Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv pro 13, 2018 11:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 126 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 11:07 
Zdravim
Musel jsem preinstalovat WIN XP a od te doby nemam zvuk. Stale mi pise nalezeno multimedialni zarizeni , ale nenaistaluje se. Nevim kde najit ovladac. Mam integrovanou zv.kartu na zakladni desce, na ktere je napsano M811 VER:3.1. Nemam od toho bohuzel zadne CD. Poradi nekdo??Prosim.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 11:08 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
napiš přesný typ základní desky

pokud nevíš tak si stáhni everest - on ti to ukáže

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 11:19 
Tak je tam tahle. jsou potreba jeste nejake info??
Název základní desky PCChips M811
ID základní desky 06/18/2003-VT8367-8235-6A6LVE1HC-00
Pise to tam i vyrobce, ale opravdu se v tom nevyznam, nevim co mam stahnout a nainstalovat. Poradis??
Diky a preju hezkou oslavu konce roku a do noveho roku hodne zdravi atd....


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 11:35 
Offline
Čestný člen

Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Příspěvky: 258
Bydliště: Praha
tady zalovte http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Products/ProductsDetail.aspx?MenuID=0&LanID=0&DetailID=235&DetailName=Driver
položka Driver

_________________
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 11:56 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
mělo by to fungovat s ovladačema AC97, na foru tu mame novější verzi než je na stránce výrobce

http://pcmark.info/viewtopic.php?t=101

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 12:39 
ladarozan: Diky moc, uz to slape :D
Hezky Novy Rok::::


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: nejede mě zvuk
PříspěvekNapsal: úte led 30, 2007 13:21 
čauvec mám počítač PIV HP D530 je tam integrovaná zvuková karta ale od té doby co jsem nainstaloval windows mě nejede zvuk nevíte jak to mám udělat? díkec moc předem.???


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nejede mě zvuk
PříspěvekNapsal: úte led 30, 2007 13:30 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Anonymous píše:
čauvec mám počítač PIV HP D530 je tam integrovaná zvuková karta ale od té doby co jsem nainstaloval windows mě nejede zvuk nevíte jak to mám udělat? díkec moc předem.???


Nainstaloval jsi pro zvukovku ovladače ?

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 30, 2007 13:34 
ten počítač jsem i koupil jako repas z boxedu a k tomu jsem nedostal žádný cédo .


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 30, 2007 13:42 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Anonymous píše:
ten počítač jsem i koupil jako repas z boxedu a k tomu jsem nedostal žádný cédo .


Nainstaluj si Everest a jukni jakou máš integrovanou zvukovku, pak si sosni ovladače. ;)
Třeba tady - http://www.slunecnice.cz/product/Everes ... 22A70E404D

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 02, 2007 10:03 
Tak mě to našlo že mám zvukovku Intel 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controllersnažil jsem se najít ovladač ale nepodařilo se mě to.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ovladace na intel 82801DB ICH4
PříspěvekNapsal: ned úno 25, 2007 14:01 
Mám stejný problém, v everestu mi to naslo vyse uvedeny typ zvukovky, odkaz na stahnuti ovladacu u Intelu nefunguje a ovladace ktery jsem se tam pokousel nacpat taky nejdou. Snazil jsem se tam dat vsechny mozny co jsem nasel,ale nic porad mi to pise nejakou chybu, nebo to pred koncem instalace spadne a restartuje PC,takze se to ani nenainstaluje... Uz si nevim rady,asi koupim PCI zvukovku a dam ji tam zvlast,protoze uz jsem hotovej s toho vecnyho hledani ovladacu a neuspechu. Muzete mi prosim nekdo poradit? Zkousel jsem tam dat Soundmax, CMI 87387, a ruzny dalsi ale nic...predem diky za pomoc


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 15, 2007 07:29 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned dub 15, 2007 07:25
Příspěvky: 1
já mám to samý taky scháním ovladač -desku mám-
07/12/2000-693-596-8673-IA6LGC3CC-00 Chaintech 6VIA3
předem děkuji
:prayer:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 15, 2007 07:51 
Offline
Čestný člen

Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Příspěvky: 258
Bydliště: Praha
tak třeba tady ... http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=606917

_________________
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 22, 2007 10:26 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned dub 22, 2007 10:20
Příspěvky: 1
Ahoj, mám velmi podobný problém. Koupil jsem si notebok Asus F3H AP027, kde je bohužel dodatek, že Asus podporuje jenom Visty... Jenže já bych rád ještě zůstal u XP... Everest mi hlásí tuto základní desku: 63-0100-009999-00101111-020907-Calistoga$F3H00001_BIOS DATE: 02/09/07 VER: 203
A u zvukovky tohle:
Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller
Dá se teda někde najít ovladač pod WinXP?
Dík moc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 22, 2007 11:37 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
mělo by to být normálně na http://www.intel.com


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 22, 2007 11:56 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
tady si vyber jaký je tvůj chipset:
http://support.intel.com/support/chipsets/

a snad tam najdeš i ovladače pro WinXP

Nebo můžeš zkusit nechat operační systém vyhledat ovladač na internetu.

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 29, 2007 14:47 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned dub 29, 2007 12:28
Příspěvky: 1
Mám taky tento problém,po zformátování počítače nefunguje zvuk.
název zákl. desky: VIA P4MA Pro 533
ID: 03/12/2003-P4M266A-8235-6A6LWV5BC-00

Nevím,jakej ovladač tam můžu lupnout....předem díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 23, 2007 12:43 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř kvě 23, 2007 12:40
Příspěvky: 1
mám problém mám reproduktory 2.1 a hraje jenom subwofer a jeden reprák i když zapojím normal repráky 2.0 tak hraje taky jenom jeden poradte prosím


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 07, 2007 13:31 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv čer 07, 2007 13:28
Příspěvky: 1
mám podobný problém přeinstaloval sem winwsi a od tý doby mi nejde zvuk....ale rozdíl je v tom že mi to hlásí že tam neni žádný zvukový zařízení..ani everest nic nenašel typ mí základovky: Asus A7N8X-XE


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 126 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group