Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 01:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 28, 2007 20:55 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob dub 28, 2007 20:47
Příspěvky: 1
chcu stáhnout češtinu do icq 6..když kliknu na ten odkaz tak se mě otevře: Stránku nelze zobrazit..nevíte čím to bude?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 28, 2007 21:10 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
opraveno, děkuji za upozonění

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ 6 čeština
PříspěvekNapsal: stř bře 26, 2008 05:53 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
ahoj


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ 6 čeština
PříspěvekNapsal: úte dub 22, 2008 19:17 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
hej jak se zalozi icq?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ 6 čeština
PříspěvekNapsal: úte dub 22, 2008 19:37 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
https://www.icq.com/register/

Tady by to mělo jít, vytvoříš registraci a získáš účet a přihlašovací údaje.

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ 6 čeština
PříspěvekNapsal: stř srp 20, 2008 21:37 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř srp 20, 2008 16:32
Příspěvky: 15
no ked este nebolo na zoznam.sk icq 6 tak mi cz ocq 6 od atlasu islo nainstalovat a stiahla som ho stahuj.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ 6 čeština
PříspěvekNapsal: sob úno 14, 2009 19:53 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Ahoj, mám icq6 a nejdou mi odesílat soubory.nevím čím to je.v nastavení jsem nic nenašla poradíte někdo?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ 6 čeština
PříspěvekNapsal: sob kvě 15, 2010 10:06 
ahoj mám mohl by mi někdo poradit? mám icq 6.5 a najednou mi přestala fungovat služba Xtraz nejdou mi posílat smsky a nic s ti spojené, neví někdo co s tim? už jsem to zkoušela i přeinstalovat nic nepomohlo, děkuju =)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group