Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned srp 19, 2018 05:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 19, 2006 00:11 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 23:44
Příspěvky: 9
Ale výtlak tu není jenom od toho, jestli budeš mít radiátor na case. Uvědom si, že všechno v okruhu klade určitý odpor a čím menší je výtlak, tím hůře si s tím odporem čerpadlo poradí, takže klesá průtok. A dobrý bloky jsou prostě restriktivní, nemusí to být taková hrůza, ale prostě když jsou v nich trysky ( jako že jsou skoro u všech lepších ), tak to klade odpor a zároveň vyžaduje určitej průtok, kterej Eheim prostě nedá.

http://www.oclab.cz/images/navody/pumpy/PQ.gif Tady vidíš tu charakteristiku čerpadel. Podívej se, jak s přibývající výškou klesá průtok. A za výšku si můžeš dosadit určitý odpor v okruhu a je ti to snad jasné ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 19, 2006 13:51 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 17, 2006 22:14
Příspěvky: 159
Ja to chapu,ale takovej blok na CPU nema zas takovej odpor abych si kvuli nemu musel porizovat cerpadlo s vytlakem 4metry.Pokud bych tam dal jinej blok,kterej je restriktivni,tak potom jo.(Ovsem takovej blok je potreba jen pro chlazeni Pentia D :P ) .Ale s temahle blokama nemam strach ze to tomu cerpadlu bude vadit. No a ten graf je fakt peknej ,ale vodu cerpad k sousedum fakt nechci.Vim co tim grafem chces rict,ale ja si nebudu kupovat cerpadlo ktery bude mit takovou (pro me) ZBYTECNOU rezervu...chapes? ;)

_________________
MB:MSI KT880 Delta FSR sc.A, CPU:Athlon 2500+@2,31GHz, RAM:Dual DDR Kingston HyperX 400@420 CL2 (2*512) 2-3-2-6-1T, GK:Sapphire X1650Pro DDR3, HDD:Hitachi 160GB/8MB SATA + Samsung 400GB SATA II, ZDROJ:Fortron 400W(ATX-400PNF)
NTB: Šasi: VBI Compal FL90, CPU:C2D T7500 2,2GHz, RAM:2*1GB DDR2 667MHz, GK: Nvidia 8600M GT, HDD: Seagate 160GB SATA II


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 19, 2006 15:53 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 23:44
Příspěvky: 9
Pro tebe možná, ale bavíme se tu o tom, co si tu "poradil" jiným. Nějaký "doporučení" Galaxi a 1048 je pěkná hloupost, doba pokročila dále.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 19, 2006 16:38 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 17, 2006 22:14
Příspěvky: 159
Asi sem zastaralej... :toimonster:
Ano doba pokracuje dale neustale ,ale ja se rozhodl pro co nejnizsi financni naroky. Pokud bych na to mel desetitisice ,tak je jasny ze se budu divat po nece jinym...ale ty bohuzel nemam :|

_________________
MB:MSI KT880 Delta FSR sc.A, CPU:Athlon 2500+@2,31GHz, RAM:Dual DDR Kingston HyperX 400@420 CL2 (2*512) 2-3-2-6-1T, GK:Sapphire X1650Pro DDR3, HDD:Hitachi 160GB/8MB SATA + Samsung 400GB SATA II, ZDROJ:Fortron 400W(ATX-400PNF)
NTB: Šasi: VBI Compal FL90, CPU:C2D T7500 2,2GHz, RAM:2*1GB DDR2 667MHz, GK: Nvidia 8600M GT, HDD: Seagate 160GB SATA II


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 19, 2006 16:51 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 23:44
Příspěvky: 9
Proč zase desetitisíce? :| DDC se proti 1048 liší o 300Kč, Viscool bloky proti Galaximu +- o 0 - 200Kč...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 19, 2006 22:36 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 17, 2006 22:14
Příspěvky: 159
OKej...budu par dni brouzdat po internetu a hledat info a nazory na to Laing DDC a Viscool ...treba zmenim nazor. ;)

_________________
MB:MSI KT880 Delta FSR sc.A, CPU:Athlon 2500+@2,31GHz, RAM:Dual DDR Kingston HyperX 400@420 CL2 (2*512) 2-3-2-6-1T, GK:Sapphire X1650Pro DDR3, HDD:Hitachi 160GB/8MB SATA + Samsung 400GB SATA II, ZDROJ:Fortron 400W(ATX-400PNF)
NTB: Šasi: VBI Compal FL90, CPU:C2D T7500 2,2GHz, RAM:2*1GB DDR2 667MHz, GK: Nvidia 8600M GT, HDD: Seagate 160GB SATA II


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 22, 2006 12:23 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 17, 2006 22:14
Příspěvky: 159
No takže sem se setkal se dvěma případy co měli postavenej vodnik tak jak to tam mam popsany a ani jeden z nich s tim nema problem!!! A jeden z nich ma v okruhu zapojenej i HDD!!! Takze nerikam ze Laing DDC neni lepsi,ale podle techto dvou spokojenych lidi soudim ze Eheim 1048 plne dostacuje :twisted:

_________________
MB:MSI KT880 Delta FSR sc.A, CPU:Athlon 2500+@2,31GHz, RAM:Dual DDR Kingston HyperX 400@420 CL2 (2*512) 2-3-2-6-1T, GK:Sapphire X1650Pro DDR3, HDD:Hitachi 160GB/8MB SATA + Samsung 400GB SATA II, ZDROJ:Fortron 400W(ATX-400PNF)
NTB: Šasi: VBI Compal FL90, CPU:C2D T7500 2,2GHz, RAM:2*1GB DDR2 667MHz, GK: Nvidia 8600M GT, HDD: Seagate 160GB SATA II


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Tady jsou takové pěkné testy
PříspěvekNapsal: úte zář 26, 2006 21:31 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 28, 2006 21:52
Příspěvky: 147
pěkné testy 16ti vodníků

http://www.xbitlabs.com/articles/cooler ... oling.html


omluva pokud to sem už někdo dal


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Cool river deluxe
PříspěvekNapsal: sob lis 25, 2006 08:46 
Mám tenhleten Cool river deluxe a jsem maximálně spokojen. Chladí procesor, chipset a grafárnu. Na nejmenší otáčky je ventilátor neslyšitelný. Při max. zátěži se Athlon 3000+ ohřeje na 36 stupňů víc se mi ho ohřát nepodařilo


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 25, 2006 08:49 
Jo a cena 2600 Kč. Tady je odkaz.

http://www.bluecomputers.cz/DetailPage.asp?DPG=36363


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 19, 2007 00:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned říj 01, 2006 16:02
Příspěvky: 3
Zdravím,tohle píšu všem kdo shání kvalitní vodní bloky pro své žhavé grafiky v mém případě Sap.X1800XT doporučuju Viscool s jádrem V2.Asi před měsícem mě dorazilo domů a když jsem ho namontoval ,takjsem se nestačil divit.Teplota klesla ze 70°C na původním WB na 55 v zátěži a přetaktování se zvýšilo až na 792Mhz stabilně na jádře.To už je nějaký výsledek.A tohle je nejpádnější argument pro vodníka,se vzduchem by jste těžko chladily a hlavně na takovou frekvenci ani nedostali.

_________________
A64 3700+SD,s939@3Ghz Corsair Twinx550DDR ATI Sap.X1800XT 625/1500@PE flash bios 792/1661Mhz1,6V chlazeno vodou.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Máte někdo vodní chlazení?
PříspěvekNapsal: sob bře 08, 2008 21:40 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob bře 08, 2008 21:28
Příspěvky: 1
Aquacool.cz - Vodní chlazení

Veškeré vodní chlazení na fotkách je mé vlastní výroby a návrhu

Obrázek Obrázek Obrázek

Podrobnější popis a více fotek na mé www: Aquacool.cz

Sestava na fotkách:
CPU: C2D E4300@2988MHz~1.4v blok Stixion GTX
MB: Gigabyte GA-965P-DS4, bloky All-in-One
RAM: 4x1GB Geil 800MHz (4-4-4-12-2T@830MHz) 4x DDR2

_________________
CPU: C2D E4300@2988MHz~1.4v, MB: Gigabyte GA-965P-DS4, GPU: Jetway GeForce 8800GT 512MB GDD3, RAM: 4x1GB Geil 800MHz (4-4-4-12-2T@830MHz), PSU: Corsair HX620W, HDD: Seagate Barracuda 7200.11 500GB, Audio: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music, LCD: 22" Dell E228WFP Widescreen, **PC is Aquacooled**


Naposledy upravil Gorelord dne pát kvě 06, 2011 18:21, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Máte někdo vodní chlazení?
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 06:56 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 15, 2007 23:25
Příspěvky: 4
Bydliště: hospudka+PC
Tak jsem si minulý týden konečně pořídil vodníka podle svých předtav, tak se chci trochu pochlubit :D :


Přílohy:
P1020413.JPG
P1020413.JPG [ 187.21 KiB | Zobrazeno 16763 krát ]
P1020419.JPG
P1020419.JPG [ 139.88 KiB | Zobrazeno 16757 krát ]
P1020409.JPG
P1020409.JPG [ 151.11 KiB | Zobrazeno 16760 krát ]

_________________
C2D 6600@3,8GHz -, Asus 8800GTX 660/2100MHz,Chlazeni: ApogeeGTX, 2xMCW30, ZALMAN ZM-GWB8800GTX, Laing DDC1+ Ultra Pump with XSPC Delta Plexi Top, Black Ice® GTS-Lite 360 + ThermoChill PA120.2 všechno v Thermaltake Armor
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Máte někdo vodní chlazení?
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 15:55 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Nevím jak vy, ale mě ty obrázky nejdou otevřít...

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Máte někdo vodní chlazení?
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 16:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Já už mám docela dlouho tady problémy s obrázkama, od přechodu na phpbb3 mi přestal jít upload, Marek to nějak nedávno opravil a od tý doby se mi zas neukazujou, takže bych se asi obrátil na Marka.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Máte někdo vodní chlazení?
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2008 14:27 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Markovi nemá cenu teď psát, nemá čas, má před státnicema.

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Máte někdo vodní chlazení?
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2008 16:04 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Nahrej to např. na ukazto.com, imageshack.us, imgup.eu,... ;)

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Máte někdo vodní chlazení?
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2008 18:43 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Už to jede :pal:

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Máte někdo vodní chlazení?
PříspěvekNapsal: pon říj 06, 2008 23:47 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Zdar
Mám vodní chlazení už tak 10 roků a v pohodě!!!!!
Ted mám 2x Zalman Reserator na 2 x GeForce 8800 GTX WC proc 6600 Extreme ED. 3X HD water cooled Ice a Pc supply 2x 650w Water cooled a teplota v zátěži 35c :evil:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Máte někdo vodní chlazení?
PříspěvekNapsal: pát říj 24, 2008 21:38 
Offline
DDWorld team
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 01, 2007 13:51
Příspěvky: 37
Bydliště: Nový Jičín..Brno...Edinburgh ...
Voda je super věc...jenom je náročná na údržbu a poskládat to je taky pěknej zahul...
Jinak na vánoce bych pro vás rád udělal nějaký test vodního chlazení skomponovaný společně s testem PC SNŮ. tak uvidíme snad se dočkáte.Momentálně mi přišlo něco z U.S.A. ale trčí to na poště tak jestli to příjde do 3 týdnů tak snad do vánočních svátku by to mohlo být :)

_________________
Asus P6T Deluxe...Asus Rampage Formula x48...Asus Maximus Formula x38...Gigabyte GA-EX58-UD4P...Gigabyte EP45-UD3R...
Core i7 920 2,66@4,0GHz...Q6600 2,4@3,9GHz
Gigabyte HD 4870x2...Asus HD 4870 Matrix...Gigabyte GTX 295...
Corsair HX1000W...Corsair TX850W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group