Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř zář 19, 2018 07:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pon bře 09, 2009 22:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
musíš zažádat u providera, je to za poplatek
ps. ti smajlíci, no ehm..z toho vyrosteš, neboj ;)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pát dub 17, 2009 19:55 
čau potřebuju pomoct mam nové vnitřnosti v pc grafiku 256mb se sharder modelem 3.0 procesor AMD athlon x2 4000+,1GB RAM ... driv mi to frčelo v poho ted je blbí když du hrat po netu tak mi nejde dat 32bit(barvy) budto se to samo prehodi zpet na 16bit nebo kdyz dam Open GL a 32bit tak se mi to strašně seká a mam speed jako krava takže musim mit software a 16bit ale lagy mam v poho nevim cim to je od te doby co je preinstalované PC tak to takhle blbne takže muzu hrat jen s 16bit poradte nekdo dik


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pát dub 17, 2009 21:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
nainstaluj aktuální ovladače grafické karty

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: sob dub 18, 2009 17:21 
čau hele a kde mam ty ovladače sehnat?mam grafiku ATI SAPPHIRE X1550 díval sem se na to cs co je u toho ale tam to asi neni nenasel sem to tam tak mi kdyžtak pošli naky odkaz jestli vis kde sou ke stazeni dík


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: ned dub 19, 2009 00:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
H0NZ@!: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: ned dub 19, 2009 14:29 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned dub 19, 2009 12:54
Příspěvky: 13
Saaw píše:
Citace:
furt se mi seká a mám vysokej ping čím to je pls poradte

kde ti to seka? pri hre cez hamatchi? alebo normalne na servri? mas steam? nonsteam? aky mas net? stahujes popri hrani nieco? ake mas pingy?

VELKEJ PING MÁŠ ZTOHO ŽE JE MALÁ ODEZVA SERVERU


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: ned dub 19, 2009 15:51 
dík Zenere dal sem tam to option 1 to mam akorat nainstalovat?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: ned dub 19, 2009 16:22 
fakt dík seš kámoš už mi to de bez problému krasná grafika jako dřív 32bit barvy


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: čtv dub 30, 2009 17:28 
hele zenere když sem ti ovladače nainstaloval tak to šlo ale pak když vypnu komp nebo restartuju tak se ty ovladač jakoby smažou a zas mi nejde dat 32bit de to dicky jen jednou nevíš co s tim?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: sob kvě 23, 2009 06:34 
zdar lidi rano sednu ke komplu a ja u cs zhoršená grafika zbran se me přehodila do druhí ruky atd. pls co mam delat? minulel den to jelo vpoho


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pon kvě 25, 2009 19:05 
Zdar lidi zničeho nic mi nejde hrat s bootama jak to??Dik za odpovědi :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: ned kvě 31, 2009 13:10 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
A po netu ti hrát jde?Pač když máš patche tak ti nejde hrát s botama.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 14:56 
potřeboval bych vědět proč nemůžu spustit cs 1.6 když to zapnu tak mi to hned spadne :(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 19:41 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Anonymous píše:
potřeboval bych vědět proč nemůžu spustit cs 1.6 když to zapnu tak mi to hned spadne :(


Otevře se ti zpráva o chybách?Pokud ano přečti si to!Kdyby si na to nepřišel napiš sem! :pal:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: stř čer 17, 2009 08:16 
MĚ TO FURT NEJDE UŽ JSEM SEM PSAL MÁM PŘEINSTALOVNEJ KOMP NAINSTALUJU CS A SEKÁ SE TO ALE LAGI MÁM MALÝ ALE KDYŽ DÁM BARVY 16BIT TAK SE TO NESEKÁ ALE JE TO KOSTIČKOVANÝ KDYŽ TAM MÁM JEN 16 A TO NEJDE S TIM HRÁT BUDE TO ASI GRAFIKOU MÁM grafiku ATI SAPPHIRE 256mb se sharder modelem 3.0 NO NĚKDO MI TU RADIL AD NAINSTALUJU NEJNOVĚJŠÍ OVLADAČE TAK SEM TO UDĚLAL A FURT TO NEJDE SKUSIL SEM TO CD CO SEM MĚL U GRAFIKY V BALENÍ A Z NETU SEM TAKY POSTAHOVAL CO SEM MOHL ALE FURT TO NEJDE PORADTE NĚKDO DÍK!:)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: stř čer 17, 2009 08:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
napiš celou sestavu..grafickou kartu musíš uvést konkrétní model

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: čtv čer 18, 2009 18:49 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Anonymous píše:
MĚ TO FURT NEJDE UŽ JSEM SEM PSAL MÁM PŘEINSTALOVNEJ KOMP NAINSTALUJU CS A SEKÁ SE TO ALE LAGI MÁM MALÝ ALE KDYŽ DÁM BARVY 16BIT TAK SE TO NESEKÁ ALE JE TO KOSTIČKOVANÝ KDYŽ TAM MÁM JEN 16 A TO NEJDE S TIM HRÁT BUDE TO ASI GRAFIKOU MÁM grafiku ATI SAPPHIRE 256mb se sharder modelem 3.0 NO NĚKDO MI TU RADIL AD NAINSTALUJU NEJNOVĚJŠÍ OVLADAČE TAK SEM TO UDĚLAL A FURT TO NEJDE SKUSIL SEM TO CD CO SEM MĚL U GRAFIKY V BALENÍ A Z NETU SEM TAKY POSTAHOVAL CO SEM MOHL ALE FURT TO NEJDE PORADTE NĚKDO DÍK!:)


Když se to seká tak to je s grafikou v pohodě?Pokud ano tak problem je v něčem jiném.Jinak grafickou kartou to může být také.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: ned čer 21, 2009 09:07 
no ja bych si chtěl zahrát cs pres internet ale neznam ip adresu


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: ned čer 21, 2009 18:52 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Omg to jsou mi věci on někdo chce hrát po netu a ani neví kam se chce připojit lol :lool: .IP na servry najdeš na různých webech či na webech toho servru. Pár IP na CS 1.6 najdeš třeba tady:
Kód:
www.nonsteam.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pon črc 13, 2009 18:33 
A kdyz si chci zahrat pouze s kamosi staci mi hamachi a pak lan? a prikazy by my mneli jit? staci zmena mapy


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group