Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned črc 22, 2018 06:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Realtek AC97 audio driver A4.00 DOWNLOAD
PříspěvekNapsal: čtv kvě 11, 2006 13:05 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Realtek AC97 audio driver DOWNLOAD

Ovladače Realtek AC97 4.00 pro Windows 2000 / XP si můžete stáhnout zde:
Realtek AC97 audio driver A3.94 DOWNLOAD

Ovladače Realtek AC97 3.97 pro Windows 2000 / XP si můžete stáhnout zde:
Realtek AC97 audio driver A3.97 DOWNLOAD

Ovladače Realtek AC97 3.94 pro Windows 2000 / XP si můžete stáhnout zde:
Realtek AC97 audio driver A3.94 DOWNLOAD

Ovladače Realtek AC97 3.92 pro Windows 2000 / XP si můžete stáhnout zde:
Realtek AC97 audio driver A3.92 DOWNLOAD

Ovladače Realtek AC97 3.87 pro Windows 2000 / XP si můžete stáhnout zde:
Realtek AC97 audio driver A3.87 DOWNLOAD
velikost: 17,4MB

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Naposledy upravil PCMark dne stř srp 01, 2007 18:32, celkově upraveno 10

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 07, 2006 11:42 
hezký den může mi někdo poradit ohledně hlasu ve sluchátkách?pokud volám přes skype tak mě druhá strana slyší jakobi ze strašné dálky,mám vše puštěno na plno a stejně mě slyší hodně slabě,děkuji


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 07, 2006 18:00 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
i mikrofon v ovladani hlasitosti je naplno?

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 09, 2006 15:02 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Ještě se dá zkusit zapnout Mic Boost v ovladačích

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 09, 2006 15:40 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 06, 2006 20:42
Příspěvky: 104
Bydliště: The Czech Republic
A nebo efekty na zvukove karte, ja mam v nastaveni zvukove karty takovych moznosti... A efektu :) Treba reverby, flangery a ruzny modulatory atd. Treba taky to

_________________
http://www.edownload.cz/
http://alpha007.wz.cz/
http://alphablog.wz.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 04, 2006 16:45 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 10:03
Příspěvky: 132
ten problem mam uplne stejny, ale zbukovku mam integrovanou...kde najdu ten Mic Boost?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Potrebuju poradit..
PříspěvekNapsal: čtv zář 28, 2006 18:02 
Mam notebook ASUS A6U.. Je tam zvukovka Realtek AC97. Kdyz nahravam zvuk (je jedno z ceho nahravam) tak se mi nejak tak asi po 2minutach hodi do souboru 80ms znovu (tech 80ms (je to presne) je tam dvakrat.)

Nevite cim to je-? Mam nainstallovanej tenhle ovladac(co je na tyhle strance) a dela mi to porat.
Muze to bejt treba ovladacema? A Programem, ve kterym to nahravam to neni. Na starym kompu mi to svechno fachalo.. Nevim si uz s tim rady.
Diky za pomoc..
Kdyztak spis na mail: david.papirnik@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 29, 2006 17:41 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
dneska jsem to tu aktualizoval na verzi 3.92

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 31, 2006 18:42 
Alpha007 píše:
A nebo efekty na zvukove karte, ja mam v nastaveni zvukove karty takovych moznosti... A efektu :) Treba reverby, flangery a ruzny modulatory atd. Treba taky to

a co pripojeni tohle to dela pres gprs


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 11, 2006 19:50 
je ten realtek zadarmo?????????
:roll:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 11, 2006 20:05 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
je

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Optický vstup
PříspěvekNapsal: čtv pro 28, 2006 17:11 
Ahoj,dnes jsem si koupil reproduktory LOGITECH Z-5500 Digital,ale nevim jak mám aktivovat optický kabel. Kyby jste někdo věděl,napište mi to sem. Dík


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Je to haji
PříspěvekNapsal: ned led 07, 2007 19:13 
Ahoj, mam zvukovku realtek ac97, a pri instalaci ovladace se mi pokazdy ukaze, ze je to nebespecny pro vindows, dam pokracovat, a asi tak v polovine instalace se mi restartuje system... cim to je??? co s tim??? za odpovedi dekuji


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: pomoc!!!
PříspěvekNapsal: sob led 13, 2007 11:45 
Potřeboval bych poradit,mam zvukovku Realtek AC´97. Nedávno mi to přestalo přehrávat systémové zvuky a ICQ zvuky,ve hrách a v multimédiích mě ale zvuky jedou. Zkoušel jsem přeinstalovat ovladač ale nic. Může mi někdo poradit???


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Je to haji
PříspěvekNapsal: ned led 21, 2007 22:52 
Kabu píše:
Ahoj, mam zvukovku realtek ac97, a pri instalaci ovladace se mi pokazdy ukaze, ze je to nebespecny pro vindows, dam pokracovat, a asi tak v polovine instalace se mi restartuje system... cim to je??? co s tim??? za odpovedi dekuji




ja mam ten samý problém prosím poradit muže někdo?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: just nevím
PříspěvekNapsal: stř led 24, 2007 17:24 
Mám asrock dual vista nejedou mi ovladače nevíte co s tím chce to srevice pack 1 ale ten mám a naskakuje mi že ne :evil:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: praskání
PříspěvekNapsal: čtv led 25, 2007 16:00 
mám teď k notebooku asus a6km připojene logitech x-230 a při poslechu hudby je občas slyšet nepravidelné praskání, nevíte čím by to mohlo být? Zkoušel jsem ovladače 3.97 a 3.75 ale žádná změna... díky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 25, 2007 16:07 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
zkus si v ovládání hlasitosti vypnout nepotřebné věci jako mikrofon apod.

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: zvuk
PříspěvekNapsal: ned led 28, 2007 19:36 
Prosim o pomoc vždy když zapnu pc se mi zoobrazí Application luncher: Unable to load configuration. A ve Ovládacích zařízeních ->Zvuk a zvuková zařízeni mi to píše: Zvukové zařízení neexistuje. Nevím co s tím pls pomozte.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pomoc!!!
PříspěvekNapsal: pon led 29, 2007 11:57 
nobody píše:
Potřeboval bych poradit,mam zvukovku Realtek AC´97. Nedávno mi to přestalo přehrávat systémové zvuky a ICQ zvuky,ve hrách a v multimédiích mě ale zvuky jedou. Zkoušel jsem přeinstalovat ovladač ale nic. Může mi někdo poradit???

Mám ten stejný problém,prosím pomožte někdo...dik


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group