Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob črc 21, 2018 20:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 86 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Windows Media Player 11 CZ download
PříspěvekNapsal: pon kvě 15, 2006 11:53 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Windows Media Player 11 cz download
Před pár dny se objevila na internetu nová verze oblíbeného multimediálního přehráče Windows Media Player 11. Zřejmě se ještě nejedná o konečnou verzy Windows Media Playeru a proto ještě není v češtině, ale i tak vypadá zajímavě

Microsoft Windows Media Player 11 build 11.0.5705.5043 Beta 2 download :
Windows Media Player 11 download

Microsoft Windows Media Player 11 build 11.0.53558.4827 Beta 1 download:
Windows Media Player 11 download
velikost: 23MB

neoficiální čeština pro WMP11 ke stažení zde:
čeština pro windows media player 11 - ke stažení

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Naposledy upravil PCMark dne stř led 23, 2008 13:59, celkově upraveno 14

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: wmp11
PříspěvekNapsal: pát kvě 19, 2006 14:30 
muzu se zeptat, jak wmp 11 odstranit z compu? nechci si poskodit wmp 10, byla sem s nim spokojena, zkusila 11..nesedi mi..asi je to tou cestinou..ale ted nevim, jak to dat pryc..prosim, poradte mi nekdo..jsem totalni laik..


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: wmp11
PříspěvekNapsal: pát kvě 19, 2006 14:50 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Anonymous píše:
muzu se zeptat, jak wmp 11 odstranit z compu? nechci si poskodit wmp 10, byla sem s nim spokojena, zkusila 11..nesedi mi..asi je to tou cestinou..ale ted nevim, jak to dat pryc..prosim, poradte mi nekdo..jsem totalni laik..

zkuste to odstrait pomocí "Přidat nebo odebrat programy"

START -> NASTAVENI -> OVLADACI PANELY -> PŘIDAT NEBO ODEBRAT PROGRAMY

Tam si najdete ten wmp11 a kliknete na něj a date "Změnit nebo odebrat"

Pokud instalator wmp11 neodstranil starší verzi wmp10, tak by měl ještě fungovat, pokud už wmp10 fungovat nebude, tak si ho nainstalujete znova.

Přeji pěkný den

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 19, 2006 15:10 
dekuji. :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: wmp11
PříspěvekNapsal: ned kvě 21, 2006 15:51 
musiš si stáhnout wmp10 a nainstalovat to ono to nahradí wmp11 :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 21, 2006 17:29 
Nevite jak nainstalovat WMP 11.mne to odkaze na legalni stranku microsoftu.........??????


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 21, 2006 17:36 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
soty píše:
Nevite jak nainstalovat WMP 11.mne to odkaze na legalni stranku microsoftu.........??????

kupte si legalni verzi WindowsXP a pak vám to půjde nainstalovat bez problémů :ehm:

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 22, 2006 19:54 
co to máš za PC to ještě funguje XP 1700 to je hrůza já jsem mněl xp 1800 ale to je moc pomalí těd mám AMD athlon 64bit 3200/754 DDR 2x1024MB/400


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 22, 2006 19:59 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
jenže já to mám přetaktované na 2700+ a taky to mám už 3 roky a plánuji vyměnu :ch:

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 22, 2006 21:38 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
tak ja ten WMP11 taky vyzkousim :roll:

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 23, 2006 08:35 
Ten windows media player 11 zatím nic moc já jsem postřehl že to má noví skin a nic linýho


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 23, 2006 08:48 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Anonymous píše:
Ten windows media player 11 zatím nic moc já jsem postřehl že to má noví skin a nic linýho

zatím to ještě neni konečná verze, ale i verze 9 a 10 si byli dost podobné
PS: a ti co tu přispíváte anonymně, tak se aspoň podepište, nebo se radši registrujte, ziskáte tím hodně výhod :idea:

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 23, 2006 08:59 
Mně to nejde odstanit ja jsem to zkoušel od instalovat a nic a přenstalovat hlási nalezená nová verze nelze odstranit :evil: :evil: :evil: :evil:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 23, 2006 12:49 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Anonymous píše:
Mně to nejde odstanit ja jsem to zkoušel od instalovat a nic a přenstalovat hlási nalezená nová verze nelze odstranit :evil: :evil: :evil: :evil:

mělo by se samo odstranit odinstalací, ale pokud se to nějak nepovedlo, tak se ještě může zkusit vymazat z registrů a disku ručně

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 23, 2006 13:31 
Ahoj já jsem nikdy nebil registru prosím napiš přesný postup. díky moc


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 23, 2006 13:41 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
start -> spustit -> regedit -> F3 -> windows media player -> delete -> F3delete -> F3 -> delete ... dokud to neprohledá celý registr

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 23, 2006 18:46 
Nevíte někdo, kdy asi bude čeština do windows media player 11? Odhadem. A nedá se někde sehnat (jen) čeština wmp 10 a nainstalovat ji do wmp 11? Oba programy jsou velmi podobné a tak by to jít mohlo, ne?

Díky Roman

daniskoroman@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 23, 2006 19:06 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Anonymous píše:
Nevíte někdo, kdy asi bude čeština do windows media player 11? Odhadem. A nedá se někde sehnat (jen) čeština wmp 10 a nainstalovat ji do wmp 11? Oba programy jsou velmi podobné a tak by to jít mohlo, ne?

Díky Roman

daniskoroman@seznam.cz

Tohle je beta verze, takže čeština bude až vyjde plná verze programu a kdy to bude nevím. A beta verzi programu nikdo překládat nebude.
Čeština wmp10 je obsažena již přímo v jeho instalaci a samotná nikde není, nevím jak byste z něj ji chtěl dostat a navíc ty programy jsou jiné, tak by na 90% nefungovala.
edit: PS: a emaily do příspěvků nedávejte, protože vám na ně stejně nikdo neodpoví, radši se zaregistrujte a pak vám na email může chodit upozornění na odpověd ;)

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Naposledy upravil PCMark dne úte kvě 23, 2006 19:19, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 23, 2006 19:09 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
bych rekl ze by to nefungovalo spis na 100% :-o

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 24, 2006 14:38 
To nefunguje co si mi napsal jak odstanit ten přehrávač
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 86 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group