Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 23, 2017 17:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ICQ 6 čeština
PříspěvekNapsal: pon kvě 15, 2006 14:46 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
ICQ 6 čeština - česká lokalizace pro komunikační program ICQ 6 ("I seek you")
Pokud vám nevyhovuje anglická verze programu ICQ 6 můžete si zde stáhnout češtinu do nejpoužívanějšího programu pro online textovou komunikaci přes internet ICQ - 6 Program vás zároveň upozorňuje na narozeniny Vašich ICQ přátel, nebo prostě na cokoliv, na co nechcete zapomenout, ... Již od verze 4 obsahuje funkci s názvem ICQ Xtraz. Pod tímto označením se skrývá systém plug-inů, který umožní výrazně upravit celý program a nahrávat si nové a nové funkce.

Nachází se zde češtiny pro více verzí ICQ, takže si zjistěte, jakou máte verzi. nejnovější verzi ICQ u nás najdete zde: ICQ 6 download

ICQ 6 build 5397 čeština ke stáhnutí zde:
ICQ 6 build 5397 čeština - DOWNLOAD

ICQ 6 build 5397 slovenčina ke stáhnutí zde:
ICQ 6 build 5397 slovenčina - DOWNLOAD

ICQ 6 build 5391 čeština ke stáhnutí zde:
ICQ 6 build 5391 čeština - DOWNLOAD

ICQ 6 build 5354 čeština ke stáhnutí zde:
ICQ 6 build 5354 čeština - DOWNLOAD

Návod na instalaci icq 6 češtiny build 5354
autor: Jiří "skutr" Russ

ICQ 6 build 5352 čeština ke stáhnutí zde:
ICQ 6 build 5352 čeština - DOWNLOAD
autor: Jiří "skutr" Russ

Návod na instalaci ICQ 6 češtiny od autora (SKUTR):
"K instalaci češtiny slouží instalační patch, jehož ovládání je jednoduché a instalaci v podstatě provede za vás, stačí jen respektovat průvodce. Ještě před instalací Vám doporučuji vytvořit si zálohu tohoto adresáře: C:\Program Files\ICQ6\services\, to pro případ, že by ICQ s češtinou nefungovalo, nebo se vyskytl v češtině jiný problém a vy vše chtěli vrátit zpět. Vážení uživatelé, ještě než se pustíte do počešťování, laskavě věnujte zvýšenou pozornost těmto věcem. Hlavní pozornost věnujte především verzi programu a češtiny, obojí se musí shodovat, jinak češtinu většinou nenainstalujete. Další podmínka úspěšné instalace češtiny je vypnutý program, do kterého češtinu chcete instalovat. Často tyto věci nesledujete a pak mě osočujete z toho že je čeština špatná."

ICQ 5.1 build 3000 čeština ke stáhnutí zde:
ICQ 5.1 build 3000 čeština - DOWNLOAD
autor: Jiří "skutr" Russ

ICQ 5.1 čeština build 2575 ke stáhnutí zde:

ICQ 5.1 2575 čeština od autora Jiří "skutr" Russ:
ČEŠTINA ICQ 5.1 2575 DOWNLOAD

ICQ 5.1 2575 čeština od autora Lagadere:
ČEŠTINA ICQ 5.1 2575 DOWNLOAD

ICQ 5.1 čeština build 2573 ke stáhnutí zde:

ICQ 5.1 čeština - DOWNLOAD

ICQ 5.04 čeština ke stáhnutí zde:

čeština pro ICQ 5.04-DOWNLOAD
velikost: 400kB

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Naposledy upravil PCMark dne stř led 23, 2008 14:03, celkově upraveno 25

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: icq 5.1 2575 čeština
PříspěvekNapsal: úte kvě 23, 2006 13:35 
Ahoj já mám ICQ 5.10 2575 můžeš mi prosím poslat link na funkční češtinu já jsem jí stahoval na http://www.cestiny.cz a tamy nejde naistalovat.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 5.1 2575 čeština
PříspěvekNapsal: čtv kvě 25, 2006 13:35 
Mě to taky nejde nikde!!Ja nevim cim to je jestli pc nebo tim programem ale myslim si ze to mim pc nebude protoze mi jinnak vsechnnnnnno ostatni jde
:| :? :idea: :?: :!:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 5.1 2575 čeština
PříspěvekNapsal: čtv kvě 25, 2006 20:30 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Anonymous píše:
Mě to taky nejde nikde!!Ja nevim cim to je jestli pc nebo tim programem ale myslim si ze to mim pc nebude protoze mi jinnak vsechnnnnnno ostatni jde
:| :? :idea: :?: :!:

Teď jsem zkoušel tu prvni ICQ 5.1 češtinu od autora Jiří "skutr" Russ. Pokud máte přesně verzi ICQ 5.1 buil 2575, která je třeba tady na fórum ke stažení, tak to musí fungovat, pokud ne tak chyba není v té češtině. ;)

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Instalace ICQ
PříspěvekNapsal: úte kvě 30, 2006 18:29 
Ahoj mne nak nejde naistalovat ICQ nejde mi to,ale vubec.Nemate nikdo odpoved??? :? :?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Instalace ICQ
PříspěvekNapsal: úte kvě 30, 2006 19:04 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Anicka píše:
Ahoj mne nak nejde naistalovat ICQ nejde mi to,ale vubec.Nemate nikdo odpoved??? :? :?

no tak jako chtělo by to trochu lepe popsat, takhle na to nelze odpovědět

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ICQ 5.1 čeština
PříspěvekNapsal: stř kvě 31, 2006 22:25 
Chtěl bych se zeptat proč mi nejdou některé hry na ICQ Multiplayer ??? Některé ano a některé ne !!! Nevím čím to je !!! Píše mi to nějakou chybu s Flash player !!! :roll: :?: :| Díky za brzkou odpověď !!!!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ICQ FLASH HRY
PříspěvekNapsal: čtv čer 01, 2006 08:07 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Anonymous píše:
Chtěl bych se zeptat proč mi nejdou některé hry na ICQ Multiplayer ??? Některé ano a některé ne !!! Nevím čím to je !!! Píše mi to nějakou chybu s Flash player !!! :roll: :?: :| Díky za brzkou odpověď !!!!

máte správně nainstalovaný Macromedia Flash Player ?

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Naposledy upravil PCMark dne sob čer 10, 2006 22:07, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 01, 2006 12:27 
To jsem zkoušel a napsalo mi to " Software tohoto vydavatele byl zablokován a nesmí být v počítači spuštěn" !!!! takže to pro mě neznameá asi nic moc dobrého že ??? Díky za odpověď


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 01, 2006 15:18 
Prosím pomožte mi někdo !!!! :cry: :cry:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ICQ 5.1 čeština
PříspěvekNapsal: čtv čer 01, 2006 16:59 
hosi mi ta ICQ 5.1 čeština nejde stahnout


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ICQ 5.1 čeština
PříspěvekNapsal: čtv čer 01, 2006 17:04 
ICQ 5.1 čeština na 2575 mi nejde stahnou a porad nevim proc
:?: :?: :?: :?:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 01, 2006 17:37 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Anonymous píše:
ICQ 5.1 čeština na 2575 mi nejde stahnou a porad nevim proc
:?: :?: :?: :?:

tak to bude nějaká chyba u Vás, všem totiž stáhnout jde, ted jsem tu češtinu na ICQ 5.1 2575 zkoušel a šla stáhnout i nainstalovat ;)
příště stačí pokud svůj dotaz napíšete jednou a radši se podepište, nebo ještě lépe pište jako zaregistrovaný

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Naposledy upravil PCMark dne sob čer 10, 2006 22:03, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Icq 5.1 čeština
PříspěvekNapsal: stř čer 07, 2006 13:29 
Proč mi nende nainstalovat ICQ 5.1 čeština ? už jsem z toho na nervy


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: icq 5.10 2575 bild
PříspěvekNapsal: stř čer 07, 2006 21:41 
Mě to taky nejde sáhl sem tuto verzi dnes přímo z icq.při instalaci češtiny to instalaci hlásí jinou verzi ,ale čísla odpovídají.----Tak nevím kde je zakopanej PES????? :(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ICQ 5.1 čeština
PříspěvekNapsal: čtv čer 08, 2006 12:29 
ráno jsem stáhl češtinu od uživatele Lan.... a šlo to ale jelikož jsem musel obnovit systém tak jsem ji chtěl stáhnout podruhé a nejde uložit...píše mi to uložit pomocí InternetExplorer-ale to nefachá-čím to může být???


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ICQ 5.1 čeština
PříspěvekNapsal: čtv čer 08, 2006 12:42 
no a ted jsem nainstaloval tu od rosse nebo jak...celou dobu to hlasilo nejakou chybu a najednou je to ok...je to nejaky divný


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ICQ 5.1 čeština
PříspěvekNapsal: pát čer 09, 2006 23:25 
ahoe!!!!! čeština od russe mi šla nainstalovat a funguje. pcmarku dík!!!!!!!!!!
vy ostatní jste jelita!!!!!!!! perun s váma :lol: :twisted: :mrgreen: :cool:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 10, 2006 00:06 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
z toho icq se asi zblaznim :) učte se anglicky :roll:

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 27, 2006 11:36 
Tky mi nejde ninstalovat čeština :oops: kruciš...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group