Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon črc 23, 2018 06:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 86 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 25, 2006 15:42 
Ahoj, mám nainstalovanou wmp 11 a při přehrávání dvd mi nejde zvuk. Při přehrávání dvd na Nero ShowTime mi jde zase jen zvuk a ne obraz. Co mám dělat? Prosím poraďte. Díky.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 25, 2006 16:41 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Anonymous píše:
Ahoj, mám nainstalovanou wmp 11 a při přehrávání dvd mi nejde zvuk. Při přehrávání dvd na Nero ShowTime mi jde zase jen zvuk a ne obraz. Co mám dělat? Prosím poraďte. Díky.

je zvláštní že se to takhle chová. Děla to tak je u jednoho DVD nebo u všech?
Zkoušel jsi to poušťet i v jiných programech?

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 27, 2006 18:35 
Anonymous píše:
To nefunguje co si mi napsal jak odstanit ten přehrávač
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
tak si stahni Registry Cleaner a vycisti to tim :!: :idea:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 28, 2006 11:26 
system mechanic odinstaluje vše pod XP :roll:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 29, 2006 17:26 
lol : instalovat na nelegalni win to jde jen to musite umet a na cz verzi se maka!!! dotyzy piste na icq:229783287 bye


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 29, 2006 17:31 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
WAREZz píše:
lol : instalovat na nelegalni win to jde jen to musite umet a na cz verzi se maka!!! dotyzy piste na icq:229783287 bye

všechno jde, ale tohle neni forum, které se zabývá nelegalnim softem :list:

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 29, 2006 19:21 
Mam WPM11 a nevim kde se spouští radia,poradte mi někdo.U desitky to makalo tady nevim kde jsou a když tak kde?Dekuji.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 01, 2006 15:24 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
mistefan píše:
Mam WPM11 a nevim kde se spouští radia,poradte mi někdo.U desitky to makalo tady nevim kde jsou a když tak kde?Dekuji.

nevím, ja wpm vůbec nepoužívám, ale rádia se dají pouštět přímo v prohlížeči, třeba z webu: http://live.atlas.cz/

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 03, 2006 20:10 
Tak WMP11 beta mě hodně zklamala. Proč? Napíšu pár bodů:
1. Instalace trvala bezmála půl hodiny (mám AMD 3200+ Venice, 1GB ram) a ověřovala si asi tisíc věcí z internetu, takže sem nakonec vypnul FW, abych nemusel odklikat (povolit) asi tisíc procesů. Mám hodně hudby (kolem 80GB), takže se asi dlouho tvořila knihovna, ale i tak se během té půlhodiny nedalo pracovat s počítačem, což nepovažuju za ideální

2. WMP 11 beta mi žere v rozmezí 20 - 60MB paměti, což je neúnosné. Velkou roli v tom hraje, jestli jsou zapnuté vizualizace - tady asi udělali inženýři z MS nějakou prasárnu v kódu (snad to opraví)

3. Při zapnuté vizualizaci si bere program 40-60% výkonu CPU...opět nějaká chyba, snad

4. WMP 11 beta si po vypnutí a následném zapnutí nepamatuje předešlý playlist, což považu za fatální chybu (možná to jde někde nastavit)

Je to beta, takže sem s problémi počítal, ale ne až takového rázu :-(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 03, 2006 20:54 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
na takovehle hodnoceni je jeste brzy, pockej na final. Každopádně winamp rulez :)

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: chytráček
PříspěvekNapsal: ned čer 04, 2006 02:43 
11 player je dobrej a ten týpek co se tam honí co má za procesor tak si ho strč do prdele co s tím v dnešní době chceš dělat než ho využiješ tak už jiní budou mít 5-6giga tak přemýšlej o tom co to tady plácáš :lol:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 11, 2006 17:21 
nainstaloval jsem ten wind11 a nic se nezměnilo co s tím dík za odpověď :?: :?: :?:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: WMP 11
PříspěvekNapsal: stř čer 14, 2006 16:31 
Hoj prosim Vás,co mám dělat když se mi WMP 11 nenainstaluje?A odkáže to jen na stránku,která neexistuje... :cry: Díky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: WMP 11
PříspěvekNapsal: stř čer 14, 2006 16:34 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Neme píše:
Hoj prosim Vás,co mám dělat když se mi WMP 11 nenainstaluje?A odkáže to jen na stránku,která neexistuje... :cry: Díky

máš originální Windows XP ?

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: wmp11
PříspěvekNapsal: sob čer 17, 2006 09:22 
Když jsem si stáhl Windows Media Player 10 tak se mě ukázalo na počítači, že je spuštěna nová verze ale nevím jak mám Windows Media Player 11 odstranit mě to nejde... Poraďte mi prosím Děkuji za odpověď


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: windows media player 10
PříspěvekNapsal: pát čer 23, 2006 14:48 
Hej prosím nevím ked mám najít kodeky na windows media player 10???prosím napište mi odkaz děkuju


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: windows media player 10
PříspěvekNapsal: pát čer 23, 2006 14:52 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
??? píše:
Hej prosím nevím ked mám najít kodeky na windows media player 10???prosím napište mi odkaz děkuju


kodeky na WMP10? Jake kodeky potrebujes, respektive co chces prehravat?

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: windows media player 10
PříspěvekNapsal: pát čer 23, 2006 14:57 
Chci přehrát jeden film(avi) ale píše mě to že to chce nějaké kodeky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: windows media player 10
PříspěvekNapsal: pát čer 23, 2006 15:07 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
??? píše:
Chci přehrát jeden film(avi) ale píše mě to že to chce nějaké kodeky

kodeky jsou zde:
http://pcmark.info/viewtopic.php?t=89

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: windows media player 10
PříspěvekNapsal: pát čer 23, 2006 15:12 
díky moc


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 86 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group