu u objednávky kontrolu vadných bodů,tak mi pošlou pouze zkontrolovaný bezvadný kus.
:pal: :pal: :pal:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jakou grafickou kartu
PříspěvekNapsal: čtv led 08, 2009 17:28 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon led 05, 2009 18:19
Příspěvky: 9
Tak monitor vybranej a grafiku vezmu na doporučení tuto:
http://asus.mironet.cz/vga-asus-eah4670 ... e+dp87686/
Ale ještě mám dotaz ohledně zdroje. V case je zdroj 400W Eurocase.
Bude na tuto sestavu dostačující ??

Nová sestava.AMD X2 6000+ 3.1 GHz AM2, MB Gigabyte s PCie slotem a int.Geforce 6150, RAM 2Gb, 250Gb HDD, DVD LG, Case 400W, Win. XPP.
+ grafika ASUS ATI 4670 512mb, DDR3.

Dík.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jakou grafickou kartu
PříspěvekNapsal: čtv led 08, 2009 18:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Ne EC neber. Kup jinou case bez zdroje a vem k tomu http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0V41NKLCO
BTW na zdroji se nešetří, napájí ti komplet sestavu.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jakou grafickou kartu
PříspěvekNapsal: čtv led 08, 2009 19:03 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon led 05, 2009 18:19
Příspěvky: 9
No , ona je ta sestava už tak postavena s EC 400W. V původním PC mám EC 250W již 5 let. Popřípadě holt vyměním pouze zdroj za jiný.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jakou grafickou kartu
PříspěvekNapsal: pát led 09, 2009 18:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
Driver: S tou grafikou si to ještě rozmysli, není špatná, ale zkrátka na 22" monitoru to nebude ono. Přeci jenom když dáváš několik tisíc za monitor, tak nepřiplatit si 600 za lepší grafiku (myslím tu 9800GT) mi přijde nešťastné.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jakou grafickou kartu
PříspěvekNapsal: pát led 09, 2009 22:51 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon led 05, 2009 18:19
Příspěvky: 9
Jo chápu jak to myslíš, ale jsem na hraně s financema. Přesto jsem jí dnes vzal a k tomu ten LG 22". GK(1930,-) + monitor 4700,-. Vyloženě hráčské PC to není a nebude, tak to dle doptání bude plně stačit. A našel jsem na netu test karet 4650 a 4670 s monitory20-22" a vyšly velmi dobře. Ono fakt záleží na tom co chceš,jak jsi náročnej a kolik máš na to peněz .
Chci Asus ati 4670, náročnej jsem tak na 60-70% a mám na ní max.2000 litry. Rozumnej kompromis.
Oproti tomu co máme dnes doma (Sempron 1.6,ram 0.75, GK geforce mx440) to bude raketa.
Měj se.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jakou grafickou kartu
PříspěvekNapsal: úte led 27, 2009 11:43 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte led 27, 2009 10:40
Příspěvky: 23
9800 GT je supr gdo ji ma tak nesplace nad vydelkem.

_________________
AMD Athlon 5000+x2-2,6GHZ,K9A2 Platinum-socket AM2+ chipset 790 Fx,MSI 9800GT-512MB chipset N Vidia,Kingstone 1024MBx3,2xAsus Lightscribe,Asus 19'' SE Black edition


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group